Essie Sunday Funday

'A new week, a new colour' is mijn motto tegenwoordig. Iedere week zit er namelijk wel een nieuw kleurtje van Essie op mijn nagel...

'A new week, a new colour' is mijn motto tegenwoordig. Iedere week zit er namelijk wel een nieuw kleurtje van Essie op mijn nagels. Omdat de lakjes me tot nu toe al erg goed zijn bevallen en ik het stiekem best leuk vind om zoveel moois uit te testen, reviewde ik vandaag een kleurtje van twee jaar terug: Sunday Funday!


Waar ik in mijn laatste posts nog de nieuwste kleuren van de zomercollectie 2015 op mijn nagels droeg, zo werd het nu tijd voor een kleurtje dat alweer een tijdje geleden is uitgebracht. Sunday Funday hoort namelijk bij de zomercollectie van 2013 en is met haar koraalkleur een echte eyecatcher! 

Ook bij de rest van de Essie nagellakjes staat de naam weer op de dop geschreven. Ik zie ook dat er lichte glitters in de nagellak zitten, maar na wat research kwam ik erachter dat alle zes de kleurtjes uit de zomercollectie van 2013 dit glittereffect hadden. Leuk dat Essie haar collecties zo onderscheidt!

Links op de foto zie je mijn nagels met één laagje, maar met twee laagjes komt het felle kleurtje toch wel beter tot zijn recht. De glitters zijn heel subtiel en dus totaal niet over the top, wat ik persoonlijk ook het allermooiste vind aan de nagellak (buiten de kleur natuurlijk!) Dit lakje blijft ook weer lekker lang zitten, iets wat ik ook zeker een groot pluspunt vind.

Weer een vrolijke, catchy kleur dus. Ik begrijp helemaal dat dit een typisch zomerkleurtje is, want hij doet me meteen denken aan een zonnige en lazy day met een extra sprankel. Overigens is deze kleur ook superleuk om je teennagels te lakken. 'Sunday Funday' is absoluut geslaagd!

Related posts

29 reacties

 1. Wat een heerlijke zomerse kleur is deze lak zeg. Je krijgt even het gevoel alsof je je in een heerlijk paradijs bevind. Ik vind hem prachtig!!

  Liefs
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh echt een prachtig kleurtje! Ook erg mooi met slippertjes op je tenen.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een prachtig zomers kleurtje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pretty! Is het erg als ik zeg dat ik nog geen Essie lakjes heb? Oeps! Haha.

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha is niet erg hoor - ik moet zelfs toegeven dat ik er ook nog geen in mijn stash heb maar ze dankzij mijn stage 'leen'

   Verwijderen
 5. Oeeh, wat een mooi kleurtje voor de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig kleurtje! Doet me denken aan 'Bump up the pumps'.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is zo'n heerlijk vrolijke kleur! Perfect voor de zomer <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben gek op dit soort tinten, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg mooi zomers kleurtje! Leuk met die subtiele glitters erin!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een geweldig zomers kleurtje! Nu nog een lekkere cocktail :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb dit kleurtje ook - hij is echt geweldig hé. Nu je hier een artikel over hebt gemaakt - misschien lak ik met dit kleurtje morgen mijn nagels wel even :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jeeey, ik ben benieuwd hoe vrolijk het zal gaan staan!

   Verwijderen
 12. Wat grappig ik heb hem ook. Ik vind het een heel tof kleurtje. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat is dit een leuk en vrolijk zomers kleurtje zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi kleurtje! Wat kan je ook mooi lakken trouwens ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah dankje! Ik vind het op foto's altijd vet tegenvallen, hahah!

   Verwijderen
 15. Ah wat een super mooi lakje! Perfect voor de zomer inderdaad! <3

  BeantwoordenVerwijderen