YES!

YES! De deadline is daar: het is 24 juni. Na al mijn zeurposts, klaagzangen en artikelen waarin ik zo nodig moest vertellen hoe zwaar het e...


YES! De deadline is daar: het is 24 juni. Na al mijn zeurposts, klaagzangen en artikelen waarin ik zo nodig moest vertellen hoe zwaar het eigenlijk is om af te studeren, kan ik eindelijk zeggen dat ik m'n scriptie vandaag ga inleveren. Het gekke is dat hiermee ook meteen mijn vakantie begint. Huh, vakantie? Ik weet bijna niet meer wat dat is..

Ik heb sowieso 'vakantie' tot 17 augustus. Als ik over twee weekjes te horen krijg dat mijn scriptie onvoldoende is, moet ik deze de 17e herkansen (maar dat hoop ik natuurlijk niet!). Vervolgens heb ik 26/27/28 augustus mijn mondeling pas. Nog een hele lange tijd te gaan dus, maar eerst even ruim anderhalve maand genieten van de vrijheid: even geen verplichtingen meer!

Hoe lang ik nog bij mijn stagebedrijf blijf is nog onduidelijk, maar ik hoop hier snel meer duidelijkheid in te hebben, zodat ik leuke dingen kan plannen wanneer ik wil en kan gaan werken zodra ze me nodig hebben. Maar man, wat valt er in ieder geval al een hele last van mijn schouders af zeg.. Top!

Related posts

16 reacties

 1. Spannend! Maar heerlijk zeg, geniet van je vrije tijd, je verdient het!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spannend! Komt wel goed. Geniet even lekker van je 'vakantie'!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yeeey, hij is ingeleverd. Je hebt hem vast en zeker gehaald :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijn gevoel dat je het nu hebt ingeleverd. Het enige wat je nog kan doen is afwachten en gewoon genieten van je vrije tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Whoehoee het moment waar je zolang op hebt gewacht! Ik hoop dat je gelijk een voldoende krijgt en het niet meer hoeft te herkansen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heerlijk! :) Geniet van je tijd en veel succes met wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel fijn dat je eindelijk mag gaan inleveren vandaag <3! Geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaah fijn dat het af is! Nog succes met wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Maak je maar niet druk mop. Je hebt het sowieso gehaald! Lekker vakantie vieren x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je hebt het zeker weten gehaald! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. jeeeej ik weet zeker dat je het gehaald hebt ;)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat top dat je het gehaald hebt gefeliciteerd en nu lekker genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijn dat je hem hebt ingeleverd! Geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeh lekker genieten van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen