GRADUATED!

Ik besef het me eigenlijk nog steeds niet echt: ik ben gewoon afgestudeerd. Aan de Universiteit. Wauw! Eindelijk kreeg ik donderdagavond o...

Ik besef het me eigenlijk nog steeds niet echt: ik ben gewoon afgestudeerd. Aan de Universiteit. Wauw! Eindelijk kreeg ik donderdagavond om half 8 's avonds het mailtje waar ik al zo lang op aan het wachten was..

Toegegeven: het afstuderen is (alweer) niet zonder slag of stoot gegaan. Ik denk dat dat inmiddels een beetje bij me is gaan horen, maar het belangrijkste is dat je het uiteindelijk haalt, toch? Ik ben enorm trots op deze prestatie en had anderhalf jaar geleden nooit durven dromen dat ik op dit moment kon zeggen dat ik een masterdiploma op zak heb.

Het cijfer weet ik nog niet helaas, al verwacht ik voor nu nog maar niet al te veel. Ik stond wel 100% achter wat ik had ingeleverd, maar ik weet wel dat er ontzettend streng naar gekeken is en dat het - ik quote de eerste afstudeermeeting - 'al een hele prestatie is om het ├╝berhaupt te halen.'

Door wat vertragingen is het helaas wel zo dat ik mijn diploma niet op 23 februari kan ontvangen. Wellicht mag ik wel mijn afstudeerpraatje houden voor familie, maar het is dan wel balen dat ik dan niet het 'echte' papiertje in handen heb. Maargoed, dat wachten we uiteraard even af. Ik kan toch niet meer zakken en dat dient meer als een 'officieel' moment om de periode op de Uni helemaal af te sluiten. Voor nu geniet ik toch nog even lekker van het afgestudeerd zijn!

Related posts

6 reacties