Happy moments

Van de afgelopen week heb ik helaas helemaal geen foto's, dus vandaag kan er dan ook geen 'la vie de daphne' weekoverzichtje o...

Van de afgelopen week heb ik helaas helemaal geen foto's, dus vandaag kan er dan ook geen 'la vie de daphne' weekoverzichtje online komen. Hierom heb ik wat anders bedacht: happy moments! Ik zette alle (kleine of grote) gelukkige, grappige en fijne momentjes van de afgelopen tijd op een rij.

Onverwacht een avondje pizza eten in een nieuw restaurant met m'n vriend ✦ Plannen maken voor een vriendinnnenweekend in maart ✦ Mijn vriend zijn parfum nog ruiken als hij net weg is ✦ Een prachtige, unieke bralette scoren (èn hele vriendelijke klantenservice van the Darling Amsterdam!) Verdwalen in het web met allerlei artikelen over Parijs ✦ Minipizza's ✦ Weer ouderwets om half 5 thuiskomen na een avond stappen ✦ Toeleven naar carnaval ✦ Lieve, bemoedigende berichtjes krijgen ✦ Mijn 50 mm lens ✦ Senseo koffie ✦ Dagen kunnen uitkijken naar het eten van mijn favo gerecht pasta carbonara ✦ Eindelijk mezelf eens niet al om 21.00 moe voelen ✦ Nieuwe fotospots ontdekken ✦ Uit eten met mijn schoonfamilie ✦ Wijn op maandagmiddag ✦ Mezelf trakteren op carpaccio uit de supermarkt en een heerlijke self-made lunch maken ✦ Vriendinnenavondjes met lekker veel hapjes ✦ Nieuwe muziek ontdekken ✦ Eindelijk weer eens iets verkopen via United Wardrobe ✦ Uitgaan van het ergste, maar dat het vervolgens meevalt ✦ Wandelen met mam ✦ Lekker vroeg in slaap vallen en uitgerust wakker worden ✦ Superleuke samenwerkingen voor mijn blog en Instagram ✦ Sowieso alle lieve reacties op m'n Instagram <3! ✦ Fietsen met wind mee ✦ Autodropjes ✦ Ondanks het feit dat Stranger Things afgelopen is, verdergaan met de interviews van 'Beyond Stranger Things' ✦ Bij het wakker worden de zon op zien komen in combinatie met keiharde regen ✦ Croissants ✦ Het laatste potje truffelmayonaise in de voorraadkast vinden ✦ Maskertjes van Etos ✦ Een hele middag flatlays maken ✦ Een superleuk pakketje van My Jewellery ontvangen ✦ Nèt niet in slaap vallen, maar toch uitgerust zijn na een tijdje op bed liggen ✦ Oude herinneringen ophalen uit mijn vroegere schoolagenda's ✦ Genieten van de drukte in een Frans café in hartje Breda ✦ Spontane lunchdates ✦ Zenuwachtig zijn om verjaardagsplannen te maken, maar toch steeds meer eraan denken ✦ Urenlang verdwalen op Pinterest ✦ Nieuwe make-upproducten testen ✦ Mijn blog die de laatste tijd supergoed gaat

Don't worry, volgende week ben ik er weer met een foto-overzichtje!

Related posts

10 reacties

 1. Prachtige momentjes! Ik hou ook zo van carpaccio, echt een traktatie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne momenten, ik word er helemaal happy van.
  Croissantjes kan ik ook zo van genieten! (:
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne momenten, altijd leuk zulke artikelen! Ik vind het ook heerlijk om een uitgebreide lunch te maken - meestal moet een avocado eraan geloven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn is dat he! Krijg je bijna een beetje 't gevoel alsof je ergens uit lunchen bent!

   Verwijderen