Friday's Five: 5 x dupes van mijn favoriete designer handtas!

Al best een tijdje geleden werd ik compleet verliefd op de zwarte Chloé Faye bag. Een simpele tas met  de  herkenbare grote...

Al best een tijdje geleden werd ik compleet verliefd op de zwarte Chloé Faye bag. Een simpele tas met de herkenbare grote, goudkleurige ring die tegelijk heel classy en tijdloos is. Het prijskaartje wat eraan hangt is daarentegen wel weer erg jammer... Time for some dupes!

Ondanks dat ik helemaal niet van de gouden accenten ben, vind ik het bij dit vrij basic exemplaar wel mooi. Ook een gaaf detail is dat de klep een suèdelook heeft, en de rest van leer is. Deze komt van Mostwantednl en kost €69.95.


Deze zag ik al een heeeele tijd geleden op Zalando voor slechts €19.95, en aangezien dit echt een koopje is heb ik al meerdere keren overwogen hem gewoon te bestellen als 'tasje voor erbij' of 'uitgaanstasje'. Echt een hele mooie Faye-dupe!



Degene die het dichtste bij de Chloé Faye in de buurt komt, is toch wel deze tas van Fashion Drug. Je betaalt hier €89.95 voor, wat in vergelijking met de echte prijs - een kleine 1500 euro - nog reuze meevalt. Deze tas is gemaakt van echt leer; pluspuntje dus!
Deze kleine clutch-bag vond ik op de webshop van Pieces; de eerste die eigenlijk helemaal geen suède-achtige accenten heeft. Ook dit tasje heeft weer een grote, gouden ring als eye-catcher. En voor slechts €26.95 is 'ie ook helemaal niet zo duur!


Deze tas van Vero Moda heeft geen losse ring zoals de rest van de tassen, maar hier zit het 'rondje' in de klep zelf. De ketting komt wel weer overeen met de Chloé Faye. En: zilveren accenten; perfect! Deze imitatieleren tas kost €29.95.

Maar.. toch nog maar even verder sparen denk ik, haha!

Related posts

9 reacties

  1. Een mooie selectie! De eerste tas is mijn favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh ik kende deze tasjes nog niet maar ik vind ze leeeeuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Helemaal verliefd op jouw stijl! Wat een super leuke tasjes zijn dit allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een goede budget tips! Ik vind zo'n tas ook zo prachtig

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ooh wat een super handig artikel! Ik vind de tassen echt prachtig! X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oeh, wat een mooie dupes zeg! Dat je die ene van 19,95 nog niet gewoon besteld hebt joh, wat een koopje.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw vooral het tasje van Fashion Drug is mooi!

    BeantwoordenVerwijderen