NYX Copenhagen

Naast mijn all time favourites Cannes en Budapest heb ik onlangs ook Copenhagen aan mijn mini NYX Soft Matte Lipcream-stash toegevoegd. E...

Naast mijn all time favourites Cannes en Budapest heb ik onlangs ook Copenhagen aan mijn mini NYX Soft Matte Lipcream-stash toegevoegd. Een hele donkere, dieprode kleur die ik echt prachtig vind. Kijk snel verder voor de rest van m'n review!
Met alle lipkleuren die het assortiment van NYX rijk is, is het vaak erg lastig kiezen. Je vindt er talloze roze en roodtinten, maar ook kleuren als oranje, paars en zelfs blauw komen voorbij. Ik was al een tijdje benieuwd naar een iets donkerdere kleur: Copenhagen. Het zou in feite de donkere versie van Budapest moeten zijn, die ik inmiddels al onwijs vaak heb gedragen. Andere kleurtjes die hier dichtbij in de buurt komen zijn Rome en Madrid.

Zoals altijd belooft NYX weer een superzacht gevoel waardoor je lippen niet uitdrogen en een matte finish. Wel kan ik me herinneren dat de lipcreams soms wat streperig eruit zien op de lippen (vooral bij donkere kleuren) en je soms ook last krijgt van een afbrokkelend effect of velletjes. Ik ben benieuwd of dat bij deze tint wat minder is!Op foto één heb ik niets op mijn lippen en op foto twee heb ik Copenhagen in twee à drie laagjes aangebracht. Eén laagje was helaas niet voldoende dekkend, en ik moet ook toegeven dat het inderdaad lastig blijft om zo'n tint helemaal egaal op te krijgen. Wel blijft 'ie lekker lang zitten zolang ik niet al teveel eet en voelt deze soft matte lipcream inderdaad onwijs zacht aan. Na een avondje stappen is helaas het meeste wel vervaagd en blijven vooral de randjes over. 


Naast het feit dat het een stad is die ik ooit graag nog zou willen bezoeken, is Copenhagen ook een prachtige donkere kleur die hartstikke welkom is in mijn stash. Voor feestjes of stapavonden is het een supermooie kleur die perfect past bij een simpele ooglook!

De NYX Soft Matte Lipcreams zijn o.a. te koop bij NYX en Douglas. Ze kosten ongeveer €7.30.

Related posts

16 reacties

 1. Wauw, wat een prachtige kleur! Jammer dat je hem niet helemaal goed egaal kreeg, dat is vaker met zulke kleuren helaas..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie kleur! Al vind ik hem wel geschikter voor de herfst/winter. Jammer dat hij er niet helemaal egaal opzit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mee eens hoor! Al zou ik het voor een avondje uit ook zeker wel doen :)

   Verwijderen
 3. Ik heb deze kleur ook, bij mij is hij helaas ook niet helemaal egaal! Moet zeggen dat ik de NYX lip creams helemaal niet meer fijn vind nu ik veel andere matte lipproducten heb... Hoewel dit wel een hele mooie kleur is, misschien moet ik hem er weer eens bij pakken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet eens wat meer gaan experimenteren met andere merken hoor ik al wel, haha!

   Verwijderen
 4. Wauw wat een prachtige kleur, staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb een soortgelijke kleur, maar dan van Jeffree Star Cosmetics. Ook die is niet gemakkelijk egaal aan te brengen en dekt niet meteen, maar het eindresultaat is wel prachtig! ♥ Wat contrasteert deze mooi met je lichte lokken. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleur, hij staat je prachtig! Ik vind dit soort kleurtjes altijd geweldig alleen het aanbrengen is wel een crime.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi kleurtje! Ik heb laatst een lipcream van Nyx gekocht in de kleur Shanghai, die is ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb 'm eventjes opgezocht en idd.. wat een prachtig kleurtje!

   Verwijderen
 8. Jammer dat hij niet helemaal egaal dekt, maar de kleur is wel heeeeel mooi en staat je echt goed! (En loveeeee de productfoto's als flatlay!)

  BeantwoordenVerwijderen