Ik heb de afgelopen tijd echt genoten van...

... weer een variant maken op hoe mijn weken eruit zien! Nee grapje natuurlijk, maar wèl vind ik het heel leuk om te delen waar ik de afge...

... weer een variant maken op hoe mijn weken eruit zien! Nee grapje natuurlijk, maar wèl vind ik het heel leuk om te delen waar ik de afgelopen tijd allemaal blij van werd, en welke momenten me nu echt zijn bijgebleven. Warning: het geniet-gehalte is HOOG! Ik zette ze allemaal op een rij...

... dat ik een huis heb gekocht!  ... dat ik eindelijk de borden kocht die ik al maanden in mijn hoofd had ✦ ... dat ik naar Bratislava & Wenen ga  ...dat ik steeds meer weet welke interieurstijlen ik mooi vind  ... dat ik een interessante workshop contentmarketing in Amsterdam mocht bijwonen ✦ ...dat - ter ere van de opening van een nieuwe afdeling op werk - er petit fours werden uitgedeeld  ... dat ik eindelijk een mooie bralette van Chptr-S heb besteld  ... dat ik vol blijdschap een fles champagne haalde bij Gall & Gall en mijn (hypotheek)vreugde deelde met de verkoper  ... een gezellig ritje Ikea met mam  ... een avondje drankjes doen met een vriendin en vervolgens bij haar vriend en zijn vrienden in de kroeg belanden  ... dat we het songfestival wonnen!  ... een foto met champagne maken  ... mijn allereerste keer schieten  ... een lekker dagje buiten aan het werk zijn in Utrecht  ... mooie complimenten op foto's  ... in het zonnetje zitten  ... een lange treinreis, even achterover leunen  ... dat Joyce en Brittany weer eens naar Breda kwamen  ... dat ik met hen een fijne en prachtige lunch-spot ontdekte in Breda  ... één van de beste carpaccio's ever eten  .... een hapjes-avond met vriendinnen  ... voor het eerst met blote benen gaan werken ✦ ... dat ik eindelijk nieuwe witte sneakers heb gevonden  ... met toffe dingen bezig zijn op het werk  ... dat ik altijd bij vriendinnen terecht kan  ... na lange tijd weer eens portretfoto's maken  ... luie zondagen!  ... weer eens een dagje thuiswerken omdat het voorlopig niet meer zou kunnen  ... een hapje eten met collega's  ... het 2018-jaarboekje van De Speld  ... de serie Undercover die ik in amper 5 dagen uitkeek  ... een hilarische show op Netflix van Patrick Laureij  ... helemaal verdwalen op Pinterest  ... lekkere toetjes  ... een keer niet hoeven fietsen maar lekker met de auto kunnen  ... korte pauzes buiten in de zon  ... mijn flared broek waar je me inmiddels in kunt uittekenen  ... alle lieve felicitaties over mijn huis <3

Related posts

8 reacties