La vie de Daphne - Interviews, Anniversary & Véél wijn!

Yay! Het is me eindelijk weer gelukt om een lekker volle Photo Diary in elkaar te zetten. Afgelopen week was een hele drukke week, maar e...

Yay! Het is me eindelijk weer gelukt om een lekker volle Photo Diary in elkaar te zetten. Afgelopen week was een hele drukke week, maar er was gelukkig ook genoeg ruimte voor ontspanning. Zo heb ik bijna vier uur lang van een fantastisch diner genoten, ging ik maar liefst twee avonden achter elkaar stappen en eindigde ik mijn week met heerlijk fruit in de zon. 


Maandagen op stage: ze zijn niet anders dan andere maandagen, maar het is altijd leuk als er van klanten nieuwe producten binnenkomen en het als één van de eersten mogen aanraken. Zo ook dit The Nudes-palette van Maybelline, die ook in de limited edition collectie van ByDanie zit. Wat een pretty kleurtjes!

Maandag stond voor mij ook in het teken van de start van de interviews. Die dag had ik meteen al 3 interviews, en ik was er zeker de hele middag mee zoet. De eersten verliepen soms wat rommelig en af en toe begreep ik mijn eigen vraagstelling niet, maar ik hoop dat ik na volgende week alle medewerkers 'ondervraagd' heb en kan zeggen dat ik alle informatie heb die nodig is voor mijn onderzoek!


Normaal gesproken werk ik op dinsdag thuis, maar omdat ik dacht dat ik me op kantoor beter kon concentreren, plande ik in dat ik dinsdag rond 11 uur op kantoor zou zijn. Van tevoren lakte ik nog even mijn nagels in de kleur Peach Side Babe en om stipt 11 uur was ik inderdaad op mijn stageplekje.

Ik zocht een rustig plekje op om de interviews uit te typen, maar merkte dat mijn concentratie niet eens zo heel goed was. Gelukkig heb ik de drie interviews van de vorige dag helemaal uit kunnen werken en was ik het om half 4 al weer beu. Voelt toch apart om op een normaal 'vrije' dag op kantoor te zijn, maar toch merkte ik niet heel veel verschil met thuis. Want ja.. blogger zijn en afstuderen is een hel als je overal internet hebt..

Woensdag werkte ik weer de hele dag tussen de nagellakjes en nam ik nog één interview af. Verder was het een vrij rustig dagje, dus was ik blij dat ik eindelijk weer naar huis kon. Thuis werkte ik het interview van die dag nog uit en ging expres vroeg naar bed, waar ik nog heerlijk dagdroomde over Valencia. Oh wat heb ik er zin in; ik kan niet wachten om even zonder afstudeerstress en die vervelende scriptie in mijn gedachten deze reis te gaan maken! <3


Donderdagochtend begon allemaal ontzettend moeizaam. Ik had toch niet zo lekker geslapen, mijn fiets was de vorige dag kapotgegaan en de trein had ook nog eens vertraging, waardoor ik mijn aansluitende bus miste. Oké, overdrijven is ook een vak, want het wandelen naar kantoor in de zon was ook helemaal niet zo erg. En onderweg een collega tegenkomen op de fiets waardoor ik het laatste stukje niet meer hoefde te lopen was ook superfijn!

Na een ochtendje werken en een middag uitgerust maakte ik me mooi op voor het etentje met mijn vriend. Omdat ons diner 2 weken ervoor niet door kon gaan, besloten we om donderdag onze 6 month-anniversary te vieren. Ik keek er echt alweer dagen naar uit, en het weer was ook nog eens heerlijk; dit kon niet meer fout gaan!

De hele avond was méér dan perfect. We begonnen op het terras met heerlijke wijn en een voorgerecht en we lieten vervolgens extra veel tijd zitten tussen dit voor- en hoofdgerecht. Eenmaal binnen werd na een halfuurtje het heerlijke hoofdgerecht voorgeschoteld en we eindigden met het dessert op de foto. Bijna vier(!) uur lang hebben we getafeld, het was supergezellig en we hebben ontzettend veel gekletst. Bijna zoveel, dat we nog lang niet uitgepraat waren! 's Avonds gingen we allebei met de meest grote smile op ons gezicht weer naar huis. Genieten! <3Vrijdag werd ik fris en fruitig wakker en ik besloot er een scriptiedagje van te maken. Helaas werkte mijn concentratie weer flink tegen, wat ervoor zorgde dat ik - zelfs toen ik naar buiten ging met mijn laptop - al snel mijn macbook dichtklapte. Ik weet niet wat het is, maar ik heb er gewoon echt géén zin meer in. Uitstellen is erg aantrekkelijk, maar ik weet dat ik nog superveel moet doen. Het is alleen superlastig om verder te komen, omdat ik heel veel delen zelf niet eens meer begrijp. Ugh!


Vrijdagavond kon ik wel wat afleiding gebruiken en dus gingen we naar vrienden van ons die altijd superveel spelletjes in huis hebben. Na twee van deze spellen gespeeld te hebben, besloten mijn vriend en ik onderweg naar huis om toch nog even snel een kijkje te nemen in de stad en wat wijntjes te drinken. Ik ben al lange tijd niet meer zo laat thuis gekomen, maar dat bewijst maar weer hoe gezellig het was!

De volgende ochtend en middag heb ik lekker lui gedaan met mijn vriend en rond 3 uur wilde hij mij naar huis brengen. Hij moest immers nog werken op een feest en ik was stiekem wel erg benieuwd naar mijn bestelling van We die was binnengekomen. Helaas ging die hele terugreis compleet verkeerd. Twee bezoekjes aan de fietsenmaker in nog geen 10 minuten en een klapband waarvan we allebei enorm schrokken zegt genoeg... Toen ik eindelijk thuiskwam en mijn nieuwe rode top paste, was ik weer helemaal happy.


's Avonds gingen we weer naar dezelfde vrienden als de avond ervoor, omdat er een feest in de stad zou zijn waar we elke editie graag bij zijn.

In het café zelf was het al aardig druk, en toen ik op een gegeven moment naar het toilet wilde, kreeg ik de deur niet meer open! Ik heb misschien wel tien keer het slot ervan af gehaald en weer dichtgedraaid, maar met geen mogelijkheid kwam ik eruit. In een totale paniekreactie belde ik mijn vriend en zei dat ik vast zat, waarna ik hem de damestoiletten binnen hoorde stormen en ik van achter de deur hoorde dat een meisje helemaal tekeer ging tegen hem. Toen ik met al mijn kracht eindelijk de deur openkreeg - het voelde echt alsof ik daar 10 minuten zat, maar het waren er misschien 3 - was het eerste wat dat meisje tegen mij kon zeggen: 'Heb je die moedervlek op je schouder al eens na laten kijken?!' Lekker aardig om tegen iemand te zeggen die compleet in paniek vast zat..

We besloten het om deze keer niet zo laat te maken als de vorige nacht en een heerlijke pizza kon aan het einde niet ontbreken. Na deze slechte, maar OH zo lekkere hap fietsten we naar huis en toen ik eenmaal mijn kussen aanraakte, was ik vertrokken.

Zondag besefte ik me pas dat we een extra lang weekend hebben in verband met Pinksteren, dus het wakker worden voelde nog een stukje fijner dan normaal. Hier en daar werkte ik wat aan mijn scriptie, maar het grootste gedeelte heb ik toch van de zon genoten met een meloentje erbij. Heerlijke zondag!

Vandaag dus nog een fijn extra dagje vrij, maar morgen besluit ik toch om weer naar kantoor te gaan. Hoe was jullie weekje?

Related posts

17 reacties

 1. Wauw, hoe onbeschoft om zo iets naars te zeggen wanneer er iemand al in paniek opgesloten zit.. Zulke mensen zal ik nooit begrijpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke fotos, ik ben echt jaloers op je haar zo mooi! Wat naar van die mensen zeg ik snap echt niet hoe iemand zoiets kan doen. Oja die maybelline nudes is wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke week! Succes met je scriptie. Met die mooie weer is motivatie denk ik helemaal lastig. Maar het komt vast goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies zoals je het zegt, haha! Ik hoop het, dankjewel <3

   Verwijderen
 4. Leuke foto's allemaal. Wat eng dat je vast zat op het toilet, lijkt me heel eng!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaah vastzitten op de WC is zo naar! Maar wat een leuke foto's verder. De rode top staat je ook super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi foto's! Het palette van Maybelline is inderdaad erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's! Ik ben erg benieuwd naar het The Nudes palette van Maybelline.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk verslag, veel vrolijke foto's én lekkere foto's! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een gekke reactie van dat meisje! Slaat echt helemaal nergens op. Ik ben zo benieuwd naar het palette van Maybelline. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke foto's en weekoverzichtje!

  BeantwoordenVerwijderen