Tag: Home Sweet Home

Lotje  heeft mij getagd voor de Home Sweet Home-tag. Een vragenlijstje die helemaal in het teken staat van het ultieme thuisgevoel. Omdat i...


Lotje heeft mij getagd voor de Home Sweet Home-tag. Een vragenlijstje die helemaal in het teken staat van het ultieme thuisgevoel. Omdat ik echt onwijs kan genieten van het thuis zijn, het lekker niksen (als dat al kan tegenwoordig) en het lekker wegkruipen in bed, vulde ik 'm vandaag ook voor jullie in!

Als je aan thuis denkt, wat is het eerste dat in je opkomt?
Lekker zelf doen waar ik zin in heb, even niemand om me heen en volledige rust, maar ook: gezelligheid en een veilig, warm gevoel. Ik kan compleet mezelf zijn als ik thuis ben en het is heerlijk om even uit die dagelijkse sleur te zijn van bijvoorbeeld een chaotische werkomgeving. 

Wat is het fijnste plekje in je huis/kamer?
Het meest cliché antwoord dat je hierop kunt geven geldt ook voor mij zo: mijn bed! Ik kan er altijd een hele dag naar toeleven om weer lekker in mijn warme bedje te kruipen - en al helemaal na een lange dag of als ik heel vroeg op ben gestaan. Ook kan ik hier erg genieten van films kijken of blogjes typen met een grote mok thee of koffie ernaast.

Wat zou je willen veranderen aan je huis/kamer?
De kleuren! Seriously. Het behang dat ik ooit leuk vond als dertien/veertienjarige kan ik nu echt niet meer uitstaan. Paars, oranje, rood, roze: alle kleuren kom je wel tegen. Ik zou mijn kamer het liefst in maximaal twee kleuren willen en daarnaast zou ik met opbergdozen een hoop rotzooi weg willen halen.

Ben je netjes of een rasechte rommelkont?
Zoals ik eigenlijk de vraag hierboven al een beetje heb beantwoord, zou je goed kunnen stellen dat ik regelmatig mijn kamer in rommelige toestand achterlaat. Wat ik dan weer wel heb, is dat ik eens in de zoveel tijd massaal ga opruimen, dingen ga weggooien en ga stoffen en stofzuigen, zodat alles er weer brandschoon uitziet!

Noem 1 ding wat je doet als je helemaal alleen thuis bent.
Vaak kan ik mezelf helemaal uitleven met fotograferen, omdat er dan zoveel nieuwe plekjes zijn waar normaal mensen zijn waar ik productfoto's kan schieten of bijvoorbeeld zo'n mooi artikel als deze in elkaar kan zetten. 

Noem vijf dingen die essentieel zijn voor je ultieme thuisgevoel.
Mijn sloffen, met mijn laptop op bed, een schaaltje met mijn favoriete chips, geen make-up op mijn gezicht en een zacht briesje wanneer het prachtig weer is - en dat laatste is al helemaal fijn wanneer ik mijn raam open heb staan en ik ook alle geluiden van buiten hoor!

Waar zie jij jezelf wonen over vijf jaar?
Lastig! Over vijf jaar ben ik 26, en stiekem hoop ik al wel uit huis te zijn. Waar ik terecht zal komen? Geen idee. Wonen in Parijs klinkt als een droom, maar ik zou eerst uit willen testen hoe het is om er langer te verblijven. Ik denk dat ik in een appartementje woon en stiekem best trots ben op hoe ik het ingericht heb (yes, dat weet ik nu al, haha!).

Als je deze tag wil overnemen, dan mag dat natuurlijk! Ik vind het superleuk om jullie antwoorden hierop te lezen <3

Related posts

10 reacties

 1. Volgens mij is iedereen z'n favoriete plek in huis hun bed. Ik lees het bij zoveel mensen haha. Over 5 jaar woon jij gewoon in Parijs hoor, ik weet het bijna zeker!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke tag, ik heb hem nog niet eerder voorbij zien komen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke tag! Ik vind het ook altijd lastig om te bedenken wat ik over 5 jaar zal doen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dromen zijn er om uit te laten komen! Wat een ontzettende leuke tag.

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je 'm ingevuld hebt! En wonen in Parijs zou echt gaaf zijn! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ja mijn bed!<3 favoooo <3 hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke TAG! Volgens mij heb ik hem ook weleens gedaan - leuk om te lezen wat jouw antwoorden zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah deze tag is zo leuk! Ja mijn bed is ook echt mijn favoriete plekje. <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuke tag, je hebt hem leuk ingevuld. en ja parijs is geweldig om naar toe te gaan maar of het het ook is om te wonen? misschien went het..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ahh wat een leuke tag! En ja bed bed bed bed bed is mijn favoriet

  BeantwoordenVerwijderen