Hema Longer Lasting Lipstick 04

Ik heb al ontzettend veel positieve verhalen gelezen over de Longer Lasting Lipsticks van Hema. Zelf sta ik niet heel goed met vuurrode kle...


Ik heb al ontzettend veel positieve verhalen gelezen over de Longer Lasting Lipsticks van Hema. Zelf sta ik niet heel goed met vuurrode kleurtjes, dus ik was stiekem op zoek naar een kleur die ik vaker draag. Met mijn oude lipstick ging ik richting het dichtstbijzijnde Hema-filiaal en vond een kleur die zowat sprekend leek op de lipstick die ik altijd draag. En vandaag reviewde ik 'm!De lipstick is langer en dunner dan normaal. In het begin dacht ik dat dit super onhandig zou zijn en dat het product zelf sneller zou kunnen breken. De huls vind ik 'echt Hema', lekker simpel, maar toch chique met een mat zwart uiterlijk.


Ik koos voor nummer 04, geen felrode, maar een dieprode, bijna aarde-achtige tint die erg goed past bij mijn huidskleur. Ik draag wel vaker van dit soort kleurtjes die bijna naar wijnrood en lichtelijk bruin neigen en ook deze voldeed compleet aan al die eisen.Over de swatch op mijn hand ben ik erg te spreken; wat een pigment komt er van deze lipstick! Ik zag op andere blogs al positieve reviews over het pigment, maar eindelijk aanschouwde ik zelf hoe mooi de daadwerkelijke kleur is! Deze moet op mijn lippen toch wel prachtig zijn?


Wauw, dit wordt mijn nieuwe favoriet denk ik. Eerlijk toegegeven, het is wel wat wennen met een dunnere lipstick als je 'dikke' lipsticks gewend bent. Maar de kleur die eraf komt is echt ge-wel-dig. En dat Longer Lasting is ook helemaal waar; nog geen enkele lipstick die ik tot nu toe heb gehad is zo lang blijven zitten. Ook een erg leuke bijkomstigheid is dat hij mat is; iets waar ik al bijzonder lang naar op zoek was!

Naast al deze positieve dingen is er nog iets positiefs, namelijk dat de lipstick maar €3,50 kost! Een ontzettend fijn prijsje voor zo'n kwalitatief goede lippenstift. Ik weet in ieder geval waar ik de mijne voortaan ga kopen! :-)

Related posts

19 reacties

 1. Wooow wat een pigment ja! Ik had niet gedacht dat het zo'n kleurtje ging zijn! En wat een fijne prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem ook gekocht, maar vind hem best wel droog en stroef. De kleur is wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar ben ik het wel een klein beetje mee eens, maar dat ie lekker lang blijft zitten vind ik echt zo'n groot pluspunt dat ik het niet eens zo erg vind!

   Verwijderen
 3. Wat een mooie kleur! En fijn dat hij langer blijft zitten ook :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze heb ik ook en volgens mij ook precies dezelfde kleur. Hij is inderdaad erg mooi en blijft lang zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze heb ik ook! Ik find hem zo fijn!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, jeetje! Dit ziet er echt ontzettend goed uit. Wat een mega pigmentatie. Super fijn dat de lipstick ook lekker longlasting is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou zo een kleur zelf nooit dragen, maar wow deze kleur is wel mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb hem ook en hij is inderdaad heel mooi. Wel merk ik dat ik er een lip primer onder moet doen, anders gaat hij eind van de dag lelijk op mijn lippen zitten. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het pigment is top! En wat een mooie, classy kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtig kleurtje! Top dat de make-up bij de Hema altijd zo goedkoop is en toch nog best een goede kwaliteit heeft :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi kleurtje. De pigmentatie ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh my, dit is echt DE perfecte rode lipstick. Zo mooi! Echt een prachtige en klassieke kleur! Daar ga je vast veel plezier van hebben <3

  BeantwoordenVerwijderen