Essie Zomercollectie: Peach Side Babe

Vorige week hebben jullie al mijn favoriete kleurtje van de Essie Zomercollectie 2015 gezien: Salt Water Happy . Omdat ik daar erg enthou...

Vorige week hebben jullie al mijn favoriete kleurtje van de Essie Zomercollectie 2015 gezien: Salt Water Happy. Omdat ik daar erg enthousiast over was, wilde ik ook graag een ander zomers tintje op mijn nagels uitproberen. Het werd mijn tweede favoriet: Peach Side Babe. Wat ik hiervan vond lees je vandaag in dit artikel!In het opnieuw superherkenbare nagellakpotje van Essie zit Peach Side Babe: een perzikkleurige, bijne koraalroze tint die waarschijnlijk ontzettend mooi staat bij bruine handen. Het is een kleurtje dat me een beetje doet denken aan een kleurrijke cocktail die je op het strand drinkt - of op een terras dat uitkijkt over het strand. 


Eerlijk: dit kleurtje is zo moeilijk op beeld vast te leggen dat het lastig was om de werkelijke kleur te laten zien. Op de linker foto zie je mijn nagels met één laagje, en op de rechter foto mijn nagels mijn twee laagjes Peach Side Babe. Persoonlijk vind ik nagellak bij twee laagjes altijd mooier.


Het is een mooie kleur, maar in vergelijking met Salt Water Happy bleef deze een stuk minder lang zitten. Er kwamen sneller barsten in mijn nagels, de nagellak chipte sneller en ook had ik het gevoel alsof ik de nagellak er zo af kon 'krabben.' Een prima zomers kleurtje dus, maar in vergelijking met het andere kleurtje dat ik reviewde is het er eentje met meer flaws. 

De zomercollectie zal in juni in de winkels liggen bij Etos. Voor een nagellak van Essie betaal je €9,99

Related posts

14 reacties

 1. Roze/peachy/koraal kleurtjes zijn absoluut mijn favoriet! Lekker fris en fruitig. Heel mooi kleurtje.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb slechts één Essie lakje! Maar dit vind ik echt een mooi kleurtje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een fijn mooi zomers kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer dat de nagellak niet zo lang mooi blijft! (het kleurtje is wel heel mooi!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is 'ie mooi, super pretty! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben helemaal verliefd op dit soort tinten, love it <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kleur! Ik vind twee laagjes ook mooier dan 1!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeeeh, ik ben echt verliefd op deze kleur!

  BeantwoordenVerwijderen