Essence Lash Princess Mascara

Nadat ik de High End vs. Low Budget-tag van Vera  bekeken had, werd ik erg benieuwd naar de low budget mascara die ze in de video noemde....

Nadat ik de High End vs. Low Budget-tag van Vera bekeken had, werd ik erg benieuwd naar de low budget mascara die ze in de video noemde. Tegenwoordig gebruik ik regelmatig goedkopere mascara's, maar de Lash Princess van Essence had ik nog niet eerder geprobeerd. Tijd om deze budgettopper (of niet?) eens te reviewen! Kijk je met me mee?

 
Deze mascara van Essence zit in een zwarte huls met een mooi, prinsessenachtig design. Ik krijg bij deze mascara dan ook meteen het gevoel alsof ze mijn wimpers een supermooi effect gaan geven. Naar het valse wimper effect - dus eigenlijk alsof je nepwimpers draagt - was ik erg benieuwd.

Dit is overigens de tweede versie van de Lash Princess Mascara die is uitgebracht. De eerste variant beloofde ontzettend veel volume en had een koraalkleurig design op de huls. 

Het borsteltje is redelijk smal en heeft een kegelvorm en ik merk al dat er ook aardig wat mascara aan het borsteltje zit. Ik vraag me af of dit het klonteren vermijdt en of dit borsteltje mijn wimpers goed separeert. Je moet dus oppassen dat je niet teveel mascara op het borsteltje neemt, omdat het product zelf vrij dik is.

Links op de foto heb ik één laagje aangebracht op mijn wimpers en rechts op de foto meerdere laagjes (ik geloof 3). Zoals je kunt zien maakt de mascara mijn wimpers aanzienlijk langer, maar is het spinnenpootjes-effect bijna niet te vermijden. Ik heb sowieso al snel dat mijn wimpers aan elkaar blijven plakken, maar bij deze mascara valt het van veraf reuze mee. Ook vind ik het erg fijn dat deze mascara niet klontert!

Of het een budgettopper is? Ja, voor het geld vind ik het zeker geen miskoop, maar de aan elkaar plakkende wimpers zijn een klein minpuntje. De lengte die mijn wimpers door deze mascara krijgen is wel echt geweldig! Voor maar €3,39 is deze Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara te koop bij onder andere Kruidvat en Trekpleister. 

Related posts

14 reacties

 1. Fijne review, ik heb juist dat hij bij mij totaal niet klontert of plakt, echt een hele goede aankoop voor de prijs ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit een super fijne mascara het enige waar ik last van heb is dat aan het einde van de dag de helt van de mascara onder mijn ogen zit. Verder vond ik hem super fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah dat had ik voorheen ook heel erg! Nu heb ik dus meer last van het probleem dat mijn wimpers heel snel (bij iedere mascara) aan elkaar plakken!

   Verwijderen
 3. Ik vind het effect eigenlijk echt heel mooi, gewoon lekker opvallende wimpers! Ik heb hem ook liggen, snel proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van veraf vind ik het gelukkig ook reuze meevallen! <3

   Verwijderen
 4. Ik gebruik deze mascara ook! Het is zeker wel een budget topper!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja, alleen zonde dat mijn wimpers zo snel aan elkaar plakken!

   Verwijderen
 5. Ze worden er op zich wel mooi lang van, maar ze blijven inderdaad een beetje aan elkaar plakken. Dat vind ik wel jammer, want wil ik liever niet natuurlijk haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou wel van opvallende wimpers en heb al meer goede verhalen over deze mascara gehoord, snel maar naar de Kruidvat!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze mascara zit ook al maanden in mijn stash. Ik gebruik hem met veel liefde elke dag en ben er zeer tevreden over.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat apart, mijne klontert verschrikkelijk en het spinnenpoten-effect is echt supererg.. Ik ben dan zelf ook geen fan van deze mascara. Ik lees zoveel verschillende dingen erover hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoor er de laatste tijd echt super veel over maar heb nog zoveel mascara's - (en vandaag ook weer twee gekocht - oeps!).. maar hij lijkt mij toch wel erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb hem ook en vind hem op zich wel fijn! Alleen bij mij plakken mijn wimpers ook sneller aan elkaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jammer dat de wimpers zo aan elkaar plakken, want het lijkt me verder wel een fijn budgetproduct inderdaad :)

  BeantwoordenVerwijderen