I'm back!

Jaaaa, daar ben ik weer! Terug van tien schitterende dagen Valencia. Het was er bloedheet, maar toch was het perfect. ZO fijn om even w...

Jaaaa, daar ben ik weer! Terug van tien schitterende dagen Valencia. Het was er bloedheet, maar toch was het perfect. ZO fijn om even weg van alles en iedereen te zijn, even niet te denken aan alle stress die er nog aan komt en gewoon te genieten van het samenzijn met mijn vriend. Hij en ik hebben deze tien dagen volgepland met leuke uitjes naar het oude centrum en terrasjes, het strand, lekkere restaurantjes en hele bijzondere gebouwen. Zie hier de allereerste selectie foto's!

De komende dagen neem ik jullie mee door mijn reis, mijn gekochte make-upjes van KIKO en mijn lipstick van MAC, de leukste hotspots van Valencia, het dagje uit naar L'Oceanografic en natuurlijk vooral heel veel zon. Bereid je dus maar voor op een hoop posts met zonnige en zomerse foto's!

Related posts

12 reacties

 1. Wat een ongelooflijk mooie foto's zeg! Zo te zien heb je een heerlijke vakantie gehad! Welkom terug in Nederland! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's! Ik word er helemaal vrolijk van en ik ben benieuwd naar je geshopte spulletjes!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieve foto's van jullie samen. Echt super om te lezen dat jullie het fijn hebben gehad samen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldige foto's, ook van jullie samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een onwijs mooie foto's echt zo gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt heel mooie foto's, ziet er leuk uit! Goed dat je 10 dagen hebt kunnen genieten. Ik ben benieuwd naar je volgende posts :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige foto's Daphne! En ook erg leuk geschreven weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk zeg, zo te zien heb je het na je zin gehad.

  BeantwoordenVerwijderen