La vie de Daphne - Persevent & Genieten van de zon

Wat maak ik de laatste tijd toch veel fijne dingen met fijne mensen mee! Zo ging ik deze week weer naar een persevenement in Amsterdam,...

Wat maak ik de laatste tijd toch veel fijne dingen met fijne mensen mee! Zo ging ik deze week weer naar een persevenement in Amsterdam, kletste ik lekker bij met wijntjes, had ik de eerste barbecue van het jaar èn genoot ik van het zonnetje in Scheveningen.


Dit weekoverzichtje begint op dinsdagavond. Na een hele dinsdag relaxen besloot ik eens een sheetmaskertje van Kocostar uit te testens. Door de ananas-schijfjes had ik echt even het gevoel alsof ik ècht ananas op mijn gezicht had!

Ook woensdag had ik nog een thuisdagje. Ik besloot me weer te storten op een middag flatlays maken. Deze - in het thema rood - vond ik weer best goed gelukt!

Eén van de andere flatlays was deze in een roze-thema. De volledige foto's zijn overigens gewoon te zien via mijn Instagram (@laviededaphne).

's Avonds was het ook weer mijn beurt om te koken. Niets moeilijks verder, want ik koos voor aardappeltjes, erwten en vissticks. Laat ik ook maar meteen toegeven dat ik nog flink mijn hand verbrandde aan de steel van de pan.. au!

Donderdag stond er weer een volle dag op de planning, want ik zou niet alleen naar het persevenement van Mooi PR en Etos gaan, maar ook een dagje Amsterdam doen met Joyce en Brittany. In de trein was het vanaf Rotterdam loei- en loeidruk. Waar gingen al die mensen heen joh?

Na een wandeling (gelukkig in een klein zonnetje) naar het Rokin aten we iets lekkers bij Metropolitain. Over deze hotspot komt later deze week nog een artikel online.

Hierna maakten we nog wat foto's en daarna zochten we het pand op waar 'Mooi the Apartment' gehouden werd. Bij de NARS-stand maakten we deze foto omdat we het toch wel grappig vonden dat we alledrie zo'n felle kleur aanhadden. Aan welke kinderserie denken jullie bij deze kleuren? :P (hint: er mist één kleur!)

Rond een uurtje of 17.00 verplaatsten Joyce en ik ons naar het zijzaaltje, waar de masterclass 'video editing' werd gegeven door Diana van D is for Dazzle. Na haar praatje hebben we nog even met haar gekletst en zijn we op de foto geweest (dit hebben jullie misschien al wel gezien in het overzicht dat afgelopen zaterdag online kwam!)

Al met al was het een fijn dagje fotograferen, heb ik superleuke gesprekken gehad en een aantal mooie producten gekregen. Heerlijk om zo erop uit te zijn!

De rest van de meiden ging nog sushi eten, maar Joyce en ik wilden toch al wel met de trein. Zij omdat ze de volgende ochtend vroeg op moest, en ik omdat ik nog een flinke reis voor de boeg had. Op het evenement heb ik helaas niets kunnen eten, dus kocht ik rond 8 uur nog snel deze pasta bij Julia's. Yumm!

Half slapend stapte ik op Rotterdam nog even over op de trein naar Roosendaal. Poeh, wat was ik moe na deze dag zeg!

De volgende ochtend deed ik dan ook lekker rustig aan en bekeek ik de goodies die ik had gekregen nog eens goed. Bij O.P.I. had ik een prachtig setje met nagellakjes gescoord, bij Christian Faye een oogschaduwpaletje en bij Invisibobble een heel handig doorzichtig elastiekje. De 'echte' goodiebag hadden we helaas gemist, maar ik vind het al verwennerij genoeg dat we dit (en een hoop lekkere drankjes) zomaar kregen!

Ik lakte mijn nagels dan ook meteen in één van de kleuren die is gebaseerd op de film Grease. Naam van dit kleurtje? 'Teal me more, Teal me more.' Ik hou ervan!

Na een heerlijk luie ochtend trok ik snel een outfit aan, smeerde ik wat mascara op mijn wimpers en ging ik richting supermarkt om een boek weg te brengen dat ik had verkocht, en om mezelf te trakteren op iets lekkers uit de supermarkt.

Niet de meest mooie foto dit, maar vrijdagavond sprak ik met twee vriendinnen af om bij te kletsen onder het genot van een wijntje en chipje. We maakten het niet al te laat, maar dat kwam voor mij ook best goed uit aangezien ik de volgende ochtend toch een wekker had staan..

.. gelukkig voor iets leuks, want samen met mijn vriend had ik een dagje Scheveningen gepland. Het zou immers heerlijk weer worden, en ik moest er (vooral in mijn laatste vrije maand) natuurlijk lekker nog gebruik van maken!

Na zo'n anderhalf uur kwamen we eindelijk op de plaats van bestemming aan. Een parkeerplekje zoeken was ook nog best een opgave, want half Nederland had zowat hetzelfde idee om op deze dag naar Scheveningen te gaan (en groot gelijk geef ik ze, haha!)

Om de middag meteen goed te beginnen, namen we plaats op een terrasje voor een lekkere lunch. Leuk weetje is dat de club sandwich midden op de boulevard zo'n 11 euro kostte, maar als je iets verder naar de zijkant liep, deze zo'n €7.95 was. En deze smaakte fantastisch! :)

Hierna maakten we een wandeling over de boulevard en zaten we vervolgens een tijdje van het zonnetje te genieten op het strand. Natuurlijk wilde ik ook weer meteen wat nieuwe foto's maken! Echt ultiem genieten zo.

And with mr. photographer himself :)

Het middagje sloten we niet af met ijs, maar met een mega-bak frozen yoghurt, inclusief ananas, oreo-stukjes en aardbeiensaus. Zeker een aanrader voor als je eens wat anders wil, maar wat net zo lekker is als ijs!

Terwijl we terug naar de auto liepen, kwamen we nogmaals voorbij het Kurhaus. Ik kon het niet laten om even binnen een kijkje te nemen en wat snelle foto's te maken. Helaas was het licht hierbinnen niet heel mooi, want de meeste van de foto's zijn mislukt. Op deze (best) spontane foto na dan :-)

Zaterdagavond hadden we de eerste barbecue van 't jaar bij de vrienden van mijn vriend. Eenmaal terug thuis was ik doodop en viel ik (voor mijn doen) heeeel snel in slaap. 

De volgende dag zou ook weer zo'n mooie dag worden. Deze keer werd het geen flinke autorit, maar bleven we gewoon lekker 'thuis' in Breda. Eerst dronken we lekker een ijstheetje op de grote markt (inclusief dit prachtige uitzicht trouwens)..

.. en later werd dit een mega gin tonic aan de haven. Bizar trouwens hoe druk het op alle terrasjes was. Het leek wel alsof heel Breda en omstreken in de stad zat!

De rest van de zondag heb ik nog een flinke ronde met mam gewandeld en daarna heb ik een fijne relaxavond gehouden. Deze week heb ik ook weer een paar leuke dingen gepland; zo ga ik morgen lunchen met oma en mama, woensdagavond drankjes doen, donderdag naar een vriend in Rotterdam en vrijdagavond/zaterdag weer met mijn vriend op stap en zaterdagavond met twee vriendinnen iets drinken. Enjoy your week!

Related posts

10 reacties

 1. Hele leuke foto’s! Het was echt genieten met dit weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke foto's! Echt jammer dat ik er donderdag niet bij kon zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa maar snap het ook wel, je was jarig volgens mij!

   Verwijderen
 3. Wat een leuke week zeg, je doet lekker veel! Lijkt me heel tof als je met vriendinnetjes naar een pers event kan gaan! Mooie foto’s weer (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog even genieten voor 't echte leven begint, haha! Dankjewel <3

   Verwijderen
 4. Wat een super gezellig weekje! Dat event ziet er echt zooo tof uit, wauwie. En wat een mooie outfit had je aan op het strand <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijk weekje zeg en oh ik zou ook zo graag naar een event willen maar ik heb nu een baan waarbij dat niet kan ivm twee koopavonden en standaard iedere zaterdag werken

  BeantwoordenVerwijderen