The Unsuccessful Adulting Tag

Laatst ben ik door Bernadet van Gloriousladies 'getagged' om de Unsuccessful Adulting Tag in te vullen. Deze tag bestaat uit een...

Laatst ben ik door Bernadet van Gloriousladies 'getagged' om de Unsuccessful Adulting Tag in te vullen. Deze tag bestaat uit een vragenlijstje over mijn meest onvolwassen trekjes, welk kinderprogramma ik voor het laatst keek en welke tik bij me naar boven komt als ik me ongemakkelijk voel. Ben je benieuwd geworden? Kijk dan snel verder!

Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week gegeten hebt?
Hmmm.. valt een pizza om half 3 in de nacht onder onvolwassen? Zo ja, dan noem ik 'm! Heerlijk, maar oh zo slecht om na het uitgaan zo'n vette hap naar binnen te werken.


Hoe vaak ga je voor 22:00 uur naar bed?
Eigenijk bijna nooit, tenzij ik echt doodmoe of ziek ben. Soms komt het wel eens voor dat ik voor die tijd op bed lig, maar nog tot zeker half 12 wakker lig of op mijn telefoon zit. In het weekend kan dit wel eens véél later worden!

Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?
Oef, dan moet ik even diep in mijn geheugen graven zeg.. Ik weet het gewoon echt niet meer!

Wat is het laatste dat je bent vergeten?
Vorige week was ik helemaal vergeten dat ik nog 2 verslagen af moest hebben voor maandag. Omdat ik zo bezig ben met afstuderen en mijn scriptie schrijven schieten van die SLB-verslagen er gemakkelijk bij in. Gelukkig kwam het nog op tijd goed :)

Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?
Vast wel, toen ik klein was. Op dit moment draag ik niet echt een pyjama, maar loop ik meer de hele ochtend in mijn ochtendjas. En ja, ik ben daar wel eens mee naar buiten geweest - als je de achtertuin ook hiertoe mag rekenen dan.

Wanneer is de laatste keer dat het eten dat je kookte mislukte?
Ik heb het geluk dat ik nog thuis woon, maar ik weet hier wel een gigantische bak-blunder bij. Een aantal jaren geleden was het bakken van muffins een complete rage en ook mijn moeder en ik ontdekten toen net de Home Made-bakmixjes waar je alleen maar water toe hoefde te voegen. Uit veiligheid maakte ik ze nog altijd met mijn moeder samen, maar één dag wilde ik het zelf doen. Dit naar aanleiding van een ruzie die we die ochtend hadden gehad en ik dus de muffins wilde maken als goedmakertje. Alles ging goed, tot ik ze in de oven deed. Dacht ik. Ik was er met mijn stomme hoofd niet bij blijven zitten en rook vanaf mijn zolderkamer(!) een ontzettende brandlucht. Wat bleek? Ik had de vormpjes niet in de oven, maar in de magnetron gedaan. Alles rookte als een gek, de hele magnetron was smerig en het stonk enorm. Dat was meteen een wijze les dat ik niet de oven moet gebruiken als ik niet precies weet hoe 'ie werkt!Wat is je meest ranzige gewoonte?
De enige die ik op dit moment kan bedenken is dat ik soms nogal ongegeneerd aan mijn neus kan zitten als 'ie kriebelt of als ik daar jeuk heb. Vaak lijkt het dan alsof ik iets compleet anders aan het doen ben! Voor de buitenwereld lijkt het dus ranzig, voor mij is het puur even 'krabben', haha!

Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?
Nou, om eerlijk te zijn bijna alleen maar! Laatst heb ik het hier zelfs nog met mijn moeder over gehad. Het viel me op dat ik de laatste tijd zo weinig sokken heb die nog een paar vormen, en dat ik dus dringend nieuwe nodig heb. Waar ze altijd blijven? Geen flauw idee...

Welke lelijke emoji gebruik je wel eens?
Bestaan er lelijke Emoji's? Die vierkantjes in de laatste categorie met 'new' 'up' 'cool' gebruik ik wel eens voor de grap onder mijn Instagram-foto's als ik een selfie heb gemaakt. Verder vind ik het zonnetje met het gezichtje ook maar eng, maar ik gebruik 'm wel regelmatig!

Wat is je meest nederige eigenschap?
Het feit dat ik altijd bereid ben om iemand advies te geven en naar iemand te luisteren, ook al vertelt diegene al voor de 4e keer hetzelfde. Vooral uit eigen ervaring weet ik hoe fijn het kan zijn als je zo gefrustreerd bent door iets, maar dat iemand alsnog iedere keer opnieuw blijft luisteren. 

Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?
Wanneer ik me ongemakkelijk voel, trek ik me best snel terug; dan kan het best zo zijn dat ik in mijn telefoon duik of aandachtig iets ga lezen wat me normaal gesproken niet zo interesseert. Ook ga ik vaak onbewust op mijn hoofd krabben of doe ik bijna alsof ik jeuk aan iets heb. Gek, eigenlijk!


Wat was de laatste rekening die je 'verstopte?'
Puntje voor mij, want ik verstop geen enkele rekening! Als ik iets heb besteld, zeg ik dit gewoon eerlijk tegen mijn ouders omdat het toch wel voorkomt dat zij pakketjes aannemen. Vaak hoeven ze ook niet eens te weten hoeveel geld iets heeft gekost, het is namelijk mijn eigen verantwoordelijkheid en als ik graag iets wil kopen, dan doe ik dat :)

Related posts

24 reacties

 1. Wat heb je deze tag leuk ingevuld zeg! Ik kriebel ook op een gekke manier aan mijn neus en dan zit iedereen mij ook raar aan te kijken haha!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah deze tag is echt heel leuk! Haha pizza midden in de nacht, moet kunnen toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik duik ook altijd mijn telefoon in als ik mij ongemakkelijk voel. Je hebt er een leuke tag van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, toevallig! Toch een soort ontwijkmethode dus :)

   Verwijderen
 4. Haha, wat een leuke tag blijft dit toch!
  En pizza om half 3 's nachts is gewoon heerlijk na het uitgaan!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze tag kende ik nog niet, je hebt hem leuk ingevuld.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke tag is dit zeg! Je hebt hem ook heel leuk ingevuld. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeps! Ik zie nu pas dat ik 'nederig' in plaats van 'nerderige eigenschap' heb ingevuld. Mijn meest nerderige eigenschap komt naar boven wanneer ik taalfouten verbeter, haha! Dus eigenlijk nu :P

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke tag! Pizza na het stappen is gewoon too good haha. En ik heb ook altijd enkele sokken, geen idee waar die dingen blijven :').

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit is zo een superleuke tag om te lezen! Ik ben ook niet zo supergoed met ovens. Een paar maanden geleden was ik mijn bananenbrood uit de oven vergeten te halen en stonk ook het hele huis ernaar. Hmm dat van die sokken is ook herkenbaar haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oef rekeningen verstoppen doe ik soms wel. Niet voor mijn ouders, maar voor mezelf. Soort ontkenning. Maar ik betaal ze (meestal) wel op tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je laat me overigens opeens weer herinneren aan het feit dat ik er nog eentje moet betalen!

   Verwijderen
 11. Ahhh - je hebt hem echt leuk ingevuld Daphne! Ik herken je sokken probleem hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen