La vie de Daphne - Pasen, Bloggerdates & Ik heb een baan!

Guys: wat een week! Ik had twee keer een gezellige bloggers-date, vierde een klein beetje Pasen èn ondertekende het contract voor mijn ...

Guys: wat een week! Ik had twee keer een gezellige bloggers-date, vierde een klein beetje Pasen èn ondertekende het contract voor mijn allereerste echte baan. Sounds like a lot, right? In dit weekoverzichtje vertel ik jullie uiteraard meer!


Maandag kwam ik doodop thuis van het weekendje Zeeland. Helaas kon ik niet heel lang bijkomen, want ik moest m'n weekoverzicht nog in elkaar zetten, mijn tas nog uitpakken èn 's middags met oma naar de tandarts. Die zonnebril had ik wel nodig om m'n wallen te verbergen dus, haha!

Na een nacht van zo'n 12 uur slaap maakte ik van dinsdag ook nog een echte chilldag. De rest van de week zou namelijk best druk worden, en tijd voor mezelf had ik stiekem wel nodig. Ik maakte na lange tijd weer eens een pantosti en hoewel deze de vorige keren mislukte, kwam deze er prachtig uit. En lekker ook!

Die middag doopte ik om tot 'flatlaymiddag'. Het was immers alweer een paar dagen geleden, en ook nu kwamen er weer met gemak drie uitgerold. Blijft leuk om op deze manier een middagje creatief bezig te zijn.

Ook maakte ik deze foto met m'n favo nieuwe pyjamajurkje van Oysho.

Na m'n relaxdagje dook ik vroeg mijn bed in en was ik hier en daar nog wat aan het scrollen op social media, waar ik dit stukje tekst tegenkwam. Totally agree!

Woensdag was een spannende dag, want eindelijk ging ik doen wat ik al sinds donderdag een klein beetje geheim heb gehouden (oftewel: het goede nieuws waar ik het in mijn vorige weekoverzicht over had). De wekker ging vroeg, want ik had al op tijd de trein naar..

...Tilburg! Daar aangekomen kocht ik snel een koffie voor mijn wandeling richting de afspraak (which was highly needed, by the way)

Ik kan het jullie bij deze dus vertellen (en soortvan van de daken schreeuwen): IK HEB EEN BAAN! Een heel artikel ga ik er niet aan wijden want ik kan nog niet helemaal vertellen wat mijn dagelijkse werkzaamheden gaan worden, maar vanaf 1 mei ben ik 36 uur per week online redacteur bij Interpolis. Een prachtige eerste uitdaging waar ik stiekem heeeel trots op ben en waar ik jullie uiteraard volgende maand iets meer over ga vertellen. Nu eerst nog maar even genieten van dit laatste vrije maandje dus!

Ik was alweer rond 10.45 terug in Breda, waar het nog ietsje te vroeg was om richting een vriendin te gaan waar ik die middag mee had afgesproken. Hierom wandelde ik van het centrum richting stad, waar ik snel een aantal van m'n favo winkels binnendook. Ik paste bij Costes deze broek met krijtstreep, maar ik twijfelde helaas te erg en kocht hem niet. Stom, want achteraf zei iedereen in m'n Instagram DM's dat ik 'm echt mee moest nemen!

Onderweg met de bus naar mijn vriendin maakte ik ook nog wel iets anders lomps mee, want ik miste doordat ik diep verzonken was in m'n telefoon de halte waar ik moest zijn. Vervolgens begon het ook nog eens te regenen tijdens mijn (best pittige) wandeltochtje terug. Grrr! Gelukkig kon ik bij haar lekker opwarmen en een tosti eten, yum!

Donderdag stond een dagje Etten-Leur met mam op de planning. Omdat haar rooster sinds het begin van 2018 nogal is omgegooid, is het best lastig om iets leuks te plannen. Extra genieten nu het wel weer een keer kon dus! We lunchten een lekker broodje bij Hema en doken vervolgens wat winkels in.

Wat ik zelf scoorde? Alleen een rode bralette bij Hunkemöller. Ik wist stiekem toch al dat ik de broek van Costes waarover ik twijfelde wèl zou gaan kopen op vrijdag of zaterdag.

Omdat m'n fiets nog op het station stond, zette mam me weer daar af. Vond ik helemaal niet zo erg, want het zonnetje scheen heer-lijk en ik heb er extra van genoten. Laat die warme temperaturen van aankomend weekend maar komen!

Oh, wat ik overigens ook nog meenam uit Etten-leur was deze uitvouwbare kleurplaat van Parijs in de 19e eeuw. Wie weet kleur ik 'm helemaal in, maar ik vind hem ook zo al heel gaaf!

Vrijdag stond er weer een leuk uitje voor de deur, want ik ging ein-de-lijk met Larissa afspreken in Rotterdam. We wilden dit vorig jaar al doen, maar door onze drukke schema's wilde het steeds maar niet lukken. Tot vandaag dus! Ik had van tevoren al wat fotoplekjes opgezocht, want dat is wat wij als bloggers natuurlijk vooral doen :)

Fotoplek 1 was de luchtsingel in Rotterdam. Deze gele brug is vlakbij Rotterdam Centraal en zelf was ik hier nog nooit overheen gelopen. Levert best toffe plaatjes op!

Na een lunch bij Hema en een snel bezoekje aan Costes (waar ik de broek helaas niet vond, maar ik had zaterdag nog een kans), vervolgden we de wandeling door de stad. In de Witte de Withstraat had je allerlei zijstraatjes met mooie kunst, waar ik voor deze muur ben gaan poseren. Toevallig stond er een OV-fiets naast me, waar ik - niet gesponsord natuurlijk - gezellig naast ben gaan staan. Uiteindelijk is het nog best een leuk plaatje geworden :P

Ook een deur-foto kon niet ontbreken, en rode deuren blijven toch echt het allerleukst!

Na een supergezellige dag werd ik de volgende dag wakker in Breda, waar weer een andere bloggerdate op de planning stond: met Joyce en Brittany!

Gelukkig was m'n vriend zo lief om me af te zetten bij het station, waar de meiden rond 11.45 zouden aankomen. Het zonnetje scheen lekker, dus richting centrum lopen was goed te doen (in tegenstelling tot eerder die week toen het regende!)

Voor de lunch gingen we eens niet naar het oude vertrouwde Bagels & Beans, maar nam ik ze mee naar mijn favo hotspot in Breda: JA!
Daar hadden ze nog een kleine verrassing voor m'n verjaardag, namelijk deze te gave oorbelletjes van Anna+Nina. Heel anders dan wat ik zelf heb, en dat het maakt ze juist zo mooi!

Op de lunch hebben we even moeten wachten (het was meeegadruk), maar dat was het zeker waard. Joyce en ik namen allebei de kroketjes op brood en Britt had een pulled pork wrap. Genieten!

Met bloggers op stap betekent natuurlijk ook veel foto's maken, dus liet ik ze onder andere mijn favo muur bij Hudson's Bay zien. Hier moest uiteraard wel even bij geposeerd worden!

De andere fotospot was een zijstraat van de winkelstraat in Breda, waar een gigantische muur is met kunst.

Een foto van ons drietjes kon natuurlijk ook niet ontbreken. Deze keer geen traditionele selfie, maar eentje voor de muur die door een voorbijganger werd gemaakt. Overigens slaagden we deze dag alledrie voor heel wat leuke items. Zelf nam ik de broek van eerder in dit weekoverzicht èn een supermooie gestreepte blouse mee.

Rond 5 uur namen zij weer de trein naar huis en werd ik opgehaald door m'n vriend. 's Avonds reden we weer richting mij, maar niet voor we bij de McDonald's waren gestopt voor een ijsje. Het was immers al veel te lang geleden.. :P

Op eerste paasdag brachten we een bezoekje aan de nostalgische kermis. Wegens het 750-jarige bestaan van onze stad zijn er op de markt een aantal hele oude attracties te vinden uit de 20e eeuw. Heel erg leuk om eens gezien te hebben - en om natuurlijk foto's bij te maken! De foto hierboven heb ik inmiddels toch weer van Instagram afgehaald omdat ik 'm niet heel mooi had bewerkt.

Na ons mini-rondje over de kermis èn een oliebol gingen we lekker even wat koffietjes doen bij 't café waar ik vaker kom.

Ook heel leuk was het bezoekje aan de kermis-expositie, waar alle attracties die op dat moment op de markt stonden, ook in het klein te bewonderen zijn. Kijk hoe schattig dit suikerspin-kraampje is! Ik denk dat hier deze week nog wel een artikel over online komt met mijn gemaakte foto's :)

De rest van de zondagavond hebben we lekker geluierd en voor de tv gehangen. Tweede paasdag begon met een paaslunch met héél veel broodjes en heerlijk beleg. Was het altijd maar zo'n feest!

Na de lunch gingen we alweer richting kermis, maar deze keer voor zuurstokken en oliebollen die ik een dag eerder vergeten was. We wandelden nog wat door het centrum, maar omdat het weer een beetje tegenviel gingen we toch maar richting huis. Ik maakte thuis deze flatlay met m'n nieuwe blouse van WE, zette het weekoverzichtje in elkaar en heb lekker gerelaxed. M'n laatste vrije maand guys, laat ik nog maar een beetje extra hiervan genieten!

Related posts

20 reacties

 1. Wat een heerlijke week en nogmaals gefeliciteerd met je nieuwe baan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk weekje! Gezellig dat jullie in Breda waren ;) weet precies waar die foto gemaakt is, haha. Nogmaals gefeliciteerd met je baan, zet hem op!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke week! Die uitvouwbare kleurplaat vind ik heel gaaf. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellige week! Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuk weekoverzicht, echt heel erg tof dat je een baan hebt! Gefeliciteerd! Die broek van de Costes staat je inderdaad heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die broek van de Costes is heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke gezellige drukke week. Gefeliciteerd met je baan!! Ik hoop dat je het erg naar de zin gaat hebben. Geniet eerst nog maar even van deze vrije maand! Wat een leuke foto's heb je gemaakt met andere bloggers en die oorbellen zijn inderdaad erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop idd ook dat het leuk gaat worden, dankjewel!

   Verwijderen
 8. Wat een leuke week heb je gehad, lekker veel afspraken met vriendinnetjes! Gefeliciteerd met je baan (:

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het was zo gezellig! Mis jullie nu alweer, haha <3

  BeantwoordenVerwijderen