Essence Lash Princess Volume Mascara

Een tijdje geleden reviewde ik de Essence Lash Princess false lash mascara. Het was er eentje die me absoluut beviel, op het feit dat het g...


Een tijdje geleden reviewde ik de Essence Lash Princess false lash mascara. Het was er eentje die me absoluut beviel, op het feit dat het gevaar van spinnenpootjes op de loer lag na. Ik kon het toch niet laten om de andere variant van de mascara uit te proberen. Vandaag review ik daarom de Essence Lash Princess volume mascara!Ook deze mascara zit in een zwarte huls, en het enige verschil met de andere variant is dat deze koraalkleurige versieringen heeft. De huls heeft dezelfde prinsessen'look' als de false lash-mascara. De belofte van deze volume mascara is dat hij je wimpers - vanzelfsprekend - een 'dramatisch' volume geeft. 


Deze volume mascara is de eerste van de twee die is uitgebracht en is hiermee dan ook de originele versie. Het fijne aan beide Essence mascara's is de houvast: op de dop zit een stevige rubberen versiering, waardoor hij niet gemakkelijk uit je handen glipt. Fijn!


Het borsteltje ziet er heel anders uit dan de false lash-mascara. Deze is gebogen en wanneer ik op de verpakking kijk of dit ook nog een bepaalde naam heeft, kom ik erachter dat dit een 'cobra-brush' is. Deze moet zorgen voor extreem dikke en volumineuze wimpers. Het borsteltje is overigens niet gemaakt van rubber, maar van siliconenmateriaal. Ik ben benieuwd naar het resultaat!


Links op de foto zie je mijn wimpers na één laagje en rechts na 3 laagjes. Ik merk dat het ene laagje al best een mooi effect geeft. Het gevaar is bij mij vrijwel altijd dat als ik meerdere laagjes   aanbreng, dit al snel zorgt voor aan elkaar plakkende wimpers. Vervelend! Toch is het resultaat wanneer ik in de spiegel kijk zeker niet onaardig. Mijn tip voor de volgende keer is om de mascara meer geleidelijk aan te brengen en ervoor te zorgen dat er niet heel veel product aan het borsteltje zit. Of het mijn wimpers dramatisch volume geeft is twijfelachtig, maar vooralsnog is dit een prima mascara voor als je geen zin hebt om veel geld uit te geven.

Deze mascara is al te koop voor €3,39 bij alle Kruidvat- en Trekpleisterfilialen. 

Related posts

17 reacties

 1. Voor een budgetmascara vind ik het best wel goed! Zelf heb ik hem ook en ik gebruik hem graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ik heb deze mascara ook, vind hem zo fijn! Mooie foto's heb je gemaakt. <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat deze mascara zo goed werkt! Ik vind het resultaat na 1 laagje inderdaad mooier, lekker subtiel <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne mascara voor zo'n prijsje! Zelf vind ik het altijd het mooist als je mascara subtiel zichtbaar is maar toch het effect geeft van lange wimpers en volume. Ik vind hem na 1 laagje dan ook mooier. Niet extreem false lash zoals je zegt, maar wel een prima resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er best wel goed uit zeg! En ook nog lekker goedkoop. Ik denk dat ik hem een keer ga proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er best wel goed uit zeg! En ook nog lekker goedkoop. Ik denk dat ik hem een keer ga proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik deze mascara ook wel eens maar ik denk dat je er niet te dicht op moet kijken. Van veraf is het inderdaad wel gewoon een mooi effect.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik gebruik deze mascara heel vaak, vind hem erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit is echt mijn favoriete mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze mascara vind ik echt een van mijn meest favoriete budgetmascara's. Ik heb hem weg moeten doen, omdat ie uitgedroogd was, maar hij deed heel veel voor mijn wimpers! Drie laagjes op je wimpers is inderdaad net iets teveel.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De mascara vind ik redelijk! Jammer dat je wimpers zo aan elkaar plakken. Het is inderdaad wel erg budget en voor de prijs krijg je wel een fijn product terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er uit als een prima mascara, maar niet heel bijzonder lijkt me. Ik ga toch liever voor een andere!

  BeantwoordenVerwijderen