Even een update na een maand radiostilte

De afgelopen maand is er helaas niets online gekomen op mijn blog, wat onder andere te wijten was aan alle werkdrukte, maar ook aan dat m...

De afgelopen maand is er helaas niets online gekomen op mijn blog, wat onder andere te wijten was aan alle werkdrukte, maar ook aan dat mijn MacBook besloot het loodje te leggen. Gelukkig ben ik 'gezegend' met een hypermoderne werklaptop (not), waardoor ik jullie nu nog even van een update kan voorzien.

Het laatste weekoverzichtje is alweer van 26 november, welke eindigde met een supergezellig feestje in Rotterdam. Poeh he.. dat bewuste feestje lijkt echt alweer een eeuwigheid geleden. Afgelopen maand is er namelijk zo veel gebeurd, dat het voelt als een halfjaar!
Zo bestelde ik eindelijk de Ivy&Liv fireflies die al jarenlang op mijn wish list stonden, trakteerde ik mezelf ook op nieuwe schoenen, werkte ik lekker een dagje extern in een hotel (met uitgebreid lunchbuffet), pakte ik voorzichtig het schilderen (een vroegere hobby) weer op en bezocht ik heel last-minute een festival in de van Nellefabriek in Rotterdam. En dat festival was me er eentje hoor!De week erop vrat ik mezelf op kantoor he-le-maal vol met chocoladepepernoten, had ik een heel positief beoordelingsgesprek op m'n werk, maakte ik lange en volle dagen en ging ik op mijn vrije vrijdag weer eens ouderwets 'shoppen met mezelf' in de stad (en kwam weliswaar thuis met een nieuwe broek :-P) Helaas was het die bewuste vrijdag ook tijd voor een Apple-funeral, want mijn laptop hield er zomaar mee op. Superbalen, want ik had geen reservekopie gemaakt en inmiddels kan ik ook zeggen dat mijn data niet te redden is. Ik laat 'm dus ongerepareerd terugsturen en wie weet dat we nog iets voor elkaar kunnen krijgen met kabeltjes en externe harde schijven. Een flinke tegenslag, maar hopelijk werkt het..


Ik bracht dat weekend lekker veel tijd door met vriendinnen en dronk een wijntje hier, een theetje daar en kletste vervolgens uuuren bij. Vervolgens, op maandag de 10e, stond er weer een leuke teamdag op de planning, waar we na een intensieve ochtend/middagsessie onszelf waagden aan een kookworkshop. Het werd een lange avond en ik heb het met mijn collega's onwijs naar mijn zin gehad - en inmiddels ben ik een echte keukenprinses natuurlijk!Diezelfde week begon de kerstsfeer er wat meer in te komen. Met hele dagen luisteren naar kerstliedjes op kantoor, zien hoe het gebouw versierd werd, en het uitzoeken van cadeautjes was er echt geen ontkomen meer aan. Ook liet ik die week weer een stukje van mijn haar afknippen, hield voor 't eerst dat ik bij Interpolis werk een korte presentatie voor een aardig groot publiek en ging op een ijskoude vrijdagavond spontaan winkelen in een klein stadje verderop. Het leukste van allemaal tijdens dit avondje 'snelshoppen?' Dat zowel mijn vriendinnen en ik supergoed slaagden! En als klap op de vuurpijl bekeken we een dag later voor het eerst het nieuwe huisje van 1 van diezelfde vriendinnen. Speaking of the adult life... :-)

Zondag de 16e spendeerde ik ook weer met een vriendin en merkte ik - once again - dat ik maar niet uitgekletst raakte. Ja, ik had alle mensen om me heen ZO immens veel te vertellen. Dacht ik, want helaas veranderde dit niet heel lang erna. Hoe liefdevol, blij, intens en kleurrijk voor mij de afgelopen weken voelde, hoe verward ik eigenlijk door alles raakte. Tot op de dag van vandaag weet ik eigenlijk nog steeds niet wat alles heeft betekend..

De afgelopen dagen bestonden daarom veel uit nadenken en verwerken, maar ook uit al m'n werk afronden en toeleven naar mijn zesdaagse 'vakantie', waarin ik hopelijk alle afleiding zou krijgen die ik nodig had. Zo had ik donderdag de legendarische kerstborrel op mijn werk, waarna ik - gek dat ik ben - nog een gigantische wereldreis naar Maastricht maakte. Daar beleefde ik voor het eerst een echte studentenbar-avond en wist ik niet wat ik meemaakte. De volgende dag lunchten we lekker in het centrum van deze topstad en maakte ik weer een lange reis van 3 uur naar huis.


De zaterdag erop keerde ik - ondanks mijn verminderde gevoel bij de stad -  terug naar Breda met een vriendin. Onder het genot van sushi en wijntjes heb ik een avond gehad waarbij ik buikpijn van het lachen kreeg (nieuwe herinneringen maken werkt het allerbeste!). Ook zondag bezocht ik weer een vriendin in diezelfde stad, en reed ik met een hoofd propvol gedachten weer naar huis. En toen was het alweer zondagavond, het moment dat ik deze update typ (en na ruim 2 uur eindelijk bijna klaar ben, :-P).

Nu ik terugblik op de tijd tussen mijn laatste weekoverzicht wordt mijn eerste alinea alleen maar meer een bevestiging. Wat een maand, wat een einde van het jaar, wat een rollercoaster. En dan te bedenken dat ik in de tussentijd superdrukke werkweken heb gemaakt...

Aan het einde van ieder jaar blik ik altijd met een eindejaarsbrief terug, en ook nu ga ik weer proberen de brief aankomende week te schrijven en te publiceren (ook al voelt deze update al wel een beetje als het laatste deel van de brief). Ik ga in ieder geval mijn best doen!

Voor nu wens ik jullie allen hele fijne en liefdevolle dagen toe. Ondanks dat mijn kerst een beetje dubbel voelt en waarschijnlijk ook 1 van de rustigste ooit wordt, ga ik er zoveel mogelijk van genieten. En ach, die rust heb ik denk ik ook wel even nodig :-)

Jullie horen nog van me!

Related posts

1 reacties

  1. Wat mega balen van je laptop maar je hebt wel gezellige en toffe avonden beleefd! Fijne dagen alvast meis!

    BeantwoordenVerwijderen