Ik heb Facebook!

Een tijdje geleden ondernam ik eindelijk de stap om een Facebook-pagina voor mijn blog aan te maken. Al een aantal maanden ben ik hierop vo...


Een tijdje geleden ondernam ik eindelijk de stap om een Facebook-pagina voor mijn blog aan te maken. Al een aantal maanden ben ik hierop volop aan het posten en kun je gemakkelijk naar mijn artikelen en foto's gaan. Over de pagina ben ik ondertussen wel tevreden, dus een klein beetje (schaamteloze) zelfpromotie kan voor nu even geen kwaad, toch?


Ik zou het daarom superleuk vinden als je me zou volgen op 'La vie de Daphne': mijn persoonlijke blog waar ik tegenwoordig updates deel over mijn favo beauty-items, hoe het met mijn scriptie gaat en hoe mijn leven er verder uitziet. KLIKKERDEKLIK :-)

Oh, mocht je nog meer willen zien. Ik heb natuurlijk ook een Twitter en Instagram-account waar ik regelmatig foto's plaats over wat me bezighoudt (of welk kleurtje ik nu weer op mijn nagels heb :P)

Heel veel liefs <3

Related posts

4 reacties

 1. Leuk dat je voor je blog nu een eigen FB hebt. Ik zal je zeker gaan volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh shame on me, ik volgde je nog niet op FB!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh heel leuk dat je nu een Facebook pagina hebt! Ik ga je volgen. :-)

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen