Ik in cijfers!

Cijfers hebben me altijd al geïntrigeerd (op alle lastige financiële of statistische dingetjes na dan). Omdat ik onlangs door Chelsey  in ...

Cijfers hebben me altijd al geïntrigeerd (op alle lastige financiële of statistische dingetjes na dan). Omdat ik onlangs door Chelsey in een Instagramfoto werd getagd om 10 feitjes van mezelf te noemen, besloot ik het deze keer ietsje anders aan te pakken: 10 feitjes in cijfers over mij!

1. Op dit moment bezit ik - als ik het goed heb geteld - zo'n 20 rokjes en 17 jurkjes (ik kan er dus een aantal naast zitten!) Valt best mee, toch? Overigens staat er ook een hoop in de verkoop op mijn United Wardrobe-account, zijn er inmiddels ook een aantal verkocht en een aantal draag ik niet meer. Het aantal broeken in mijn kast is overigens op één of twee handen te tellen, maar ik draag er slechts 3 paar van.

2. Ook nagellakjes sparen blijk ik erg goed te kunnen. Op dit moment tel ik precies 60 kleurtjes in de doos waar ik mijn nagellak in bewaar. Oeff! Ik moet ze maar weer eens uit gaan zoeken, want ik durf te wedden dat het merendeel wel uitgedroogd is..

3. Ik heb eigenlijk in de 23 jaar dat ik op deze aardbol rondloop, maar 7 landen bezocht. Nederland (duh), België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Ook nog niet buiten Europa geweest dus. Who's with me?

4. Ik heb inmiddels al aardig wat accounts op diverse social mediakanalen. Op de Tumblr-pagina die ik ooit aanmaakte heb ik het hoogste aantal volgers met - op het moment van schrijven - 4849. Hierna volgt Instagram met nu 2437. Mijn Bloglovin' telt er 580, Pinterest 429, Twitter 321 en mijn Facebookpagina helaas 'maar' 118 volgers. Leuk feitje is overigens dat ik op mijn YouTube-account 4 abonnees heb, maar hier nog nooit iets mee heb gedaan.

5. In mijn hele leven heb ik slechts 5 mobiele telefoons gehad. Ik begon met een Motorola v220 Pink, vervolgens een Samsung Z650i, kocht pas toen ik naar het hbo ging in 2011 mijn eerste smartphone, een iPhone 4, en daarna volgden de iPhone 5 en 6.

6. Sommigen van jullie weten dat ik al een tijdje oude camera's spaar. Naast mijn 2 spiegelreflexcamera en m'n roze Instax mini, heb ik innmiddels 15 retro camera's. Een aantal daarvan zijn ook oude digitale cameraatjes die ik 'vroeger' gebruikte. Mijn grootste wens is natuurlijk om de collectie steeds groter te maken!

7. Ik heb 12 items met streepjes in mijn kledingkast. Voor iemand die zo'n streepjesliefhebber is, vind ik dit aantal nog best meevallen! Hier zitten zowel shirtjes, tops, vesten als truien bij. Verder houd ik het altijd vrij rustig met prints en draag ik vaker een basic item of iets dat van een fijne en mooie stof gemaakt is.

8. Ik heb pas één keer in mijn leven een Big Mac op en dit was zelfs pas in januari dit jaar. Beter laat dan nooit, zeggen ze wel eens!

9. Om nog maar even in de eet-categorie te blijven. Ik heb 'vroeger' meerdere keren op mijn blog gedeeld hoe anti-sushi ik ben. Inmiddels houd ik ervan, maar ben ik toch pas 12 keer buiten de deur sushi gaan eten. Wordt in de toekomst natuurlijk veeel meer hopelijk!

10. Ik eindig met een feitje waar sommigen misschien best nieuwsgierig naar zijn. Ik ben in totaal zes keer naar Parijs geweest, waarvan we het ook een keer met Disney hebben gecombineerd. Mijn lifegoal voor later? Ieder jaar gaan! En natuurlijk weer een keertje naar Disneyland :)

Related posts

25 reacties

 1. Haha, wat een super leuk artikel! Ik heb nog noooiiitt een bic mac op :P Lijkt mij ook echt niet lekker, hihi! En ik ben 3 keer naar Parijs gegaan! Ik zou ook wel ieder jaar willen! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeeh was ik gelukkig niet de enige. Ik werd er altijd zo gek om aangekeken dat ik destijds nog nooit een Big Mac op had. Kleine spoiler: zo bijzonder is het niet!

   Verwijderen
 2. Wat een super grappig artikel, heel erg leuk om te lezen! Zo'n soort artikel ga ik ook eens maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waarom heb jij altijd zulke goeie ideeen? Ik vind dit weer echt zo een leuk artikel haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah ook weer lekker random bedacht laatst. Dankjewel mop!

   Verwijderen
 4. Leuk om te lezen! Grappig dat je in het begin zo antisushi was. Ik kan me voorstellen dat ik in het begin ook 'ieh, rauwe vis!' dacht. Ik kan het me niet meer herinneren. :-P Oh ja, ik ben ook pas op m'n 27e voor het eerst buiten Europa geweest, hoor. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pfjiew, ben ik niet de enige gelukkig, dan heb ik nog wel eventjes om buiten Europa te gaan!

   Verwijderen
 5. Leuk dat je de 10 feitjes op een andere manier hebt geformuleerd! Ik ben zelf ook nog niet buiten Europa geweest (volgend jaar komt daar verandering in). In Europa heb ik: Nederland, Luxemburg, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk en Italië op mijn lijstje staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je een leuke eigen draai gegeven aan de 10 feitjes Daphne! 6 keer naar Parijs geweest? Ik ben jaloerssss!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke feitjes om te lezen:-)
  Al zo vaak in parijs geweest! Heel leuk! Ik wil ook nog echt een keertje gaan!
  Ik ben in totaal ook 'maar in 7 verschillende landen' geweest en ook allemaal binnen europa! Ik zou zeker nog wel eens buiten Europa willen!!

  Liefs, nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een originele blogpost! Leuk om jou in cijfers te zien :) En even denken, ik ben in Nederland, Duitsland, België, Engeland, Frankrijk, Monaco, Turkije en Italië geweest. Eigenlijk ook nog niet zoveel! En ik ben ook nog nooit buiten Europa geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog zo'n leuk artikel, haha! Ik dacht dat ik gek was op streepjes, maar volgens mij heb jij toch echt meer items met streepjes dan ik haha. Overigens ben ik ook nog nooit buiten Europa geweest hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen