La vie de Daphne - Laatste tentamen, GO & Sushi

Het allerlaatste tentamen, de uitslag van mijn thesis tot nu toe, een avondje sushi, twee bezoekjes aan de stad èn een feest: en dat alle...

Het allerlaatste tentamen, de uitslag van mijn thesis tot nu toe, een avondje sushi, twee bezoekjes aan de stad èn een feest: en dat allemaal in één week tijd. Heel veel foto's zijn het niet, maar toch wilde ik jullie mijn weekoverzichtje niet onthouden.


Maandag begon ik wat intensiever met leren voor - hopelijk - het laatste tentamen ooit. Daarvoor moest natuurlijk wel goed gegeten worden en daarom trakteerde ik mezelf weer op een lekker geroosterd broodje met tomaat. Yum!

Mijn leerpauze besteedde ik aan het kijken van de laatste Disney-vlog van Brittany. Nu ik ze allemaal gezien heb wil ik sowieso weer een keer naar Disney, of het nu Parijs is of helemaal in the USA, haha!

Tussendoor had ik ook nog tijd voor wat 'flatlay's'. Zie hier links een foto toen ik alle spulletjes aan het neerleggen was, en rechts het eindresultaat dat op Instagram verschenen is! Wat een verschil hè?

Aangezien ik voor mijn gevoel al dagen niet buiten was geweest, ging ik samen met mijn moeder even een ochtendje naar de stad. Waar ik mee thuis kwam? Mijn absolute guilty pleasure: chocolademunten <3 Zal maar niet vertellen dat ze dezelfde middag nog op waren.. ahum ahum.

Another study break: de vlog van Anna Nooshin! Superfijn om al dat studeren af te wisselen met leuke video's op YouTube of het maken van foto's. Zo kom ik de dagen wel door hoor!

Van woensdag heb ik eigenlijk bijna geen foto's, alleen dat ik lekker ging douchen met de Rosemary & Fig-douchefoam van Etos. Wat ruikt díe lekker zeg, wauw!

Hebben jullie trouwens ook al de review gezien over de Bourjois lipstick? Het is echt mijn current favourite geworden en heb 'm sindsdien iedere dag gedragen. Wat een fijn product!

Donderdag, tentamendag. Ik nam voor de laatste keer nog wat tentamenstof door in de trein en op school, en om 12 uur was het dan toch echt zo ver.

Niemand had aan zien komen er zò lang mee bezig te zijn, en ook ik kwam na bijna 2.5 uur he-le-maal kapot het lokaal uitgelopen. Ik heb denk ik bij geen enkel tentamen ook zoveel opgeschreven; ik had er een hele blaar van op mijn vinger gekregen! Nu maar hopen dat het het allemaal waard is geweest..

Omdat ik nog aardig wat uurtjes had voor de meeting om 17.45 zou beginnen, besloot ik even naar het centrum op en neer te reizen. Wel met de trein, want vanuit daar wist ik in ieder geval de stad van Tilburg te vinden.

Enige jammere was dat ik zowel op de heen- als terugweg compleet natgeregend ben. Grrr.

Eenmaal terug op school zocht ik een klasgenootje op en hebben we de rest van de uren opgevuld met het kijken van video's en series. Zelf zocht ik de documentaire over YouTube op die eerder die week op tv te zien was. Best interessant!

En toen was om 18.00 dan eindelijk het moment daar.. hèt moment waarop ik te horen ging krijgen of ik door mocht met afstuderen of niet. Het was kort maar krachtig, maar ik had een go! Ik denk dat ik morgen weer een afstudeerupdate voor jullie ga typen. 

Die go moest natuurlijk wel gevierd worden, en meteen een dag later zaten mijn vriend en ik dan ook al bij ons favo sushirestaurantje. Konden we ook meteen vieren dat hij onlangs een baan heeft bemachtigd (en aanstaande woensdag begint!)

Oh, wat lekker was dit zeg. Het was al meer dan een halfjaar geleden dat ik sushi op had, wow!

Zaterdag had ik een beetje een 'meh'-dagje. Ik was niet vooruit te branden, was alleen maar aan het liggen en kon echt niets opbrengen. Wel zette ik nog even een herinnering voor de Etos-winactie online. Tot morgen kun je nog meedoen om dit leuke Rosemary & Fig-pakketje te winnen (klik hier!)

Ondanks de vermoeidheid wist ik het toch voor elkaar te krijgen me op te tutten en naar een verjaardag te fietsen. Het was alweer erg lang geleden dat ik al deze meiden had gezien; dit beloofde een supergezellige avond te worden dus!

En dat werd het zeker, er werd uren bijgekletst, er werd gedanst, gek gedaan en keihard meegezongen met muziek, er werden foto's gemaakt en er werd vooral veel wijn gedronken. Zo mogen er wel meer feestjes zijn!

Maar toen kwam eigenlijk het meest bizarre aan de avond.. Het ene moment zat ik nog nietsvermoedend aan (het zoveelste) wijntje..

.. en het andere moment met een groot glas water en schrik bij iemand anders thuis. Een man op het feest had namelijk plots een hartinfarct gekregen, waardoor totale paniek en onzekerheid ontstond. Hij werd door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis in Breda en we moesten allemaal wel even een tijdje bijkomen van deze situatie. Wat een vreemd en bizar einde van het feest zeg..

Ik werd de volgende ochtend echt als een zombie wakker; het uurtje tijdverschil voelde bij mij aan alsof de klok 5 uur terug was gezet en ik dus maar 1 of 2 uurtjes had geslapen. Toch maakte ik me op om weer voor de tweede keer deze week met mams richting stad te gaan.

Was ècht even lekker om weer de deur uit te zijn. Aan het einde van de middag was ik wel compleet gesloopt en dook ik toch even terug m'n bed in, maar verder was het een prima einde van de week. Over de situatie van de nacht ervoor heb ik helaas niets anders meer gehoord dan onzekerheid. Laten we in ieder geval hopen dat het goed is afgelopen!

Vanaf vandaag begint meteen al mijn nieuwe - en laatste - blok op school, met nog één vak te gaan: Online PR. Ik ben benieuwd!

Related posts

22 reacties

 1. Gefeliciteerd met de Go! Mooie flatlay ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooomg wat schrikken! Zo'n einde van een feest wil je niet. Hopelijk maakt de man het goed! Gefeliciteerd met je GO! Echt super. Heerlijk om het dan meteen te vieren oook! Ik heb natuurlijk ook meteen meegedaan aan de winactie, die ik nog niet eerder voorbij had zien komen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja was echt heel bizar, ik hoop idd ook dat het goed is afgelopen!
   Superleuk dat je meedoet trouwens <3

   Verwijderen
 3. Wat heftig over die man zeg... hopelijk is alles goed gekomen! Voor de rest heb je echt een druk weekje gehad zeg! Die vlog break herken ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas weten we nog steeds niets! Gelukkig was de rest 'wel' leuk idd!

   Verwijderen
 4. Omygoood, Daph! Wat eet jij toch elke week lekker haha. En ik blijf het elke keer zeggen: wat maak je toch prachtige flatlays. En zoo gaaf dat je het zo wit krijgt! Hoe doe je het toch..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mag alleen wel ietsje gezonder denk ik, haha! En lieeef kim, dankje! <3

   Verwijderen
 5. Wat fijn dat je een GO hebt behaald! En wat schrikken van die man zeg, jeetje..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik krijg nog steeds kippenvel als ik lees over de wending van die verjaardag, lijkt me heel naar om mee te maken. Gelukkig heb je voor de rest wel leuke dingen gedaan tussen het leren door! En woehoe, gefeliciteerd met de 'go'! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je go! Dat is fijn nieuws :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met je GO, echt super! Wat erg zeg dat die man een hartinfarct kreeg op het feest, lijkt mij heel heftig... Hopelijk komt het goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wwwoooo wat een verschil inderdaad zeg, lekker creatief ben jij! Oh vreselijk dat die man een hartinfarct kreeg op het feest dat is wel even schrikken. Maar.... gefeliciteerd met je GO.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hou ervan om lekker bezig te zijn met foto's! Ja was echt schrikken idd..
   Dankje!

   Verwijderen
 10. Gefeliciteerd met je GO! Aah sushi is zo lekker, ik wil ook wel haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was voor mij zooo lang geleden, echt erg haha! Dankje!

   Verwijderen