NARS Fort de France

Onlangs mocht ik mijn allereerste product van NARS ontvangen, en het begon meteen goed: ik kreeg namelijk een prachtige highlighter! Zonder...


Onlangs mocht ik mijn allereerste product van NARS ontvangen, en het begon meteen goed: ik kreeg namelijk een prachtige highlighter! Zonder dat ik het wist, was me de kleur 'Fort de France' opgestuurd. Vandaag uiteraard een review van dit pareltje.
Al jarenlang ben ik fan van het prachtige NARS-design: simpel, maar toch een luxueuze uitstraling. Toen ik een persbericht kreeg over de nieuwe formule van hun highlighters, kon ik mijn geluk niet op. Ik was namelijk al een paar keer in het buitenland bij de schappen in Sephora gaan kijken, maar omdat ik Soft & Gentle (van MAC) toen net had gekocht, vond ik het nogal een uitgave om wéér voor een highlighter te gaan.De nieuwe formule combineert microsferische poeder en parelmoerdeeltjes die het licht zodanig reflecteren dat je gezicht een natuurlijke glow krijgt. De poederachtige textuur is heel makkelijk op te bouwen en te blenden naar wens. Géén all-over-glitter dus, maar een mooie, subtiele gloed. I like!Als echte Frankrijk-liefhebber ontving ik Fort de France (en néé, dit wist ik serieus niet van tevoren); de champagnetint uit de collectie. Naast deze zijn er nog vijf andere kleuren verkrijgbaar: de welbekende Albatross (melkachtig goud), Capri (crushed roze parelmoer), Ibiza (geelgoud), Maldives (roségoud) en St. Barths (warm brons). Voor iedere huidtint een eigen kleur dus! Ik denk dat deze warme champagnetint best mooi bij me gaat staan. Let's try!


Op deze foto draag ik enkel wat contourpoeder en blush, maar nog geen highlighter.


 Op de twee bovenstaande foto's heb ik Fort de France aangebracht op mijn jukbeenderen. Inderdaad: de kleur is prima op te bouwen van heel subtiel naar heel intens, maar omdat ik vaak van een wat subtielere glans houd heb ik de kwast slechts twee keer over mijn gezicht gehaald. Hij was bèst lastig om op camera vast te leggen, maar de kleur? Die vind ik PRACHTIG. Ik heb intussen aardig wat highlighters getest, maar die waren allemaal zò glitterig dat zo'n minimaal NARS-gloedje hartstikke welkom is in mijn stash.

Ik voel me onwijs vereerd dat ik na al die jaren eindelijk een NARS highlighter in m'n bezit heb, en nog een prachtig exemplaar ook. Hier ga ik nog lang plezier aan beleven!

Ook zo'n prachtige NARS highlighter kopen? Ze zijn sinds 1 april te koop bij de Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam en Utrecht en online via de webshop. 

Related posts

20 reacties

 1. Wauw wat een prachtige highlighter, ik houd ook wel van een subtiele glans! En wat een grappige naam heeft de highlighter, toevallig zeg, dat past precies bij jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kleurtje! Ideaal dat Nars nu ook bij de bijenkorf te koop is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie highlighter, maar helaas ook voor mij te duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind Nars best prijzig maar deze is echt prachtig! De vormgeving van de verpakkingen is alleen al prachtig op je kaptafel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb dat idd ook met de vormgeving, echt heel mooi!

   Verwijderen
 5. Prachtig! Wat een mooie highlighter <3 Zelfs de naam past bij je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je een prachtige foto's gemaakt zeg wauw en de naam is ook heel bijzonder haha ;) helaas vind ik dit wel een prijzig product. Maar aan de andere kant.. ik heb soft and gentle van mac gekocht en die was toen 30 euro of iets meer en daar geniet ik nog steeds van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha ja same here! Ik denk dat de tweede keer zo'n bedrag uitgeven aan een highlighter wat gek voelt!

   Verwijderen
 7. Een hele mooie highlighter! En de naam is perfect :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind Fort de France ook echt prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen