What did I do? - Escape Room, Mega-macaron & Essie

Oké, ik betrap mezelf er steeds vaker op dat als ik op zondagavond een Photo Diary in elkaar wil zetten, ik gewoon een groot tekort aan f...

Oké, ik betrap mezelf er steeds vaker op dat als ik op zondagavond een Photo Diary in elkaar wil zetten, ik gewoon een groot tekort aan foto's heb. Niet dat ze zomaar verdwijnen hoor, maar ik vergeet ze simpelweg te maken! Nu moet ik toegeven dat ik de afgelopen week weer heel veel thuis ben geweest, en steeds dezelfde foto's zijn nooit leuk om te zien. Alsnog heb ik er een ander artikeltje van gemaakt waarin jullie toch kunnen zien hoe mijn week eruitzag.

Gelezen
Ik heb de afgelopen week een aantal prachtige blogposts gelezen, maar die van Lotte bleef me het meest bij. Hoe openhartig ze schrijft over het ontvangen van complimentjes en dat het best gek is dat het voor een beautyblogger steeds 'normaler' wordt, is erg mooi. En ik geloof zeker herkenbaar voor de meiden met heel veel volgers!

Gezien
Om maar even in hetzelfde gebied te blijven, vond ik de video van Vera over onzekerheden ook prachtig. Het feit dat iedereen wel eens onzeker is - of het nu over uiterlijk, toekomst, persoonlijke leven of wat dan ook is - en hoe je hiermee het best kunt omgaan is een lastig iets. En zij heeft erg mooi omschreven hoe je er het beste mee om kunt gaan!

Gehoord
Toen ik hoorde dat we een flinke lading nieuwe nagellakjes op kantoor binnen hadden gekregen van één van onze klanten Essie, kon ik mijn geluk niet op. Een aantal van de allernieuwste kleuren zaten er al tussen en ook werd ik op slag verliefd op één van de kleurtjes uit de zomercollectie, die jullie al in het artikel van zaterdag hebben kunnen zien. Wat is het toch leuk om te mogen werken tussen al die leuke spulletjes; ik voel me er helemaal thuis!


Gegeten
Mijn vriend verraste me dit weekend compleet toen hij aan de deur stond met de grootste macaron die ik ooit gezien had. Op zijn werk hebben ze deze lekkernij wel vaker, maar dan mag hij ze helaas niet meenemen. Omdat er nu een aantal hele grote overgebleven waren, mocht ik 'm opsnoepen. En lekker dat 'ie was!

Gedronken
Het is niet eens meer zo spannend om te lezen, maar op zaterdagavond (of eigenlijk: nacht) genieten van wat wijntjes is het allerbeste gevoel dat er is! Lekker even weg zijn van alles, je geen zorgen maken over de volgende dag en heerlijk ontspannen. I like!Gedaan
Woensdag stond er iets heel leuks op de planning, namelijk het teamuitje met mijn stagebedrijf! Onverwachts speelden we in twee teams een Escape Room ergens in Breda die echt me-ga spannend was. Eén van de teams ontsnapte en het andere team niet. In welk team ik zelf zat houd ik lekker nog geheim; er komt deze week namelijk een uitgebreid artikel over deze superleuke ervaring!

Gewenst
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: ik wens dat het eindelijk het moment is dat ik mijn scriptie af heb en ga inleveren. Dat moment komt steeds dichterbij, en ik merk dat ik heel erg onrustig begin te worden omdat ik nog vreselijk veel moet doen. Gelukkig ben ik nog genoeg vrij, maar mijn motivatie begint erg ver weg te zakken (HELP!) Waarom is die dag nog zo onbereikbaar...?

Gedacht
Dit kopje wil ik liever 'dagdromen' noemen. In mijn 'Happy Moments'-artikel van gisteren konden jullie al lezen hoe erg ik aan het toeleven ben naar de zomer; de zomer zonder zorgen. Maar wat ik de laatste tijd ook steeds meer doe, is dagdromen over de stad waar ik nog het allerliefste zonder zorgen zou willen zijn: Parijs. Hoe ik dat doe? Nou, gewoon simpel zoeken op de hashtag 'Paris' op Instagram en lekker scrollen door alle prachtige afbeeldingen die anderen van mijn lievelingsstad hebben gemaakt <3

Geergerd
Voor het eerst sinds tijden heb ik me weer best geergerd aan hoe snel mijn haar vettig wordt. Ik weet niet of het ligt aan het feit dat ik de nieuwe Deluxe-lijn van Andrélon aan het proberen ben, maar mijn haar is vaak na 1,5 dag al vettig, terwijl ik normaal zeker 3 dagen ermee door kan! Ik was mijn haar dus tot ik erbij neer val, maar misschien dat ik toch maar andere producten moet gaan proberen!


Gelukkig 
Waar ik nu echt even mijn geluk uithaalde deze week, was toen ik op een zonnige vrijdagmiddag met één doel naar de stad ging - panty's halen - maar met ontzettend veel leuke items thuis kwam. Het zonnetje en het lekkere gevoel van zonder jas op de fiets zitten droeg ook erg bij aan mijn happy mood van die dag :-)

Related posts

10 reacties

 1. Ik herken het probleem van vet haar wel een beetje, heb er zelf tegenwoordig ook opeens last van! Heerlijke week heb je achter de rug, die scriptie ga je gewoon knallen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om je "what did i do" te lezen. Ik vond het artikel van Lotte ook erg goed en zeker herkenbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw die macaron is echt heel groot -ik heb er nog nooit eentje gegeten- hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh die macaron, looks delicious! En die nacho's?? ook hmm, ik lus die wel haha. Ik heb die post van Lotte ook gelezen, erg mooi. Zet je ook echt even aan het denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pff tegenwoordig heb ik ook alleen maar vet haar. Elke dag kan je er wel een ei op bakken zo irritant

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De video van Vera heb ik ook gezien. Ik kon me er ook echt in vinden. Leuk artikel trouwens! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk artikel! Die macaron, woaaaah zo lekker! En ik vind het ook altijd heerlijk om op zaterdagavond drankjes te doen en heerlijk te relaxen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het lijkt me heerlijk om te werken tussen allemaal beautyproducten! Ik ben een groot fan van de nageltjes van Essie. Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Escape room lijkt me super leuk om te doen! Ik kijk uit naar je artikel erover :)

  BeantwoordenVerwijderen