Masterthesis is af! Wat nu?

Yes, eindelijk! Na 20 weken lang àlles geven wat ik in me heb is mijn masterscriptie klaar om vandaag ingeleverd te worden. Hoe ik de laat...

Yes, eindelijk! Na 20 weken lang àlles geven wat ik in me heb is mijn masterscriptie klaar om vandaag ingeleverd te worden. Hoe ik de laatste weekjes heb ervaren en wat mijn plannen hierna zijn, vertel ik vandaag in deze korte update-post!

De vorige keer dat ik een thesis-update plaatste, is alweer een maand geleden. Over de feedback op mijn conceptversie heb ik niet heel veel losgelaten, vooral omdat het in het begin misschien een klein beetje hard aankwam. Er moest nog best veel verbeterd worden, en vanaf 4 januari ben ik daar dan ook volop mee aan de slag gegaan. Achteraf gezien viel het best mee hoor, want ik had alles zodanig gepland dat ik er per dag hooguit 2 uurtjes aan werkte en daarnaast leuke dingen kon blijven doen.

De laatste dagen heb ik vooral besteed aan doorlezen, kleine verbeteringen toepassen en alle laatste puntjes op de i zetten. Over het eindresultaat kan ik absoluut zeggen dat ik er 100% achtersta, maar ook realiseer ik me heel goed dat het altijd beter kan. Laten we in ieder geval hopen dat het goed genoeg is. Voor de geïnteresseerden zal ik hieronder een korte passage typen uit mijn thesis zodat jullie een idee hebben waar het over gaat:

"Promoting products via Instagram is a rapidly growing phenomenon in the world of online advertising. Standing out and obtaining desired consumer outcomes is becoming increasingly challenging due to the enormous amount of advertisements that have already made the shift from traditional to online platforms. The effects of advertising strategies in various settings have been widely examined, but little is known about the strategies on Instagram that contribute to consumer behavior. One strategy that could be used is celebrity endorsement, which is effective for creating favorable attitudes and higher purchase intentions due to celebrities' credible and attractive characteristics. The present study focused on one of these characteristics and considered the endorser's facial expression, and their smiles in particular. Smiles are able to contribute to overall product experiences due to the fact that consumers are likely to adopt similar emotions. However, smiles do not only occur in a wide variety of situations, but they also differ with regard to their genuineness. Therefore, it is difficult to ascertain the positive effects of smiles on consumer behavior as they may lead to inconsistent outcomes. The emergence of Instagram advertising also affects consumer behavior worldwide, which can be explained by a culture's degree of uncertainty avoidance towards online buying situations. In sum, the aim of the present study was to investigate the effect of genuine (vs. ingenuine) celebrity smiles on attitudes and purchase intention including the mediating role of attitudes and the moderating role of cultural background. Specifically, this study addressed differences between Dutch and Spanish consumers based on their level of uncertainty avoidance."

Wat ik nu ga doen? Naast afwachten en hopen op een voldoende, zal er toch ook vaart moeten gaan komen in het zoeken naar een baan. Hoe vreselijk moeilijk ik het ook vind, ik ben er gelukkig wel steeds meer achter wat ik leuk vind. Ik hoop dan ook dat mijn zoektocht naar een baan in de wereld van online marketing, PR, branding, content, digital media, reclame of webredactie heel erg succesvol gaat zijn. Ik vind het allemaal reuzespannend, maar ik ben er echt helemaal klaar voor!

Related posts

18 reacties

 1. Spannend allemaal! Heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spannend! Ik hoop dat je snel een nieuwe leuke baan vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superspannend! Ik duim voor je dat het resultaat én prachtig is en dat je snel een supertoffe baan kunt vinden <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo spannend, ik ga voor je duimen voor een mooi cijfer! En hopelijk vind je snel een baan die goed bij je past.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat spannend! Ik ben benieuwd naar de uitkomst!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Spannennnnd! Heerlijk dat je hem eindelijk ingeleverd hebt! <3 Succes met het zoeken naar een baan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat enorm spannend zeg, heel veel succes met de zoektocht!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is wel heel erg spannend nu dat afwachten. Hopelijk vind je snel een leuke baan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo spannend! Ik duim met je mee <3

  BeantwoordenVerwijderen