La vie de Daphne - Pinkpop, Macarons & Curl Revolution

Thank GOD dat deze week voorbij is. Hoewel ik ook genoeg leuke dingen heb gedaan - zoals mezelf verwend met macarons, eindelijk de Curl Rev...


Thank GOD dat deze week voorbij is. Hoewel ik ook genoeg leuke dingen heb gedaan - zoals mezelf verwend met macarons, eindelijk de Curl Revolution kon uittesten en een wel heel gezellige zaterdagavond had - moest ik ook mijn vriend missen die een heel weekend op Pinkpop was. Gelukkig komt hij vandaag (op maandag) terug en kan ik eindelijk alle verhalen horen van optredens van Robbie Williams, Typhoon en Muse!Maandagochtend stond er een retourtje Rotterdam op de planning om 'even' een verslag in te leveren. Absurd dat we altijd van mijlenver mogen komen om eventjes persoonlijk iets af te geven. Gelukkig regelde ik daarna dat ik thuis mocht werken, en tussendoor reviewde ik ook nog mijn nieuwe mascara en het Maybelline Color Drama lippencil. Ook lakte ik mijn nagels nog in een prachtig lila-kleurtje van Hema.

's Avonds stonden heerlijke wraps op het menu naar een recept van mijn vriend: kip, paprika, ui, een pittig sausje en kaas eroverheen: het was smullen!


De review van de Color Drama hebben jullie al kunnen lezen op mijn blog, maar de rest van de week heb ik 'm met alle plezier gedragen: wat een top product! De rest van de dag werkte ik weer thuis en maakte ik nog een selfie tussendoor. Dinsdagavonden staan in het teken van dansen en ook die avond heb ik weer alle stress eruit gedanst.


Ik veranderde mijn Instagram naam van 'daaaaaphne' (mijn eerste accountnaam) naar 'laviededaphne.' Omdat ik toch meer bloggerelateerde foto's plaats dan voorheen, vond ik het leuker om mijn Instagram account dus meer te koppelen aan mijn blog. Je kunt me dus voortaan vinden op www.instagram.com/laviededaphne.

And look how pretty this colour is? :) Dankzij een foto op het Instagram account van Joyce werd ik bijzonder verrast door dit mooie kleurtje en toen besloot ik 'm dus ook te kopen!


Tussen het werken aan mijn scriptie door kan ik het vaak niet laten om toch nog wat foto's te schieten voor mijn blog: deze keer een outfit met mijn nieuwe Costes-rok. Ik vind het overigens superleuk om te horen dat jullie mijn outfitfoto's zo origineel vinden! Velen vragen ook of ik een keer een artikel kan maken waarin ik laat zien hoe ik ze maak, maar ik moet nog even uitvogelen hoe ik het beste een 'behind the scenes'-setting kan maken. Wist je trouwens dat het me maar een kwartiertje kost om dit soort foto's te maken?

Donderdagavond kwam mijn vriend voor de laatste keer langs voor hij naar Pinkpop ging de volgende dag. Ik moest me echt flink voorbereiden op waarschijnlijk dagen van weinig contact en natuurlijk hem niet kunnen zien. Nog even een laatste avondje gek doen dus!


Vrijdagochtend werd ik na een hele onrustige nacht slaap al om 7:00 uur wakker. Mijn vriend was inmiddels al richting Landgraaf en ik besloot een bezoekje te brengen aan de stad. Het was echt al bloedheet, maar voordat ik mezelf ging opsluiten om aan mijn scriptie te werken, bezocht ik nog wat leuke winkels en natuurlijk het Sleek schap bij V&D!

Ook kon ik het niet laten om bij Hema een doosje macarons mee te nemen. Ik had ze al eerder in de folder zien staan, maar om de middag door te komen besloot ik me even goed te verwennen. Mmmm!


De rest van de dag was warm op mijn kamer. Ik dwaalde erg snel af naar de livestream van Pinkpop, maar probeerde ook nog het beste van mijn scriptie te maken. Ook regelde ik dat ik maandag alles als concept inlever - en nu moet ik eerlijk bekennen nu ik dit artikel op zondagavond typ, nog steeds niet alles af is - en woensdagochtend een 'eindgesprekje' op school heb, zodat ik nog in 6 dagen tijd alle puntjes op de i kan zetten. Vrijdagavond sprak ik af met een vriendin die ik door alle stress en drukte al een hele tijd niet meer had gezien. Onder het genot van een zelfgebakken brownie keken we een hele avond films, gezellig!

De volgende dag was het weer tijd voor m'n scriptie, al dwaalde ik weer enorm snel af; bah! Mijn concentratie is met dit weer zo ontzettend slecht. Toen ook nog eens de Curl Revolution krultang van Remington binnenkwam die ik op de blog van Denise had gewonnen, was het al helemaal gedaan met mijn scriptie. Time to review!


Waarschijnlijk dat er binnenkort nog een artikel over online komt, maar op bovenstaande foto's kun je mijn eerste probeersels met de krultang zien. Toegegeven, het is in het begin best lastig om het systeem te begrijpen, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, maakt de Curl Revolution schitterende krullen!


Zaterdagavond stond er een afscheidsfeestje van een vriendin uit onze vriendengroep op de planning en na een heleboel leuke spelletjes, gesprekken, herinneringen en drankjes gedaan te hebben, belandden we net voor 2 uur (!) nog in de stad. De avond werd véél te gezellig en dat merkte ik maar al te goed aan de dag erna... Mijn scriptie is namelijk compleet in het water gevallen op zondag en daarbovenop kon ik ook nog eens niks eten door de misselijkheid! De hele dag bestond uit dutjes, dutjes en nog eens dutjes. En ohja, ook naar het kijken van de Pinkpop livestream natuurlijk!

En YES, nu dit artikel online is gekomen kan ik zeggen dat ik vanavond mijn vriend weer zie. Ik ben mega benieuwd hoe hij eraan toe is na 3 nachten in een tentje, na de warmte, drukte, drank, regen en alle muziek. Wie weet vallen we allebei door de gebroken nachten ook wel in slaap en hoor ik niets van zijn avonturen, haha!

Related posts

19 reacties

 1. OMG je had nooit gezegd dat je krultang roze is! Nu ben ik nog jaloerser! Haha.

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier met je krultang, het resultaat ziet er in ieder geval al ontzettend goed uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat tof dat je de krultang hebt, hij lijkt me zo fijn!
  Leuke foto's allemaal meid!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een prachtige krullen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaa, je outfitfoto's zijn inderdaad zo leuk! Ik ben heel benieuwd naar je artikel met je krullen! Ziet er goed uit! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk dat je je vriendin vandaag weer ziet! Toevallig heb ik gisteren ook mijn instagramnaam aangepast en wat zien de krullen er mooi uit x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke week! En gelukkig heeft het lakje je niet teleurgesteld, hihi. Fijne avond met je vriend! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben stiekem zo jaloers dat je die Curl Revolution gewonnen hebt aahhh - zo'n mooie krultang. Hij staat heel hoog op m'n wishlist maar vind hem nu echt nog te duur. Zo te zien en te lezen heb je echt een hele leuke week gehad :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah wie weet heb je 'm ook ooit in handen! Of wie weet is ie na een tijdje veel goedkoper :)

   Verwijderen
 9. Die krultang im in love!!! Leuke post mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie foto's heb je gemaakt! Macarons zijn zo lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah die macarons zien er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen