Outfit: Yellow walls & lace details

Wat is een beter moment voor outfitfoto's dan lekker op vakantie? Vlak voor Spaanse etenstijd zochten we nog even snel wat mooie fotopl...


Wat is een beter moment voor outfitfoto's dan lekker op vakantie? Vlak voor Spaanse etenstijd zochten we nog even snel wat mooie fotoplekjes op en zette ik mijn meest favo en meest gedragen outfit van de afgelopen vakantie op de foto.Top - Mango
Rokje - MyJewellery
Sandalen - Van Haren (van 4 of 5 jaar geleden, haha!)
Ketting X - Mimi et Toi
Ketting coin - Anna+Nina
Horloge - Cluse
Knot bracelet - MyJewellery
Leaf bracelet - MyJewellery
Tas - Duifhuizen Leather Collection

Related posts

20 reacties

 1. Een hele mooie outfit, staat je goed! Ik vind het rokje echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit! Ik vind vooral het topje leuk, met dat kant.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie outfit! Heel leuk dat rokje. En een hele leuke fotolocatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. cute rokje! jammer dat we in Nederland niet van die fijne muren hebben met zo'n leuk kleurtje! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waaaauw, wat een prachtige outfit <3! Ik vind de combinatie zo tof! Dat rokje staat je echt geweldig, wat een leuk model. Ben bang dat zoiets mij niet staat met mijn brede heupen haha, maar love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Omg ik ben verliefd op je tas 😍
  Je outfit staat je super:-)

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke outfit! Dat rokje staat je leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie outfit, helemaal mijn smaak. Ik ben de laatste tijd ook helemaal into dit soortzwart / wit printjes. En ja sandalen, haha, ik moest direct lachen toen ik las 'van vijf jaar geleden'. Ik heb dus zelf ook schoentjes van Van Haren die NOG ouder zijn, en die ik ELKE zomer weer erbij pak. Ze zijn nog echt mooi en ik kan er gewoon nog geen afscheid van nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ik heb toevallig dit seizoen nog nieuwe gekocht, maar ik kreeg op vakantie zoveel pijn dat ik toch maar mijn oude erbij had gepakt, haha! Dankjewel

   Verwijderen
 9. Wauw wat een super toffe locatie! Hele leuke outfit ook natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je rokje is zo leuk, whieeee! En dan te bedenken dat je eerst nog hebt getwijfeld of je hem wel moest kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ik ben echt heeel blij dat ik me toch liet overhalen om 't te doen!

   Verwijderen