Goedkoop uit eten doe je zo!

Zin in een avondje uit eten, maar wil je liever niet heel veel geld kwijt zijn? Dan heb ik een hele leuke oplossing! Met hetlaatstetafelt...

Zin in een avondje uit eten, maar wil je liever niet heel veel geld kwijt zijn? Dan heb ik een hele leuke oplossing! Met hetlaatstetafeltje scoor je namelijk een superdeal bij een restaurant bij jou in de buurt. Ik vertel jullie vandaag over mijn ervaring..

Via de website van Hetlaatstetafeltje stuitte ik op een fijne borrelbarbecue-aanbieding voor een restaurantje in Breda waar ik zelf nog nooit geweest was: De Lamme Goedzak. Samen met mijn vriend ging ik er op een donderdagavond naartoe, waar het op dat moment nog vrij rustig was.

Jammer genoeg bleek de actie al best een tijd voorbij te zijn en wist het personeel me niets meer te vertellen over de borrelbarbecue. Gelukkig werd dit professioneel en op een vriendelijke manier opgelost en kwamen we alsnog in aanmerking voor een driegangenmenu.Bij de voorgerechtjes konden we kiezen uit een kippenpasteitje, kippensoep en inktvisringen. Yup, misschien een beetje een vreemde keuze, maar zoals je aan de foto kunt zien, ging ik - als heuse inktvisringen-fan - voor het laatste. De ringetjes werden geserveerd met een simpel sausje en het deed me eigenlijk een beetje denken aan een klein tapasgerechtje.Bij het hoofdgerecht hadden we twee keuzes: een zalmmootje of we konden zelf een hamburger bakken op een steen. Natuurlijk werden we ontzettend nieuwsgierig en kozen we voor de laatste optie. Wauw! We waren compleet verrast door dit superleuke concept; héél erg origineel om op deze manier je eigen hoofdgerechtje te 'bouwen.' Daarnaast smaakte het heerlijk!

Het dessert van de chef bestond uit een bolletje vanille-ijs, slagroom en warme kersen. Niet heel fotowaardig, maar zeker een lekker nagerechtje. Enige minpuntje dat ik kan benoemen is dat dit menu niet echt uitnodigend is voor personen die vegetarisch of veganistisch eten. Wellicht dat dit nog wel te regelen is als je dit vooraf aan het restaurantje laat weten.

Wat mij betreft heeft De Lamme Goedzak me heel erg verrast - vooral met het hoofdgerechtje die er hartstikke bovenuit sprong. Daarnaast is deze aanbieding dus nog heel fijn voor de portemonnee ook; voor slechts 15 euro per persoon kun je al gebruikmaken van dit prima driegangenmenu! Wel even erbij vermelden dat het niet om een borrelbarbecue gaat dus ;-) Je vindt de actie overigens hier!

- Dit artikel is een samenwerking - 

Related posts

4 reacties

  1. Oeeh dat eten ziet er lekker uit. Ik kende het Laatstetafeltje nog niet, maar ik ga er even naar kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kende dat nog helemaal niet, klink heel leuk ! Die burger ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wauw dat is goedkoop! Het eten ziet er heerlijk uit.

    BeantwoordenVerwijderen