Etos Color Care Lip-Oholic

You can never have enough lipstick, right? Dit denk ik eigenlijk elke keer als ik op het punt sta een nieuwe lipstick aan te schaffen. Ma...

You can never have enough lipstick, right? Dit denk ik eigenlijk elke keer als ik op het punt sta een nieuwe lipstick aan te schaffen. Maar dit dacht ik òòk vorige maand, toen ik door Etos blij verrast werd met een superleuk make-up pakketje, waar onder andere deze lipstick in zat van de Color Care-lijn. Vandaag een review!
Ik ontving de kleur Lip-Oholic uit de Color Care lijn. Deze collectie bestaat uit verzorgende en beschermende lipsticks met een creamy textuur en glanzende finish. Er zijn maar liefst 30 verschillende kleurtjes verkrijgbaar! Ook zijn er niet zo heel lang geleden een aantal matte tinten toegevoegd; hieruit kun je alleen nog maar kiezen uit vijf verschillende kleuren.


Goed. Lip-Oholic dus. De lipstick kwam hier en daar wat beschadigd aan, maar de kleur komt gelukkig nog wel over. Leuk detail vind ik dat ze bij deze lipstick 'Etos' erin hebben gegraveerd - doet me toch een beetje denken aan de luxe Dior en YSL's die ik heb. Het kleurtje is.. oudroze (wat kan ik er nog meer over zeggen?) en bevat overduidelijk een soort parelmoer-achtige glans. Ik ben erg benieuwd naar het pigment, aangezien de beschrijving zegt dat al deze lipsticks zeer gepigmenteerd zijn!
Hmm, ik moet bekennen dat ik ten eerste een beetje teleurgesteld ben in het effect van deze lipstick. Ik heb voor deze foto toch echt vijf keer opnieuw moeten smeren voor ik een beetje kleur op mijn lippen kreeg - of dat ik het op z'n minst zag. Het is daarbij ook moeilijk om vast te leggen, maar ik had een beetje een 'plastic'-gevoel bij deze lipstick. Een te heftige glans dus; alsof ik als het ware een hele oude - bijna uitgedroogde lipstick - erbij had gepakt. Nee, dit is niet echt een kleurtje voor mij denk ik.


Hoe enthousiast ik vooraf ook was, hoe teleurgesteld ik eigenlijk achteraf bleek te zijn. De kleur kwam helemaal niet over met mijn verwachting en ook het effect is niet echt iets waar ik van houd. Geef mij maar lekker lipsticks met een matte finish, en het liefst een beetje paars/rood of nude!

Etos Color Care lipsticks zijn te koop bij Etos voor €3,99

Related posts

13 reacties

 1. Hmm.. jammer, dit is hem inderdaad niet helemaal..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook groot fan van matte lipsticks maar vind deze ook wel heel erg mooi!
  Vind het shiny effect juist wel leuk voor de zomer die eraan komt. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha true that, al denk ik dat ik dan nog steeds compleet verliefd ben op matte finishes :)

   Verwijderen
 3. Ik heb hem ook liggen en gefotografeerd, maar ik durf telkens geen lipswatch te maken, omdat ik gewoon weet dat ik het niks ga vinden. Nu durf ik helemaal niet meer, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De lipstick zag er zó leuk uit, wat een teleurstelling!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mij maak je ook niet heel blij met deze lipstick. Teveel glans/glitter. Jammer, maar dit is natuurlijk heel persoonlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jaaa, de één houdt er wel van, de ander niet. En ik hoor bij die laatste groep mensen :P

   Verwijderen
 6. Zo jammer dat hij tegenvalt! Ik had er ook wel meer van verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat jammer! Dit is ook echt geen kleur voor mij helaas...

  BeantwoordenVerwijderen