Food Confessions Tag

Deze tag heb ik op heel veel verschillende blogs al voorbij zien komen, en ik kan nu natuurlijk niet achterblijven. Vooral omdat ik vaak ...

Deze tag heb ik op heel veel verschillende blogs al voorbij zien komen, en ik kan nu natuurlijk niet achterblijven. Vooral omdat ik vaak te horen krijg dat ik een moeilijke eter ben, was het voor mij helemaal niet zo moeilijk om 10 eetgewoonten, guilty pleasures of juist meest vieze gerechten op een rijtje te zetten. 

1. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik lust geen sushi. Ik denk dat dit wel één van de grootste onthullingen in blogland is; een blogger die geen sushi lust lijkt wel onmogelijk. Maar helaas, spotlight is on me. Ik heb het wel een aantal keren geprobeerd, maar ik kan het met geen enkele mogelijkheid wegkrijgen. Wat ik wel weer lekker vind (bij bijvoorbeeld Sumo) zijn alle andere gerechtjes op de kaart, yumm!

2. Al bijna mijn hele leven ontbijt ik iedere ochtend twee boterhammen met een dikke laag chocoladepasta. Ik moet toch wel toegeven dat dit één van mijn all time guilty pleasures is. En oh, ontbijten doe ik ook altijd op de bank!


3. Als ik zou kunnen, zou ik iedere dag een tosti ham & kaas eten met lekker veel ketchup of curry ernaast. Oh zo slecht, maar zooo lekker!

4. Ik at pas op mijn zestiende - ik ben nu 21 -  voor het eerst een pizza. Wel in Rome, in de zon, met heel veel gezellig mensen op een schoolreisje (als je het doet, moet je het wel meteen goed doen!)


5. Ooit heb ik de superslimme opmerking gemaakt dat ik een hekel heb aan pindakaas, kletskoppen en pinda's zelf. Maar cocktailnootjes? Not a problem, haha!

6. Ooit leerde ik thee drinken met 2 grote scheppen suiker, een halfjaar later werd het één schepje en sinds anderhalf jaar vind ik suiker in mijn thee het meest vieze dat er is!


7. In een restaurant eet ik mezelf bijna altijd al helemaal vol aan het stokbrood met tapenade dat je vooraf krijgt. De laatste keer was het zelfs zo erg, dat ik de overgebleven tapenade als saus gebruikte bij mijn voor- en hoofdgerecht!

8. Wanneer ik iets met knoflook heb gegeten, voel ik daarna altijd meteen de drang om mijn tanden zo snel mogelijk te poetsen. Ik neem nog net niet mijn tandenborstel mee naar het restaurant, haha!

9. Ik drink eigenlijk bijna alleen maar water; je zal mij ook nooit koolzuurhoudende drank zien drinken omdat ik er een vreselijk opgeblazen gevoel van krijg. Water, thee en limonade brengen mij de dag door!10. Ik heb een erg grote liefde voor baklava, maar ik heb het in heel mijn leven misschien nog maar drie of vier keer gegeten. Binnenkort maar weer eens een keer een ritje maken naar de Turkse bakker denk ik!

Related posts

10 reacties

 1. Je hebt hem heel erg leuk ingevuld. Ik lust ook GEEN sushi! geen sushi dates voor ons hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha inderdaad, geef ons maar iets anders lekkers <3

   Verwijderen
 2. Ah ik ben jaloers dat je zo veel water drinkt, mij lukt het echt met geen mogelijkheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha wat een leuke tag! En dat je het tot je 16e hebt kunnen uithouden zonder pizza, vroeger toen ik zo'n 10 jaar was at ik niks liever dan pizza. Maar de verse in Italië zijn inderdaad wel de lekkerste!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke tag! X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha hier nog een blogger hoor die geen Sushi fan is. Ik snap de hele hype rondom Sushi echt niet.....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bij mij ook zeker geen suiker meer in mijn thee! Zelfs geen honing. Ik vind dat nu zó raar smaken in combinatie met thee! En sushi lust ik juist weer wél haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke confessions! Ik lust ook echt geen sushi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te lezen! Ik lust ook geen sushi dus je bent niet de enige, haha. En boterhammen met choco vind ik ook heel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen