Dingen waar (bijna) alle bloggers gek op zijn... behalve ik

Je kent het als mijn collega-blogger vast wel: de spannende tweets rondom Pretty Little Liars, de nieuwste collecties in Sephora winkels ...

Je kent het als mijn collega-blogger vast wel: de spannende tweets rondom Pretty Little Liars, de nieuwste collecties in Sephora winkels en helemaal wild worden wanneer je sushi gaat eten. Allemaal dingen waar ik me als een typisch 'buitenbeetje' blogger hélemaal niet mee bezighoudt. En zo zijn er nog wel een aantal dingen te noemen die helemaal hot zijn in blogland, maar die ik eigenlijk juist niet supertof vind.


Sushi
Yep, menig blogger is er gek op. Uit eten gaan bij Sumo of spontaan bij de AH to Go een boxje met deze 'lekkernijen' meenemen. Natuurlijk heb ik het over sushi. Of ik het ook zo lekker vind? Nee! Vreselijk, ik kan er niet aan wennen. En ja, ik heb het zeker al eens geprobeerd, en ik ben denk ik nog steeds één van de weinigen die het gewoon niet door mijn keel krijgt. Sorry!

'On fleek' eyebrows
Een trend die al een tijdje loopt zijn natuurlijk de wenkbrauwen die 'on fleek' zijn, ofwel een prachtige vorm - al dan wel bijgetekend of niet - die er zo natuurlijk mogelijk uitziet. In blogland is men van mening dat wenkbrauwen je gezicht echt 'maken.' Nu ben ik van nature niet gezegend met mooie wenkbrauwen en zijn ze de haartjes nogal vaak geneigd de andere kant op te wijzen, maar een halfuur doorbrengen voor de spiegel om ze perfect in shape te krijgen? Nah, 3 minuutjes bijpoederen met mijn Catrice wenkbrauwpoeder en ik vind het al wel weer goed.

Pretty Little Liars
De laatste tijd word je via bijna alle sociale media doodgegooid met vragen wie 'A' is. Zelfs in onze WhatsApp-groep lijk ik één van de weinigen te zijn die 'PLL' niet volgt. Heel leuk voor de mensen die Pretty Little Liars als een die-hard fan kijken, maar uhm.. who the f moet 'A' precies zijn? Nee, ook weer kijk ik deze serie niet, maar het blijkt dus wel ontzettend leuk te zijn! Wie weet ooit, mocht ik er tijd voor hebben :-)

Triangl Bikini's
Op vakantiefoto's van bloggers komen ze ook regelmatig voorbij: de triangl bikini's. Je weet wel, die bikini's met strakke lijnen en die vaak bestaan uit 2 of 3 pastel- of neonkleuren. Toen ik zelf in Valencia op het strand zat, heb ik er wonder boven wonder maar ééntje gezien. Maar in blogland heeft bijna iedereen er een! Alweer kan ik niet meedoen met deze hype.. Oeps!

Sephora
Waar iedereen helemaal wild wordt wanneer ze een Sephora zien (want zeg nu zelf: Sephora means Urban Decay, NARS en Too Faced: duh!), had ik bij mijn eerste bezoekje aan de winkel in Valencia een minder 'wauw' gevoel. Stiekem hou ik het toch liever bij mijn andere liefde KIKO en de budgetmerken die ik fijn vind!

Gezond eten
Wat ook al langere tijd een hype is, is het gezond eten. De meest kleurrijke salades, zuurdesem broodjes met avocado en healthy bananen pannenkoekjes vliegen je rond de oren. Natuurlijk prachtige maaltijden om op de foto te zetten, maar met een lekkere pizza salami of een stel vissticks maak je mij eigenlijk véél blijer.

Plannen
Ik vind het altijd superleuk om iedereens boekjes en schriftjes versierd met washi tape en kleurrijke post-its te zien. Vaak staat daarin per dag een mega waslijst met dingen die ze nog moeten doen. Een blogje typen, naar de supermarkt gaan, de kamer stofzuigen, foto's maken van de nieuwe lipstick.. Maar ik en plannen? Absoluut de twee grootste tegenpolen die je je op deze aardbol kunt bedenken :P

Lush
Wat iedereen met Lush heeft, heb ik toch echt met The Body Shop. Don't get me wrong, de winkels ruiken altijd ge-wel-dig, maar iets kopen? Nah, ik ben eerlijk gezegd nog nooit echt in de verleiding gekomen om ook maar iets van het merk te kopen. Toch geloof ik er zeker in dat de producten superfijn zijn, dus wie weet komt er ooit iets van deze - volgens jullie - heerlijke winkel in mijn stash!

Maar natuurlijk zijn er ook een hoop dingen waar ik gelukkig wel over kan meepraten! Zo kocht ik onlangs mijn eerste lipstick van MAC (en ik weet zeker dat er nog gaan volgen), heb ik een liefde voor nagellakjes van Essie, vind ik macarons ontzettend lekker, ben ik nog steeds superblij met mijn MacBook Air, wil ik ook heel graag het boek On Top van Anna Nooshin, kan ik ook intens genieten van foto's die goed gelukt zijn en maak ik ook eerst een kiekje voor ik mijn eten opeet!

Related posts

35 reacties

 1. Op een paar punten na ben ik het helemaal met je eens. Ik vind Sushi er echt niet smakelijk uitzien en krijg het niet binnen. Wel ben ik dol op de Sephora. Ik vind het leuk om af en toe een iets duurder product aan mijn collectie toe te voegen, maar ik ben ook dol op budget merken. Zelf vind ik Lush aan de dure kant, dus daar koop ik niet veel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet toch nog maar een keer naar Sephora denk ik, haha!

   Verwijderen
 2. Uitgezonderd van sushi kun je mij met bovenstaane dingen ook niet happy maken hoor haha ;-) Dus ook in ben stiekem uitzondering haha...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk artikel mop. Ik moet bekennen dat ik de meeste dingen wel doe of heb maar plannen is ook niet mijn ding haha!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Whaaa! High five! In al je genoemde punten kan ik me maar al te goed vinden! Sushi! IEWL! Stiekem vind ik de triangl bikini's niet eens zo heel erg mooi én mijn wenkbrauwen werk ik ook altijd maar even kort bij met het setje van catrice.. qua high end producten blijf ik ook liever alleen bij mac. Voor de rest vind ik mijn geliefde budget producten helemaal prima. Voor al dat geld doe ik liever iets anders, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel! Ik ben wel echt dol op sushi, daar kan je mij midden in de nacht voor wakker maken <3
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zit ergens tussenin denk ik! Ik vind sushi vréselijk, heb niet het juiste lichaam voor zo'n driehoekjes bikini en eet ook liever niet zo gezond als de meesten...

  Ik ben dan weer wel dol op Pretty Little Liars en Lush, maar dat moet je gewoon een keer proberen. PLL volgde ik al van zodra het bestond en dus ook lang voor de hype. En ik ben ook dol op The Body Shop, bij Lush kan je moeilijker je draai vinden. Laat je er een keer adviseren en vraag uitleg over alle producten, dat heeft bij mij ontzettend geholpen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lush moet ik zeker nog een keer proberen idd! Dank voor je tips :)

   Verwijderen
 7. Hahaha, op een paar puntjes na (JAAA, sushi!) had ik dit artikel zo kunnen schrijven. Ik ben ook meer van de Body Shop en plannen is een van mijn mindere kwaliteiten, dus het is errug herkenbaar allemaal. Oh en ik ben laatst tóch gezwicht voor PLL en echt, BEGIN ER NIET AAN. De seizoenen hebben 25 afleveringen en het duurt allemaal tergend lang.. Ik wil gewoon weten wie 'A' is, verdorie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jeeey toevallig! Al ben ik (nog) niet van plan te beginnen aan PLL hoor!

   Verwijderen
 8. Plannen vind ik echt vreselijk. Uiteindelijk doe ik toch wel iets totaal anders. Oh en dat met die wenkbrauwen is ook niet mijn ding, ik ga er snel met een potloodje langs en klaar!

  Liefs, Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hihi heel leuk artikel, dit is denk ik onder bloggers algemeen bekend!! Ik zelf ben helemaal niet van sushi en series kijken haha, daarmee val ik er echt buiten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk artikeltje. Ik ben ook niet zo voor de Triangl bikin's, Lush bathbombs en perfecte wenkbrauwen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oooooh alles wat je noemt vind ik wel leuk en lekker, haha! Heel leuk geschreven <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. lush gaat mijn hartje sneller van kloppen haha maar ik ben echt geur verslaafd.. de wenkbrauwen streef ik ook erg naar ookal heb je bijna geen wenkbrauwen dan nog kan je ze on fleek maken hoor! ook jij haha.. en sushi heb ik zelfs nog nooit geprobeerd dus daar kan ik niets over zeggen helaas

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, ik ben heel benieuwd hoe een professional mijn wenkbrauwen zou doen dan!

   Verwijderen
 13. Hahaha wat grappig om te lezen! Met een aantal dingen ben ik het wel met je eens, hihi. Mijn wenkbrauwen zijn ook altijd wild en plannen is ook niet zo mijn ding. Wel ben ik gek op Lush! Hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind de meeste dingen wel leuk, maar Sushi vind ik ook niet lekker hebt het wel een keer geprobeerd maar nee het is niet mij ding. Ook heb ik zelf niks met plannen, maar dat kan ook komen dat mijn blog ook niet zo groot is dus het eigenlijk ook niet echt nodig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. hahaha hoewel ik zelf wel gek ben op sushi zie ik wel wat je bedoelt hoor ;) en die tangle bikini te grappig haha dit is wel echt herkenbaar. Na het lezen van dit artikel weet ik niet of ik een typische blogger ben maar aan de andere kant kan ik me met sommige dingen wel verbinden :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zijn gewoon dingen die ik vaak voorbij zie komen haha :P Niemand hoeft zich er per se in te herkennen of zo! :)

   Verwijderen
 16. Haha sommige dingetjes zijn echt herkenbaar. Sushi vind ik ook echt niks...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hahaha! Ik herken wel sommige dingen (maar niet alles ;)) zoals PLL, pff, ik was 2 jaar geleden al afgehaakt. Langdradig en ongeloofwaardig vond ik het! Mijn wenkbrauwen doen hetzelfde als de jouwe :P on fleek zullen ze nooit worden, en vind het ook de moeite niet waard hoor.
  Triangl bikini's zijn ook niet aan mij en m'n lichaam besteed en doe mij ook maar Kiko haha! 4 vd 8 puntjes, scoor ik toch best redelijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Haha, leuk artikel en héél herkenbaar! Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik Lush wel te gek vind om de Lemon Flutter. Die gebruik ik voor mijn nagelriemen. En plannen: tja, ik ben al sinds jong meisje een plangoeroe, haha!

  BeantwoordenVerwijderen