La vie de Daphne - Scriptie-nieuws, Kokerrokverslaving & Véél wijn

Vorige week was een spannende week voor mij, want niet alleen mijn vriendje kwam maandag thuis van Pinkpop, maar ik kreeg op woensdag ook...

Vorige week was een spannende week voor mij, want niet alleen mijn vriendje kwam maandag thuis van Pinkpop, maar ik kreeg op woensdag ook de feedback van mijn scriptie terug! Misschien hebben een aantal van jullie al in één van mijn afgelopen artikelen gelezen wat de feedback was, maar zo niet; dan lees je het vandaag! Samen met al mijn wijn-foto's, mijn nieuwe rok en tas en een heerlijke lunch!


Maandag was een wat korter stagedagje in verband met het inleveren van mijn scriptie conceptversie, dus ik was al een stuk eerder weer op het station. Mijn vriend was in de ochtend ook al thuisgekomen van Pinkpop, dus een bezoekje dat net wat eerder was dan 's avonds vond ik helemaal niet erg! Ik was superblij om hem weer terug te zien, dus ik fietste dan ook heel erg vrolijk in het zonnetje naar zijn huis. In de avond kwam hij opnieuw naar mij en hebben we heerlijk nagenoten (althans, hij vooral denk ik!) van Pinkpop door een aantal optredens terug te kijken via YouTube.

Dinsdag was weer een thuiswerkdag en was ik stiekem weer aan het dagdromen over Valencia. Nog maar een maandje en we zitten er! Verder had ik een beetje een off-day en kon ik 's avonds echt even wat afleiding gebruiken. Ik moest echt even het huis uit, want ik werd echt gek van het niets doen (ik moest immers wachten op de uitslag van mijn conceptversie). Kun je nagaan in wat voor zwart gat ik ga vallen als ik mijn scriptie overmorgen heb ingeleverd(!). 's Avonds nam mijn vriend me dan ook mee naar de film Spy en hebben we heerlijk een wijntje achteraf gedronken. Gewoon, omdat het op dinsdagavond kan!


Woensdag: stiekem een klein beetje D-day. Om 12.30 kwam ik al aan op school, at nog rustig een broodje en genoot er bijna van dat dit één van mijn laatste keren op school zou zijn. Om 13.00 liep ik het lokaal in en bereidde me maar vast voor op het ergste. Gelukkig begon mijn docent met: 'Je bent zeker goed op weg, je werkt heel gestructureerd en je hebt zeker de potentie om te slagen.' Yes, die was in de pocket. Er moesten nog wel wat aanpassingen gebeuren, maar met die motiverende woorden heb ik meteen ruim anderhalf uur op school nog gewerkt. Daarna beloonde ik me in de stad met - alwéér - een nieuwe kokerrok van Zara (rechts op de foto). Binnenkort maak ik maar eens een artikel over al mijn kokerrokken denk ik, haha!


Donderdagochtend stond weer in het teken van stage, maar deze uurtjes vlogen zo voorbij. Voor ik het wist zat ik alweer aan mijn bureau thuis en lakte ik mijn nagels in de kleur 'Private Weekend' van Essie. Mijn verdere donderdag was eigenlijk niet heel interessant; ik las wat blogs en luisterde wat naar mijn favoriete muziek.

Vrijdagochtend besloot ik de Curl Revolution krultang van Remington te reviewen. Het resultaat hiervan hebben jullie kunnen zien in het artikel van afgelopen zaterdag. Zulke mooie krullen heb ik nog nooit gehad!

Rest van de dag: scriptietijd. Bah, ik ben er ondertussen echt wel een beetje klaar mee. Maar, met zo'n heerlijke tosti tussendoor - met kaas en salami snijworst - kwam ik er een stuk makkelijker doorheen!

's Avonds was het eindelijk weer tijd voor afleiding: iets wat ik deze dagen maar al te erg koester en ook hard nodig heb. Ik dronk wat wijntjes bij mijn vriend thuis, we bakten mini appeltaartjes (yum!) en sloten de avond af in onze favoriete kroeg. Gezelligheid!

Na een vreselijk korte nacht stond hij op om te werken en ik om naar huis te fietsen. 's Middags had mijn moeder namelijk het geniale idee om voor vaderdag te gaan lunchen. Hoewel ik doodmoe was, gooide ik wat make-up op mijn gezicht en fietsen we - ik nog steeds zonder ook maar iets van eten in mijn maag - richting onze favo brasserie. Vaste klant, vaste bestelling zullen we maar zeggen!

De rest van mijn zaterdag bestond weer uit wat scriptiedingetjes, maar ook uit slapen. 's Avonds zou mijn vriend nog langskomen en wachtte ik hem op terwijl ik tv zat te kijken, maar zin om naar de stad te gaan had ik eigenlijk niet meer. Toch werd het na 2 uur 's nachts voor uiteindelijk het licht uitging, haha! Ook zondag besteedde ik weer wat tijd aan mijn scriptie. Het gekke is dat er niet heel veel meer valt te doen, maar dat ik wel bang ben dat ik steeds dingen vergeet. Stom!

En oh, zie hier mijn nieuwe tas van - geloof het of niet - een supermarkt! Deze tassen van het merk 'Liora' kon je via een spaaractie 'kopen'. Eerlijk is eerlijk: ik vind 'm er nog best leuk uitzien! Superhandig voor een dagje stad, naar het terras of als ik een keer niet heel veel spullen nodig heb.

Deze week is op woensdag THE ULTIMATE D-DAY. Woensdag 24 juni. Ik denk dat velen van jullie wel weten wat er die dag gaat gebeuren. Maar eerst nog een lange stagedag vandaag, morgen printen en inbinden en 's avonds het kookexamen van mijn vriend, en dan woensdag alles inleveren. Spannende dagen dus!

Related posts

24 reacties

 1. Leuke week. Succes met de laatste loodjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat je die motiverende woorden te horen hebt gekregen! You go girl! En die krullen van Curl Revolution.... wauw <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spannend zeg, nog even bikkelen en je bent eindelijk klaar. Trouwens, die tas is echt prachtig! Nooit verwacht dat hij van een supermarkt zou komen.

  liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik heb er meerdere mensen verbaasd over gehoord! Dankjewel <3

   Verwijderen
 4. Spannend hoor, heel veel succes met de laatste dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt altijd zulke mooie foto's! Heel veel succes nog. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat je zo'n positieve reactie kreeg op je conceptscriptie. <3 Je hebt een leuke week gehad zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind je diary altijd zo leuk om te leuzen. Wauw echt spannend, maar ik met je scriptie zit het wel goed! Nog even op de tanden bijten en je kan genieten van een welverdiende vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kokerrokken zijn mooi en heel zakelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ze zitten heerlijk; ik voel me er heel vrouwelijk in haha!

   Verwijderen
 9. Nog heel even bikkelen, wat fijn dat je vriend er weer is !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke tas van de supermarkt, dat zou je niet verwachten! Succes komende week <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke vrolijke foto's! Succes met de komende spannende dagen, maar dat komt vast helemaal goed! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie foto's! Die selfie met dat rode jurkje/truitje is zo mooi <3 Nog veel succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke foto's allemaal van je week. Kokerrokken zijn zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen