Friday's Five: 5 x inspiratie voor je zelf ontworpen telefoonhoesje

Toen ik onlangs werd benaderd door Case24 , was ik urenlang aan het peinzen over wat ik nu eigenlijk op mijn zelf ontworpen telefoonhoesj...

Toen ik onlangs werd benaderd door Case24, was ik urenlang aan het peinzen over wat ik nu eigenlijk op mijn zelf ontworpen telefoonhoesje wilde. Uiteindelijk kreeg ik wat ideetjes, en om jullie dit nadenkproces te besparen, deel ik ze vandaag in een Friday's five!

De quote die volledig je leven omschrijft
Ik geloof dat iedereen wel zo'n quote of zin heeft die de rest van je leven bij je blijft, of eentje die je gewoon heel goed bij jezelf vindt passen. Hoe leuk is het dan om in een bijzonder lettertype (kijk bijvoorbeeld eens op Dafont) je quote op een telefoonhoesje te laten afdrukken?Illustraties
De laatste tijd ben ik helemaal into leuke en schattige illustraties en heb ik er inmiddels een heel Pinterest-bord aan gewijd. Toen ik een case mocht bestellen via Case24, koos ik er eigenlijk meteen voor om er eentje zelf te ontwerpen met één van de illustraties die ik op dat moment had 'gepind.' Het werd uiteindelijk deze te leuke 'parisian style'-case met een strepentrui en een rode baret. Isn't it cute? Helaas is de print niet heel scherp geworden en was ik er waarschijnlijk beter vanaf gekomen als ik de originele illustratie had gevonden. Tipje voor de volgende keer dus!Foto van een mooie herinnering
Een foto van je vakantie, een bijzonder portret, van een leuk uitje in eigen land, van een gezellige feestdag of gewoon een onvergetelijke stapavond: een foto van je allerleukste of mooiste herinnering is natuurlijk super origineel om op de achterkant van je telefoon te hebben! Zo kun je er altijd, waar en wanneer dan ook naar terugkijken (èn ermee pronken natuurlijk :P)

Print van je favo dingen

Groot favoriet (ook bij mij) is bij veel mensen om voor een printje te kiezen met je favo dingen. Denk bijvoorbeeld aan macarons, een map van je favoriete stad, je favo bloemen, lipsticks, donuts of juist iets meer 'basic' me stipjes, een marmer-print, streepjes of chevronprint.Je bloglogo
Natuurlijk is deze alleen relevant voor de meiden (en jongens, you never know) die een blog of eigen bedrijf hebben, maar het logo van je blog op de achterkant van je telefoon is natuurlijk ideale (en stiekeme) reclame voor overal waar je met je telefoon komt! Hierom is het extra leuk om een duidelijk, helder, kleurrijk en herkenbaar logo te hebben waardoor mensen misschien wel op je site terecht gaan komen.


Een eigen ontwerp op je telefoonhoesje? Dat kan! Vanaf €14.95 heb je al je eigen case voor o.a. je Apple, Samsung, LG, Huawei of Google telefoon. Daarnaast kun je kiezen uit een case van TPU-materiaal, een hardcase of een portemonnee-case in diverse kleuren. Voor ieder wat wils dus!

- Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking - 

Related posts

25 reacties

 1. Ooooh ik vind de illustratie echt super leuk!
  Leuk idee om hem zo zelf te ontwerpen:-)
  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je een leuke illustratie gekozen zeg! Als ik een hoesje met eigen ontwerp zou laten maken zou ik twijfelen tussen twee illustraties, maar ik zou zelf ook voor een illustratie kiezen. Zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat hoesje schreeuwt echt jouw naam! Vind het zo leuk dat jouw stijl / smaak zo sterk is! Lijkt me naast met zulke dingen ontwerpen ook fijn met shoppen, ik kan altijd eeuwig twijfelen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ahh, ja heel veel dingen zijn wel herkenbaar voor mij of passen goed bij me :P Merk het echt supervaak dat mensen echt zeggen 'dit is voor jou gemaaaakt!!'

   Verwijderen
 4. Wauw dit is wel echt helemaal Daphne! Heel origineel en vind 'm echt ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super tof hoesje! Zelf kies ik er ook graag voor om een hoesje zelf te ontwerpen. Ik heb er eentje met een gekleurde marble print, love it <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hou er echt van om zelf te mogen ontwerpen; loop je toch met een iets 'unieker' design!

   Verwijderen
 6. Je kan op zoveel verschillende manieren je hoesjes eigen maken en dat is zo leuk tegenwoordig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. WoW ! dat is een echt mooi illustratie.Ik vind de telephonehoesje echt leuk. dat moet ik proberen.

  Vettae - blackamsterdammer.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat super gaaf. Ik heb nu een saaie transparante, maar dit is wel heel tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh my, dit vind ik echt leuk. Ik zag hem op je Instagram al voorbijkomen. Ik wil er helemaal een Frans hoedje bij opzetten en er een croissant bij gaan eten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt een leuk hoesje! Past ook perfect bij jou

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jammer dat hij niet helemaal scherp is, maar ik vind hem alsnog supercute! Quotes en illustraties vind ik ook altijd mooi als hoesje.

  BeantwoordenVerwijderen