I Heart Makeup Goddess of Faith

Naast de hartjesblush waarover ik onlangs een artikel deelde, kocht ik destijds ook een highlighter van hetzelfde merk. Natuurlijk maakte i...


Naast de hartjesblush waarover ik onlangs een artikel deelde, kocht ik destijds ook een highlighter van hetzelfde merk. Natuurlijk maakte ik ook bij dit product gebruik van de sneeuw op m'n dak vorige maand toen ik de foto's ervan maakte..

Goddess of Faith is één van de highlighters die I Heart Makeup in haar collectie heeft in de aparte 'Goddes of Love'-collectie. Opnieuw is dit product verpakt in een heel mooi, wit en opvallend hartjesdoosje met glanzende roze details. Alleen al dat zorgt voor een heel mooi beeld op m'n make-uptafel. I Heart Makeup heeft ook nog een rainbow-highlighter, een geelgouden tint, een koelere variant en een aantal roze-achtige highlighters in de collectie.De tint zou ik omschrijven als een mengelmoes van champagne en peach, met zelfs een hele lichte roze ondertoon. In eerste instantie dacht ik dat 'ie iets weg zou hebben van Soft & Gentle van MAC, maar als ik ze naast elkaar houd is Soft & Gentle ietsje donkerder dan Goddess of Faith. De hartjes-highlighter is daarnaast ook iets koeler dan S&G. Maar, toegegeven: het scheelt absoluut niet veel, dus wie weet is dit product wel een hele goede dupe!
 Eenmaal op mijn gezicht aangebracht merk ik dat de warme glans die ik verwachtte van zo'n tint, eigenlijk best koel is. Helemaal niet erg, want in de winterperiode draag ik sowieso wat meer koelere tinten. In de zomer - wanneer m'n huid wat meer gebronzed is - zou ik sneller pakken naar champagnetinten. Buiten dat vind ik de glans prachtig; en je hebt ook nog eens helemaal niet veel van het product nodig. Zo kan ik overal subtiel een 'glow' aanbrengen - op m'n jukbeenderen, het puntje van mijn neus, boven mijn lippen en onder mijn wenkbrauwen.

Voor de superbetaalbare prijs van €5.99 vind ik deze hartvormige highlighter echt een must-have. Hij lijkt niet alleen enorm op Soft & Gentle, maar ook het effect is ook nog eens supermooi! Ik ben in ieder geval heel blij dat ik mijn minimale highlighter-stash met dit pareltje heb uitgebreid.

Heb jij al een product van I Heart Makeup in je stash?

Related posts

25 reacties

 1. Een prachtige highlighter. Ook de verpakking is erg mooi voor op je make up tafel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt heel leuk dat ze dit zo hebben gedaan (wel 'nageaapt' van Too Faced natuurlijk, maar toch)

   Verwijderen
 2. Yay mijn favoriete highlighter! Fijne review <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind alle highlighters van I heart makeup er prachtig uitzien. Ik heb zelf laatst een blush van I heart makeup gekocht.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh ik vind 'm prachtig! Inderdaad koeler dan dat hij in de verpakking lijst, maar voor de winter helemaal niet erg! Ik ga er binnenkort eens naar kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaaah, wat een super mooie highligher! Alleen de verpakking is al geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeeeh I absolutely LOVE it <3 Die ga ik onthouden! En ik vind de foto's met sneeuw eromheen echt zo leuk geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh dankje; ook al is die sneeuw al zo'n anderhalve maand geleden hahaha!

   Verwijderen
 7. Wat een mooie highlighter is dit! Echt een mooie kleur die makkelijk te combineren is. Zelf heb ik ook wel zo'n soort tint in mijn stash, hoewel deze leuke hartvormige blushes moeilijk te weerstaan zijn hihi <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga ook niet ontkennen dat ik 'm niet kocht vanwege het leuke vormpje :P

   Verwijderen
 8. Zooo! Hij geeft nog best veel kleur af, het zou eigenlijk meer een blush moeten heten denk ik ;). Hij staat je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik droeg op de foto's al een blush hoor! Alleen het glanzende gedeelte is van de highlighter, haha (als je dat bedoelt in ieder geval :p)

   Verwijderen
 9. Ziet er echt mooi uit, ik moet ze ook maar eens proberen! Wel houd ik zelf iets meer van warme highlighters, maar koel is inderdaad wel mooi in de winter!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wissel ze inderdaad af per seizoen! Mijn huid is ontzettend bleek in de winter, en dan zou een wat warmere highlighter juist helemaal niet staan :P

   Verwijderen
 10. Heel mooie highlighter!!! En die sneeuw maakte foto's echt af :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw mooie highlighter! Ik heb zelf nog geen producten van I Heart Make Up.

  BeantwoordenVerwijderen