MUA Spring Break palette

Jaaa, eindelijk ben ik ook happy owner van een tweede MUA-palette. Het Ever After Matte palette met alleen maar matte oogschaduws had ik al...


Jaaa, eindelijk ben ik ook happy owner van een tweede MUA-palette. Het Ever After Matte palette met alleen maar matte oogschaduws had ik al, dus eentje met mooie glanzende kleurtjes erin was meer dan welkom. Laat daar nog eens bijkomen dat Kruidvat een hele fijne aanbieding had: het Spring Break palette stond bij de kassakoopjes! Vandaag een uitgebreide review.Wat me meteen opvalt aan dit palette is dat er een aantal kleuren inzitten die redelijk dicht bij elkaar in de buurt zitten. Dit idee had ik bij het Ever After Matte palette ook al, maar dat was dankzij de matte kleuren lastiger te onderscheiden dan bij deze oogschaduws. In dit palette zitten namelijk een aantal kleurtjes met een shimmer erin, en ook een aantal zachte en matte tinten.Achterop het doosje zie je de namen van de kleuren: Refine, Cherub, Amber, Spearmint, Posy, Sorrel, Aurora, Bronze Blush, Catacomb, Sea Foam, Gold Khaki en Damson. Wat mij betreft een erg gevarieerd palette dat zeker veel doet denken aan de lente. In het doosje zit ook een oogschaduwkwastje, wat ik persoonlijk erg handig vind om meer details in ooglooks aan te brengen.Het eerste deel van het Spring Break palette bestaat uit vier kleuren die ik echt schitterend bij elkaar vind. Refine, een matte lichtbruine tint; Cherub, een hele lichte roze glanzende kleur; Aurora, een witte highlighter en Bronze Blush, een shimmerende bronstint.Wanneer ik de kleuren swatch word ik héél blij. Er komt naar mijn idee voldoende pigment van de kleuren af, al is dit met Refine best lastig om goed op beeld te krijgen. Vooral over Cherub en Bronze Blush ben ik heel erg te spreken,  ik kan niet wachten om hier een look mee te maken!Het volgende gedeelte bestaat weer uit 4 prachtige kleuren, waarvan er twee best op elkaar lijken. Amber is de lichtere versie van Bronze Blush, een mooie kopertint. Daarnaast zie je Spearmint, een glanzende lichte mintkleur, daaronder de donkere versie Sea Foam met minder glans en ten slotte Catacomb, vergelijkbaar met Refine, maar dan met een flinke shimmer.Wauw, wat een pigment komt er van deze kleuren! Vooral Amber en Catacomb zijn héél erg mooi. Spearmint en Sea Foam zijn kleuren die ik waarschijnlijk minder ga gebruiken bij mijn blauwe ogen, maar dat neemt niet weg dat de glans in deze kleuren prachtig is en het echte lentetintjes zijn!Het laatste gedeelte van het Spring Break palette bestaat uit Posy, een shimmerende roze kleur; Sorrel, de meest donkerbruine tint; Gold Khaki, een kleurtje met een hele mooie gouden champagnekleur en ten slotte Damson, een donkerpaarse tint. Weer vier hele mooie toevoegingen aan het palette.Oh, wat is het pigment weer mooi - dit artikel wordt bijna saai (haha)! Posy is echt een hele mooie en subtiele rozetint die zeker mooi zal staan bij een everyday-ooglook. Sorrel is prachtig om je ogen wat meer diepte en mysterie te geven, Gold Khaki heeft ook weer een hele mooie shimmer en ten slotte Damson: een smokey kleurtje dat zeker mooi kan zijn in het najaar.

Met de kleuren Bronze Blush, Refine, Sorrel en Aurora heb ik een ooglook gemaakt met allemaal champagne- en bruintinten. Over het algemeen ben ik best tevreden; vooral de shimmer van Bronze Blush vind ik echt geweldig! Aurora heb ik als highlighter gebruikt bovenin en ook over dit pigment was ik meer dan tevreden. Over het algemeen een vrij dagelijkse ooglook en ook absoluut mooi voor een avondje uit. Als je het mij vraagt ben ik heel erg tevreden over dit palette. Hierbij moet ik zelfs nog toegeven dat ik echt totaal geen oogschaduw'koningin' ben, en het vaak erg moeilijk vind om een mooie ooglook te maken. Met dit palette ging het me nog best makkelijk af! De shimmer blijf je daarnaast erg lang zien en ik vind de veelzijdigheid van het palette ook zeker een pluspunt.

Dankzij het kassakoopje bij Kruidvat was dit palette maar €5,99, helemaal geen geld voor 12 prachtige kleuren! Helaas is MUA niet in ieder Kruidvat-filiaal te koop, maar het gekke was dat ik dit palette vond in een filiaal waar ze dit merk normaal gesproken niet verkopen. Houd dus ook de lokale Kruidvat vestigingen in de gaten; vaak worden restpartijen hier naartoe gestuurd en verkocht voor een fijn prijsje!

Related posts

16 reacties

 1. Fijne review! Ik heb het palette zelf ook en ik ben er gek op! Ik pak hem er met plezier bij, want hij is heel veelzijdig. Het wordt tijd dat ik ook maar eens mijn mening geef in een review hihi. Mooie foto's ook trouwens! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb dit palette zelf ook en ben er erg blij mee (: MUA is zo'n fijn merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah dit blijft ook een van mijn favoriete palettes, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag hem ook al in ons Kruidvat filiaal, terwijl ze daar dit merk ook helemaal niet verkopen! Jammer genoeg heb ik hem niet meegenomen... maar ik wil hem zó graag hebben. Fijne review heb je geschreven, want nu ben ik helemaal overtuigd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze wil ik ook maar toen ik hem wilde kopen was die helaas uitverkocht! Wat een prachtige review mop!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooie palette is dit! Je hebt er ook een hele mooie look mee gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig palette! De look die je er mee hebt gemaakt is ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de kleuren erg mooi bij elkaar gezocht en vind de palettes van MUA altijd leuk voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw! Wat een super mooi palette. Wist niet dat de pigmentatie zo goed was. Fijne review :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw wat een prachtig pallet! Ik vind de pigmentatie van MUA altijd zo goed, ik ga deze ook zeker halen. Fijne review!

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat zijn de swatches mooi! Vooral Amber vind ik prachtig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. oh wow dit palette wil ik ook! er zitten super mooie kleuren tussen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben al heel vaak langs dit palette in de winkel gelopen en heb het toch steeds laten liggen. Jammer want het ziet er toch wel erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen