Rue Crémieux

Een steeds populairdere hotspot om foto's te maken in Parijs is Rue Crémieux. Deze gekleurde straat brengt je heel even naar een andere ...


Een steeds populairdere hotspot om foto's te maken in Parijs is Rue Crémieux. Deze gekleurde straat brengt je heel even naar een andere wereld en je hebt absoluut niet meer het gevoel in een grote, drukke stad te zijn. Vandaag laat ik je mijn foto's zien!


Related posts

9 reacties

 1. Een heel mooi kleurrijk straatje. Hele mooie foto’s!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's heb je gemaakt! Wat een leuk straatje zeg, het lijkt wel Portugal!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh wauw! Ik wist dus helemaal niet dat dit bestond in Parijs. Toen ik daar was met school heb ik enkel en alleen de highlights bekeken: logisch ook. Heel mooi dit! Lijkt me leuk om hier eens heen te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je komt er idd ook niet zo gauw omdat je best een stukje ervoor moet reizen! In een weekendje raad ik je dit dan ook niet aan om te doen en vooral de highlights mee te pakken, maar als je iets langer de tijd hebt en er bijv 3 of 4 dagen bent, is het leuk om hier de ochtend te beginnen, hihi!

   Verwijderen
 4. Wat een leuk straatje en wat een mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een prachtig straatje en mooie foto's! Dit moet ik onthouden voor als ik ooit weer naar Parijs ga ^^

  BeantwoordenVerwijderen