Viva Valencia!

It's Valencia Friday! Vandaag ga ik op vakantie voor een tiendaagse steden- en strandvakantie in één. Genoeg dingen te doen in Valencia...


It's Valencia Friday! Vandaag ga ik op vakantie voor een tiendaagse steden- en strandvakantie in één. Genoeg dingen te doen in Valencia, maar ook genoeg tijd om even alles te vergeten en lekker te ontspannen. Wat dit de komende anderhalve week voor mijn blog gaat betekenen? Je leest het hier!

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: ik heb géén artikelen ingepland. Dit zal dan ook betekenen dat dit het laatste artikel is voor ik weg ben gegaan. Het is me niet gelukt om vooruit te werken en dit is mede dankzij het nieuws over mijn scriptie een beetje in het water gevallen. Gelukkig ben ik dinsdag de 28e weer terug in Nederland en zullen er ook zo snel mogelijk reisverslagen komen.

MAAR! Wat wel mogelijk is, is mijn reis in Valencia live volgen. Of ja, live is misschien wat overdreven, maar ik zal regelmatig foto's plaatsen op mijn Instagram-account laviededaphne, ik zal wat meer gaan tweeten via @daaaaaphne en ook via de Facebook-pagina van mijn blog laviededaphne zal ik regelmatig updates posten. Helaas wel alleen via WiFi, maar dit moet in het hotel wel goedkomen!

Ik heb er zin in guys! De afgelopen week was drukker dan ik had verwacht, en een start aan mijn scriptie is er eigenlijk niet meer van gekomen. Ik ben alleen maar bezig geweest met vakantievoorbereidingen, inpakken, boodschapjes doen en kleding uitzoeken. Ik wil jullie allemaal een hele fijne vakantie wensen, dan ga ik er ook optimaal van genieten. Enjoy! <3

Related posts

17 reacties

 1. Aah wat een heerlijk vooruitzicht, een goede reis toegewenst en lekker genieten van al het moois! Enjoy!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele fijne vakantie! Lekker genieten nu, dat heb je na het harde werken van de afgelopen maanden absoluut verdient!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Groot gelijk Daphne, Ik ga ook niet vooruit werken als ik op vakantie ga! Ga lekker vakantie vieren en weer aan de slag zodra ik terug ben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele fijne vakantie! Ga er lekker van genieten <3 Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahhh wat heerlijk dat je op vakantie gaat! Extra genieten hè, want dat heb je wel verdient <3 Ik zal je zeker volop volgen op Twitter en Instagram, ben nu al benieuwd naar de prachtige plaatjes die je gaat schieten. Veel plezier meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geniet er maar lekker van! Fijne vakantie! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geniet ervan lieverd! Fijne reis en een nog fijnere vakantie! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. je hebt groot gelijk! Geniet lekker van je vakantie! Ben benieuwd naar de foto's op instagram! :-)

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel veel plezieeeer, lijkt me zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijne vakantie, heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijne vakantie en heel veel plezier! Je hebt het verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Superleuk~! Heel veel plezier en ik hoop dat je een fijne vakantie hebt! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel begrijpelijk dat je even lekker je rust pakt en nu niet gaat bloggen. Geniet!

  BeantwoordenVerwijderen