Maybelline Color Drama Berry Much

De Color Drama lip pencils van Maybelline liggen al een tijdje in de schappen, maar nog steeds was het moeilijk om mij te overtuigen. H...

De Color Drama lip pencils van Maybelline liggen al een tijdje in de schappen, maar nog steeds was het moeilijk om mij te overtuigen. Hoe kon een simpel potloodje nou hetzelfde effect als een lipstick geven? Ik ervaarde dit pas toen ik er voor de eerste keer eentje in mijn handen had en zag dat het potlood er heel romig uitzag. Ik snelde naar de winkel en kocht daar de prachtige kleur Berry Much.

Het potlood van de Color Drama is wat dikker, wat ervoor zorgt dat je 'm gemakkelijk goed vast kunt houden. Na wat research kon ik vinden dat dit lippotlood een mat effect moet geven en daarnaast een prachtige intense kleur afgeeft. 

Ik kocht de kleur Berry Much, een paarsachtige tint die ook een dieprode gloed in de kleur heeft. Zo te zien is de stift van het potlood stevig en zie ik meteen dat je de 'lipstick' heel precies kunt aanbrengen. 

Over het pigment ben ik absoluut tevreden, alleen ben ik het er niet mee eens dat dit lippotlood een mat effect heeft. Er zit overduidelijk een glans in het product. Absoluut geen teleurstelling, maar ik had het in eerste instantie niet verwacht. Dat de Color Drama een intense kleur heeft, is wel helemaal waar!


Ik moet toegeven dat ik nog nooit zo precies een lipkleur heb kunnen aanbrengen. Het potlood werkt ontzettend fijn en geeft daarnaast zoveel kleur af dat één keer over mijn lippen gaan meer dan voldoende is! Ook heb ik normaal gesproken best vaak last van het feit dat er lipstick op mijn tanden terecht komt, maar dat is met dit potlood absoluut niet het geval. Het enige 'minpuntje' is dus dat 'ie niet mat is, zoals Maybelline beloofde. Qua kleurpigment, precizie en houdbaarheid is het zeker een topproduct!

De Color Drama Intense Velvet Lip Pencils zijn verkrijgbaar in 9 kleuren en kosten €6,99 per stuk. De lipkohl's zijn te koop bij drogisterijen als Kruidvat en Trekpleister. 

Related posts

19 reacties

 1. Wauw, wat tof dat er lipsticks zijn in de vorm van een potlood. Lekker kleurtje ook! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag hem gister al op Snapchat voorbij komen en wauw wat een beauty! Het liefst ren ik nu naar de Kruidvat haha!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleur, niet matte inderdaad maar wel echt een beauty! De prijs is ook leuk, ik ga zeker even kijken welke kleurtjes er allemaal zijn!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind deze potloodjes zo leuk! Deze kleur is ook super gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oke je hebt mij nu ook overtuigd ;-) Ik zag deze ook op veel blogs en bij de drogist en toch elke keer niet mee genomen. Maar ben echt onder de indruk van de kleur en pigment, vanmiddag ga ik even naar de DA!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze lip pencil is echt prachtig zeg!! Ik gebruik niet vaak een lip potlood maar deze ga ik zeker aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is echt een kleur die mij niet zou staan, maar wauw: looks good!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moest ook even wennen hoor! Het zijn juist voornamelijk lichte kleuren die mij echt niet staan, haha :)

   Verwijderen
 8. wauw hij is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow wat een mooie donkere classy kleur! staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah wat een fantastische kleur! Staat je heel mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het ook altijd wel lastig om zoiets heel netjes aan te brengen, haha. Wel echt een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen