"Daphne, waar the #$@&%*! hang je uit?"

Yup, I know. Ik verwaarloos mijn blog gigantisch. Zelfs de wekelijkse overzichtjes komen al een hele tijd niet meer iedere maandagochtend...

Yup, I know. Ik verwaarloos mijn blog gigantisch. Zelfs de wekelijkse overzichtjes komen al een hele tijd niet meer iedere maandagochtend online. Om jullie toch bij te kletsen, typ ik bij deze even een kort overzichtje wat ik de afgelopen twee maanden allemaal gedaan heb, inclusief leuk nieuws!

De afgelopen twee maanden...


... lachte ik me rot om Ronald Goedemondt  kocht ik mijn allereerste bestekset (inclusief korting omdat de verkoopster in een goede bui was!) ✦ was het weer tijd voor de eerste terrasavondjes ✦ kletste ik lekker bij in Breda met het Jazzfestival als achtergrondgeluid  volgde ik een advertising cursus bij mijn oude stagebedrijf in Breda  scoorde ik voor het eerst een supertof Tommy Hilfiger shirt - definitely a favourite!  ging ik voor het eerst vintage shoppen en vond ik twee fantastische items  keek ik de indrukwekkende miniserie When They See Us, aanrader!  vond ik het stiekem best wel stoer dat ik in mijn eentje naar een middag afspraken in Zeist reed  keek ik Chernobyl, die ook heel erg mooi gemaakt is  maakte ik samen met mam een ritje naar Poortvliet om inspiratie op te doen  pakte ik mijn spullen voor Bratislava & Wenen en had een geweldige minivakantie  kocht ik twee superleuke lampen via Instagram ✦ sprak ik lekker af met Joyce en Brittany in Den Bosch en genoten we in de zon van wat wijntjes  maakte ik het zoveelste tripje naar de woonboulevard, maar kwam weer zonder 'grote' bestelling thuis (de tijd begint te dringen, which means: stress!) ✦ werd het steeds warmer en warmer, en dat merkten we toen we tijdens een teamdag en twee cursusdagen bijna wegdreven  stelde een collega na de teamdag voor ons naar huis te brengen in haar cabrio <3  genoot ik lekker van een avondje zwemmen, waarna ik heerlijk sliep  deelden we rozen uit op kantoor en nam ik er uiteraard zelf ook eentje mee naar huis ✦ dronk ik één van de eerste gin tonics van dit jaar op het terras  ging ik een dagje naar Movie Park in Duitsland  was ook de eerste barbecue een feit ✦ en niet veel later kwam ook de barbecue van mijn werk erachteraan  binge-watchte ik het hele derde seizoen van Stranger Things in twee dagen ✦ werd er weer aardig veel champagne gedronken  bracht ik weer een bezoekje aan mijn nieuwe huis en besloot ik tòch dat ik voor een nieuwe vloer op de benendenverdieping wil gaan  had ik meteen veel meer stress voor het huis ✦ kocht ik gelukkig ein-de-lijk een bank dat weekend erop ✦ heb ik al veel genoten van de rust in de spits nu  ging ik weer eens uit eten bij het restaurant waar ik ooit heb gewerkt en was het weer TOP!  had ik last minute besloten om naar Vunzige Deuntjes te gaan, wat ondanks de paar regenbuien echt superleuk was  kon ik ein-de-lijk weer La Casa de Papel kijken <3  was het weer tijd voor Roze Maandag, die ik omdat de trein niet reed ook een stukje heb meegemaakt ✦ was het de hele week feest op het werk vanwege de Tilburgse Kermis, met meerdere korte bezoekjes om de komkommertijd te doden  vierden we de verjaardag van mijn schoonzusje met Georgische hapjes  rezen de temperaturen naar onmenselijke hoogte  had ik een heel fijn afgelopen weekend met.... 

Related posts

1 reacties

  1. Wahh, je laatste puntje! Blij voor je! :-D
    Wij keken het derde seizoen van Stranger Things op één luie zondag, haha. La Casa de Papel is er ook alweer doorheen. Ik ben nu bezig aan het zevende en laatste seizoen van Orange Is the New Black. Ik wil niet dat het stopt!

    BeantwoordenVerwijderen