MUA Shimmer Highlight Powder Pink Shimmer

Ik hoor jullie al denken: ' Huh, foto's in de sneeuw?' Maar yep, deze review heeft inderdaad best een tijdje op zich moeten l...

Ik hoor jullie al denken: 'Huh, foto's in de sneeuw?' Maar yep, deze review heeft inderdaad best een tijdje op zich moeten laten wachten. Maar onder het mom van 'beter laat dan nooit' heb ik vandaag een artikel over de roze MUA Shimmer Highlight Powder!


Ik weet nog goed dat ik in november heel graag mijn minimale highlighterstash (van slechts 2 highlighters) wilde uitbreiden met meer. Omdat ik op veel blogs al had gelezen dat de highlighters van MUA niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens supermooi zijn, moest en zou ik ook zo'n pareltje bemachtigen. Na lang twijfelen, ging ik uiteindelijk voor de rozetint 'pink shimmer': eentje die een gezonde, glowy blos aan de wangen geeft.


Pink Shimmer behoort officieel tot de 'Undress Your Skin'-lijn van MUA, maar op deze verpakking is die naam echter nergens te bekennen. Erg herkenbaar aan de highlighters is het mooie patroontje in het product, die nog mooier overkomt als er (zoals op deze foto) een zonnetje op schijnt. Op deze manier is het bijna een parelmoer goud/roze-achtige glans!


 Op de bovenstaande foto draag ik enkel wat contourpoeder en blush en heb ik dus nog geen highlighter aangebracht. Ik ben erg benieuwd, want aangezien mijn blush vaak al erg roze is, hoop ik niet dat het een nòg meer roze effect gaat geven, maar gewoon subtiel gaat zijn.


Gelukkig valt dat roze-effect mee en ben ik enorm tevreden over de glans. Niet te glitterig zoals ik met mijn Catrice Glow of I Heart Makeup-highlighters wel eens ervaar, maar een mooie, naturelle glow. Het product is prima op te bouwen van een subtiel glansje tot 'glow all over the place', wat deze highlighter van MUA lekker veelzijdig maakt. Enige 'minpuntje' is dat je al snel ietsje teveel pakt, dus ik raad zeker aan om je kwast niet te enthousiast te gebruiken en vooraf even af te tikken. Maar above all: kijk nou eens hoe prachtig het effect is als de zon erop schijnt!


De MUA Shimmer Highlight Powder in de kleur Pink Shimmer is zeker een mooie toevoeging aan mijn highlighter-stash. Normaal gesproken heb en draag ik veelal champagne-tinten, maar zo'n product met roze ondertoon is prachtig om mee af te wisselen.

De highlighter is te koop bij geselecteerde Kruidvat-filialen en kost €5,99.

Related posts

9 reacties

 1. Een hele mooie highlighter! Die ga ik ook eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeeeh, wat een plaatje! Ik dacht inderdaad even 'huh, sneeuw', haha. Maar het gaat uiteindelijk om het product zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahah ik kwam er dus ineens achter dat ik nog een hoop productfoto's had :P

   Verwijderen
 3. Wauw had niet gedacht dat ie zo subtiel zou zijn, super mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he, super easy op te bouwen! En lekker budgetproof ook :)

   Verwijderen
 4. Heel pretty! Lijkt me echt een budgettopper. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n subtiele glow vind ik persoonlijk het mooiste. En uhm: ik heb maar één highlighter, haha. :-P

  BeantwoordenVerwijderen