Here we go!

Vandaag is het ein-de-lijk zover. Ik heb er ruim anderhalve maand op moeten wachten, maar mijn vriend en ik stappen om half 4 vanmiddag he...

Vandaag is het ein-de-lijk zover. Ik heb er ruim anderhalve maand op moeten wachten, maar mijn vriend en ik stappen om half 4 vanmiddag het vliegtuig in naar het zonnige Málaga in Zuid-Spanje (alsof dat nog niet obvious genoeg was). Wat dat betekent voor mijn blog en social media? Kijk maar snel verder..

Ik heb zelf besloten om niets vooruit te plannen. Hoewel er normaal op maandagochtend altijd een weekoverzichtje verschijnt, sla ik 'm deze keer over. De afgelopen dagen heb ik niet heel veel bijzonders gepland en anders hebben jullie het vast wel in mijn Instagram Stories kunnen zien. Dit betekent dus dat er voor zo'n 10 dagen niets online zal komen op mijn blog, maar ik waarschijnlijk een hoop foto's en ervaringen van Málaga en Sevilla ga delen als ik terugkom!

Maaarrr waar je wel volledig op de hoogte blijft van mijn reis is via Instagram. Ik ben van plan om de mooiste fotoplekjes op te zoeken en de meest leuke foto's te delen via mijn favo social mediaplatform. Ook zullen er regelmatig stories verschijnen. Volg me dus vooral op @laviededaphne! Wie weet zie je het uitzicht van de Gibralfaro, het Alcazaba, het Teatro Romano en de Cathedral van Málaga nog wel voorbij komen. Of de items die ik heb geshopt tijdens een tripje naar de Calle Larios of Muelle Uno. Of juist foto's van een dagje naar het strand, een wandeling aan de haven of juist een picknick het rustgevende Parque de Málaga of de botanische tuin.

Voor nu ga ik lekker genieten, heel veel nieuwe herinneringen maken en héél veel plezier hebben. Adios!

Related posts

10 reacties