Birthday wishlist

Ieder jaar krijg ik weer te maken met de prangende 'wat wil je voor je verjaardag'-vraag. Zelden weet ik hem specifiek te beantwoo...

Ieder jaar krijg ik weer te maken met de prangende 'wat wil je voor je verjaardag'-vraag. Zelden weet ik hem specifiek te beantwoorden, en ook nu heb ik best moeite met bedenken wat ik nu eigenlijk kan en wil vragen voor mijn 24e verjaardag. Ik deed vandaag een poging..

Ivy & Liv fireflies - De lange zilverkleurige fireflies van Ivy & Liv staan denk ik al wel ruim twee jaar op mijn wish list, en ze blijven iedere keer weer terugkomen. Prijzige oorbellen wel, want voor €95 euro per paar heb je deze pas in huis.

Anastasia Dipbrow Blonde - Nog zoiets wat al eeuwen op mijn wensenlijstje staat, is de dipbrow van Anastasia. Van velen hoor ik dat ze er ontzettend lang mee doen en dat het absoluut z'n geld waard is, dus ik zet 'm toch nog even erbij :)

Zilveren sieradenkistje - Op het moment bewaar ik al mijn sieraden op verschillende plekken, maar het lijkt me ontzettend gaaf om zo'n zilverkleurig sieradenkistje van glas te hebben. Op Moonloft heb ik al een aantal mooie gezien!

Bobbi Brown Shimmerbrick - Normaal zou ik niet zo snel iets van make-up meer vragen (m'n hart gaat er helaas niet meer zo snel meer van kloppen), maar een Bobbi Brown shimmerbrick kan ik nog steeds echt niet weerstaan. Vooral de Rose en Pink Quartz-varianten zijn prachtig!

Anna+Nina cuffs - Ik ben al een tijdje groot fan van sieradenmerk Anna+Nina, en tijdens het bekijken van de webshop viel mijn oog op twee cuffs in het bijzonder, namelijk de rope cuff en de ingot cuff. En laat ik nu net ontzettend van dit type armband houden! De zilveren cuff van Daniel Wellington zou overigens ook heel erg gaaf zijn, vooral bij mijn zwarte horloge!

Skyline Parijs - Een heel erg bijzonder en uniek cadeau is een uitgesneden houten skyline van Parijs. Ik zag dit al eerder voorbijkomen via FB-advertenties, maar het bedrijf Lasersnijder heeft talloze steden in het assortiment, waaronder dus van mijn favo stadje! Een andere schitterende variant zag ik afgelopen zondagochtend in de souvenirwinkel van de Arc de Triomphe; deze komt van 'The Line' (onder andere verkrijgbaar bij Fonq).

Eiffel poster - Zo'n skyline zou best nog eens niet realistisch kunnen zijn, dus hierom ben ik verder gaan zoeken naar Parijs-decoratie. Ik vond een supertoffe, minimalistische Eiffeltoren-illustratie bij Junique. Heel gaaf op een witte muur!

Chloé Lovestory - Nog zo'n terugkerend cadeau op mijn wensenlijstje is het parfum van Chloé Lovestory. Al meerdere keren geroken in de parfumerie, en hij blijft me verrassen. De flacon is trouwens ook een echte eye-catcher.

Kinfolk Vol. 27 - Het januari-nummer van Kinfolk is alweer Volume 27 van de hele reeks. Ikzelf heb inmiddels het relationship-issue aangeschaft, maar dit exemplaar staat geheel in het teken van... Parijs! Hoe mooi kan het ook zijn? :)

Schoenen - Zwarte Vans of een nieuw paar zwarte All Stars, een mooi paar zwarte laarsjes die overal onder kunnen, gave instappers/loafers of een extra paar herenschoentjes: always welcome.

High end lipstick - Een lipstick van YSL, Chanel, Dior, Guerlain, NARS of Tom Ford vind ik ook altijd supergaaf om te krijgen. Niet alleen om de lipstick zelf, maar ook omdat de hulzen er prachtig (en fotogeniek!) uitzien.

Camel Coat - Dit wordt hoogstwaarschijnlijk een cadeau aan mezelf, maar ik ben (zoals de meesten weten) al een tijdje op zoek naar een mooie jas in camel-tint (liefst in wol). Stiekem heb ik al wel een hele mooie gezien van Ivy & Oak die ik bij Fleursophia zag..

Crisp sheets - Mijn huidige dekbed gaat me op het moment een beetje tegenstaan, mede doordat 'ie best kort is. Om de eeuwige struggle (jk) te verhelpen, ben ik gaan zoeken naar fijne dekbedden, waarbij ik op crisp sheets terechtkwam. Je hebt op heel veel plekken van dit soort heerlijke zachte en krakende dekbedden. Sounds like heaven, right?

Skincare - De laatste tijd ben ik me ook ietsje meer bezig aan het houden met skincareproducten, maar ik ben nog steeds zoekende naar wat echt fijn en reinigend werkt. Een fijne basiscollectie skincare zou dus echt perfect zijn om te krijgen!

Mooie boeken - Intussen begint mijn boekencollectie aardig uit de hand te lopen, maar meer 'coffee table books' zijn ook altijd welkom. Een aantal titels die me wel aanspreken zijn 'Inside Haute Couture', 'It' van Alexa Chung, 'The Curated Closet' en'All In Good Taste.' En natuurlijk alle boeken die met Parijs te maken hebben (Bijv. Paris in Color, Paris in Bloom)

Kleinigheidjes - Ook zet ik altijd wat kleinigheidjes op mijn lijstje erbij, omdat ik die ook heel leuk vind om te krijgen èn omdat ik ze vaak zelf vergeet te kopen. Denk aan lekkere sokken of pantoffels, een staande, zilverkleurige spiegel (van bijv. Xenos), een laptophoes, geurkaarsen, scrubs, maskers of crèmes, mooie notitieboekjes (Studio Stationery), nagellakjes of gewoon macarons! :)

Bonnen - Ik zet het ieder jaar maar op mijn wensenlijstje erbij, want het gebeurt nogal eens dat men ècht niet weet wat ze voor me moeten halen. Hierom zeg ik altijd dat cadeaubonnen van Hünkemoller, Ici Paris, Douglas, Rituals, Zalando of any store dan ook het altijd goed doen. Evenals een dinerbon of eentje voor een high tea of high wine trouwens. Uitjes zijn het allerleukst!

Overig - Tja, what else is left? Mij maak je altijd blij met een flesje wijn (of als je het ècht goed wil aanpakken een fles champagne/Moët of prosecco), dingetjes van Blond Amsterdam, stationary goodies, een leuk of mooi magazine (Linda, &C, Vogue, Harper's Bazaar) of iets van Design Letters.

Related posts

14 reacties

 1. Een hele mooie wensenlijst! Ik ben wel heel benieuwd naar de geur van Chloe. Toch maar weer eens naar de parfumerie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie wensen! Ik zou ook heel graag eens een Tom Ford lipstick kopen, maar die zijn DUUR, haha! Zou dus een prachtig cadeau zijn om te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige wishlist meis! Ik ga deze even opslaan, er staan zoveel toffe dingen op. Ik ben net jarig geweest, maar misschien kan ik wat leuke dinge voor mezelf kopen. Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah leuk om te horen! Het was nog best een breinbreker om zo'n volle lijst te maken, maar heb de vraag intussen zò vaak gehad dat ik men wel wat inspiratie moest geven hahaha!

   Verwijderen
 4. Wat een mooie wishlist! Ik vind het ook altijd erg leuk om make-up te krijgen, zeker als het van een duur merk is wat ik zelf niet zo snel zou kopen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah ja, dan ben ik er altijd nog voorzichtiger mee!

   Verwijderen
 5. Heel mooi wenslijstje, maar pfoe die oorbellen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Naar de Dipbrow Pomade van ABH ben ik ook erg benieuwd! Mooi lijstje! Maar uhm, die oorbellen vind ik ook best duur, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah ja erg he.. ben al superlang op zoek naar eventueel goedkopere maar kan ze maar niet vinden!

   Verwijderen
 7. Wat een mooi lijstje! Je had een deel al gekregen zag ik hihi.

  BeantwoordenVerwijderen