IT'S MY 24TH BIRTHDAY!

De dag dat ik mijn 23e verjaardag vierde voelt als vorige week, maar vandaag mag ik toch echt alweer 24 kaarsjes uitblazen. Wat ik vandaag...

De dag dat ik mijn 23e verjaardag vierde voelt als vorige week, maar vandaag mag ik toch echt alweer 24 kaarsjes uitblazen. Wat ik vandaag allemaal ga doen lees je vandaag!

Als het goed is ben ik gistermiddag naar Breda vertrokken om nog een last minute outfit te scoren en een hapje te eten met mijn vriend, waarna we 's avonds op stap zijn gegaan (maar dat zien jullie waarschijnlijk in het weekoverzicht van maandag). Deze ochtend gaan we ook nog samen naar de stad voor een verjaardagsfoto (inclusief ballonnen), waarvan ik heeeel benieuwd ben of die lukt :P

Vanaf vanmiddag ga ik ook alleen maar buiten de deur eten en ga ik net als vorig jaar samen met mijn vriend lunchen. 's Middags ben ik wel even thuis voor taart, maar 's avonds gaan we met familie uit eten bij de argentijn. Daarna komen er nog wat mensen voor mijn verjaardag, en wellicht dat ik zelfs vanavond nog een kijkje in de stad neem en de kroeg induik. Maar we gaan zien hoe lang ik dat volhoud :P

Al met al een druk dagje dus, en wat betreft 'het vieren met vriendinnen' doe ik het toch met iedereen apart. Zo spreek ik bijvoorbeeld binnenkort met Joyce & Brittany af om het nog een beetje te vieren, en zo ga ik ook met andere vriendinnen een keertje lekker lunchen of wat drinken. Beter 5 mini-feestjes dan één toch?

Hopelijk hebben jullie ook allemaal een superfijn weekend, enjoy!

Related posts

13 reacties