Essie Full Steam Ahead

Sinds ik Essie dankzij mijn vorige stageadres ontdekte, ben ik hooked . Regelmatig loop ik even langs het Etos-filiaal bij mij in de buurt ...


Sinds ik Essie dankzij mijn vorige stageadres ontdekte, ben ik hooked. Regelmatig loop ik even langs het Etos-filiaal bij mij in de buurt en graai ik in de 30% bak. Vaak zitten daar de net wat onbekendere kleurtjes bij of juist de kleuren uit andere seizoenen. Zo vond ik daar pas geleden weer twee prachtige lakjes, waaronder deze hele mooie pastelpaarse: Full Steam Ahead. 


Full Steam Ahead zat in de zomercollectie van 2013 en doet me een beetje denken aan een lieve lavendelkleur. Na wat zoeken op internet blijkt dat deze vaak vergeleken wordt met You're Such A Budapest van O.P.I., terwijl ik deze toch meer vind lijken op mijn ultieme Essie favoriet Saltwater Happy uit de zomercollectie van dit jaar. 


 In het lakje zijn een aantal subtiele glitters te vinden, maar ze zijn zo onopvallend dat het meer lijkt alsof de lak wat glans geeft. Time to swatch!


Deze lak heeft overduidelijk méér dan een laagje nodig. Bij één laagje heb ik namelijk het idee dat het net lijkt alsof ik een mislukte poging heb gedaan tot mijn nagellak eraf halen. Gelukkig is het kleurtje bij twee tot drie laagjes prachtig. De subtiele glittertjes en de glans zijn een erg mooie finish!


Weer een mooi kleurtje gescoord dus! En deze blijft ook nog eens erg lang zitten; pas na 5 dagen waren de eerste breukjes te zien. Ook erg fijn is dat ik dit lakje met 30% korting afrekende, dus maar €6,99 hoefde te betalen in plaats van de standaardprijs €9,99. I like!

Related posts

10 reacties

 1. 5 dagen is inderdaad goed! En het is zeker een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Preeeetty! Deze wil ik ook. Wat een onwijs mooi kleur zeg!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een onwijs mooie kleur, maar het is wel jammer dat hij niet zo dekkend is

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah echt een prachtig kleurtje! Ik hou van pastel kleurtjes, lila vind ik ook zo mooi. En wat fijn dat je hem met korting heb gescoord!

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha wauw, bij laagje één denk je echt nou laat maar. Gelukkig maakt laagje twee al veel goed en is het resultaat toch erg mooi! lief kleurtje <3

  BeantwoordenVerwijderen