The Body Shop Papaya Body Butter

Tijd om een artikeltje te wijden aan mijn nieuwe favoriete bodyproduct: Body Butter in de geur Papaya! Wauw, wat een bizar lekkere zomergeu...


Tijd om een artikeltje te wijden aan mijn nieuwe favoriete bodyproduct: Body Butter in de geur Papaya! Wauw, wat een bizar lekkere zomergeur is dit zeg. Al een tijdje in het assortiment van The Body Shop, maar nu eindelijk bij mijn eigen verzameling. Naast de Pink Grapefruit en Frambozen bodybutters die ik al had is dit een hele fijne toevoeging, mmmm!


Vorig jaar voor kerst deed ik twee producten uit de Papaya-lijn van The Body Shop cadeau aan een goede vriendin. Toegegeven: mijn liefde voor Pink Grapefruit zal nooit vergaan, maar Papaya? Die komt toch wel erg dicht in de buurt van hoe ik mijn ideale zomergeur zou omschrijven. Daarom kocht ik ook een body butter uit deze lijn. Eentje die zorgt voor hydratatie tegen een droge huid tot wel 24 uur lang; iets wat in de zomer absoluut onmisbaar is!


Ook een fijn pluspuntje aan de producten van The Body Shop: ze gebruiken alleen ingredienten op natuurlijke basis. En dat kun je ruiken ook! Het is net alsof er pure papaya in het product zit en je deze op de huid smeert. Sterker nog; ik geloof dat dit niet eens zo heel ver hier van uit de buurt zit!


Wanneer je de pot opent, komt de overweldigende sterke en zoete geur je meteen tegemoet. Het is iets waarvan je moet houden, maar voor een fruitgeur-liefhebber zoals ik is dit hemels! Aan de substantie te zien is deze wat dikker dan andere body butters die ik eerder heb getest van The Body Shop.


Mega fijn aan de body butter is dat je er lekker lang mee kunt doen: je hebt namelijk helemaal niet zoveel product nodig om je lichaam (of in ieder geval de droge plekjes) mee in te smeren. Ik gebruik de body butter voornamelijk op mijn benen - oh DELICIOUS na het scheren en af en toe ook op mijn armen. Het intrekken duurt iets langer dan bij een normale bodylotion, maar wanneer je zorgt dat je het product goed uitsmeert, is dit verder geen issue. En oh, dat de geur lekker lang blijft hangen is een héél groot pluspunt!

Normaal gesproken kosten de potten van 200 ml €16.- per stuk, maar omdat ik het geluk heb dat ik deze kocht in het outletcentrum waar ik werk, hoefde ik er maar €8,- voor neer te leggen. Lucky bastard! Overigens heeft The Body Shop vaker aantrekkelijke aanbiedingen in de sale. Hou vooral hun website eens in de gaten!

Related posts

9 reacties

 1. Wat een leuk prijsje zo :) Hij lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van de body butters, wat fijn dat je er zo weinig voor hoefde te betalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmmm klinkt heerlijk! Ik heb in de sale de body butter van Chocomania gekocht, want dat is absoluut mijn favoriete geur! Helaas gaat hij nu uit het assortiment en ga ik er ultiem van genieten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijn product! Body butters van TBS zijn ideaal! Je hebt ook zoveel keus! Mooi dat de geur lang blijft hangen, dat vind ik belangrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pink Grapefruit vind ik echt niet lekker, gelukkig verschillen smaken per persoon! ;-)
  Ik heb sinds kort ook de Papaya body butter omdat ik hem gratis kreeg bij aankoop van 35 euro en die geur bevalt me wel! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit geurtje vind ik ook wel wat hebben inderdaad. Ik heb de body butter niet gekocht (heb al zo veel, eerst eens iets opmaken), maar heb er laatst even aan geroken in de winkel.

  BeantwoordenVerwijderen