La vie de Daphne - Stress, Costes & 100.000 Fans!

Hello June! Ook de laatste week van mei is in een sneltreinvaart voorbij gegaan en natuurlijk is dit niet zonder een aantal leuke momente...

Hello June! Ook de laatste week van mei is in een sneltreinvaart voorbij gegaan en natuurlijk is dit niet zonder een aantal leuke momenten gebeurd. Zo bezocht ik de nieuwe winkel van Costes in Breda (en scoorde meteen een superleuk item!), behaalde één van onze klanten op stage de 100.000 fans op Facebook en zag ik na een hele week eindelijk mijn vriend weer! Hoe mijn verdere week eruit zag? Dat zie je in deze photo diary!


Maandag stond natuurlijk in het teken van een extra dagje vrij. Ik maakte nog wat foto's, bedacht alvast nieuwe artikelen voor mijn blog en heb vooral veel uitgerust. 's Avonds stond er iets ontzettend lekkers op het menu: spareribs. Op de foto ziet het er misschien helemaal niet lekker uit, maar dat smokey sausje eroverheen is echt goddelijk!

Zowel dinsdag als woensdag was ik op kantoor te vinden en ik wisselde mijn scriptie-werkzaamheden af met taken namens het bedrijf. Zo nu en dan vind ik het ook heerlijk om een rustig plekje in het gebouw op te zoeken, zoals ik op de linkerfoto ook deed. Heerlijk! Overigens maak ik mijn dagelijkse notities in dit leuke boekje met de naam van mijn stagebedrijf erop.

Woensdag was ook de dag dat één van onze klanten Roompot de 100.000 fans behaalde op hun Facebookpagina. Reden voor een teamfoto dus! Met allemaal onze 'thumbs up' lieten we deze foto op een taart afdrukken en stuurden 'm op naar Roompot. 's Avonds stond er alweer iets lekkers op het menu: frietjes met één van mijn grootste verslavingen: vissticks. Daar kun je me nu echt altijd voor wakker maken!

Donderdag rondde ik op kantoor de laatste interne interviews af en besloot ik om lekker in de middag al naar huis te gaan. Ik was immers toch best wel moe, en heb dan ook (lekker studieontwijkend) de rest van de middag dutjes gedaan. 's Avonds heb ik alvast een begin gemaakt aan data verzamelen en kwam daarnaast ook nog eens de blog over Twitter online die ik schreef voor de website van Your Social. Het hele artikel lees je hier.

Vrijdag moest en zou een zeer productieve dag worden en dat is zeker gelukt. Ik heb veel data kunnen verzamelen en daarover hoeft nu alleen nog maar een conclusie over geschreven te worden. Helaas moeten er nog wel veel lastige dingen aan mijn scriptie gebeuren, maar daarvan heb ik besloten om niet te lang ernaar te staren en dit te verspreiden over meerdere dagen. Tussendoor lakte ik mijn nagels in de kleur Sunday Funday van Essie en dronk ik bij het typen van mijn scriptie ook een heerlijke latte macchiato.


's Avonds was ik toe aan een welverdiende ontspanning: na een week zou ik ein-de-lijk mijn vriend weer zien. We hebben de afspraak gemaakt dat we tot ik mijn scriptie heb ingeleverd even wat minder afspreken, zodat ik me volledig kan focussen. Dat ik hem vrijdagavond weer zag was echt weer superleuk! Helaas sliepen we allebei ontzettend slecht en werden we ook nog eens bizar vroeg wakker. Toch stond er een leuk dagje op de planning die we allebei niet wilden missen. Na een verjaardagsbezoekje aan mijn opa namen we de trein naar Breda: shopping time!

Nadat mijn vriend al goed was geslaagd voor wat zomer items, wilde ik mijn slag proberen te slaan bij de net nieuw geopende Costes-winkel. Ik paste daar een hele gave bikini, een kimono en een rokje, maar alleen het laatste item nam ik mee naar huis. De winkel zelf is overigens bizar groot en superleuk ingericht met allemaal koperen accessoires en zelfs een coffee corner. Een erg leuke sfeer!
Na het shoppen konden een wijntje en biertje er absoluut wel in. Even genieten van de tijd dat we bij elkaar kunnen zijn.

And there it is: mijn nieuwe rok! Ik vind 'm echt schitterend. Ik draag normaal gesproken wat langere kokerrokken en deze is wat korter dan normaal, maar ik zie mezelf deze zomer al helemaal lopen met een simpel wit shirtje erop en sandaaltjes eronder. Zeker de leukste aankoop van de dag! 's Avonds maakte mijn vriend voor mijn ouders, broertje en mij kipwraps en na deze overheerlijke maaltijd deden we nog even lekker gek <3 


Rond een uurtje of 9 vertrokken we naar het huis van vrienden waar we de hele avond leuke bordspelletjes deden onder het genot van drankjes en muziek. Helaas was de korte nacht en de lange dag teveel om nog te gaan stappen, dus rond één uur hielden we het voor gezien. Eenmaal thuis viel ik als een blok in slaap. De volgende ochtend had ik ene lekkere lazy zondagmorgen en werkte ik de Facebookpagina van mijn blog een beetje bij. Ik zou het trouwens superleuk vinden als je me ging volgen!


 Van mijn scriptie kwam de rest van de dag niet veel terecht. Dankzij buren die een schuurtje aan het bouwen zijn, muziek in de buurt en het lawaai in huis heb ik me helemaal niet goed kunnen concentreren. Ik hoop dat het volgende week wat beter wordt! Overigens is de bikini op de foto ook één van mijn aankopen uit Breda. Ik heb er van veel mensen al hele leuke complimentjes over gehad en ik kan echt niet wachten tot ik deze op het strand in Valencia kan gaan dragen deze zomer. Let the summer begin! <3

Related posts

17 reacties

 1. Wat een heerlijke week! En fijn dat de dataverzameling voor de scriptie is afgerond! Heerlijk hè, om je vriend na een week weer écht te kunnen zien. Geniet van deze nieuwe week! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu deel twee nog van al het data verzamelen, haha! En jaaa dat is zeker fijn <3

   Verwijderen
 2. Ik ben nog steeds verliefd op je bikini!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah je bikini en kokkerrok zijn echt prachtig!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die bikini is zo mooi! Ik ben het helemaal met je eens, Costes is een hele leuke winkel. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke diary! Je bikini is echt super mooi daphne! oh dat essie lakje trouwens ook hihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een fantastische bikini, heel origineel met supermooie details!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wel fijn als je nu je vriend na een week weer kan zien toch! Dan heb je wel weer wat om naar uit te kijken. Je scriptie gaat volgens mij ook wel goed komen!

  BeantwoordenVerwijderen