Fridays's Five: Mijn 5 beste fashion-aankopen allertijden

Op fashion- en accessoiregebied heb ik door de jaren heen heel wat mooie spulletjes opgedaan. Van tassen en sjaals tot blazers, schoene...

Op fashion- en accessoiregebied heb ik door de jaren heen heel wat mooie spulletjes opgedaan. Van tassen en sjaals tot blazers, schoenen en andere kledingstukken. Toch zijn er wat mij betreft 5 (en misschien eigenlijk wel meer) absolute toppers in mijn kast te vinden die ik dagelijks - en anders wekelijks - draag!


Dit tasje met franjes heb ik al jaaaa-ren (ik weet niet eens meer sinds wanneer) en ik sleep hem echt overal mee naartoe! Vooral tijdens avondjes stappen was/is deze groot favoriet, maar ook als ik wat minder spullen mee hoef te nemen (bijv. tijdens diners, naar vriendinnendates of bios en feestjes) is dit item echt groot favoriet. Toch hebben jullie in mijn verjaardagsartikeltje gezien dat ik de laatste tijd wel weer meer wil gaan wisselen en dus op zoek ben naar een goede 'vervanging.'

Een item dat echt onmisbaar is als je mij bent, zijn rokjes. En dan met name de kokerrok: deze heeft écht mijn leven veranderd. In verschillende kleurtjes, lengtes en printjes: je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb er wel eentje van! Ik vind ze met print vooral leuk om te dragen in de zomer zonder panty, in het najaar en gedurende de winter draag ik toch vaak mijn donkerdere kleuren zoals blauw of zwart. 

Volgens mij was dit vorig jaar of twee jaar geleden, maar ik weet nog goed hoe lang ik op zoek was naar de perfecte sjaal. En op de webshop van Mango vond ik 'm, alleen werd ik zo tegengehouden door de verzendkosten dat ik op goed geluk een store in Rotterdam binnenliep. Daar hing 'ie dan: MIJN sjaal! Hij lijkt op het eerste gezicht niet zo bijzonder, maar ik vind de zachte stof en kleurtjes echte geweldig; en hij past overal bij!

Met alweer mijn derde paar in het bezit heb ik al heel wat chelsea boots versleten. Dit basic, maar klassieke laarsje is ook absoluut onmisbaar in mijn garderobe en is daarbij dus iets wat ik zeker tot één van mijn beste aankopen allertijden kan rekenen. Ze passen overal bij, lopen heerlijk en zijn lekker tijdloos. Dit blijft denk ik nog heeeel lang een favoriet item!

Last but not least - en mijn tweede tas in het rijtje - is de Paper Bag van MYOMY. Het was een belachelijk grote investering, maar nu ik hem inmiddels meer dan een jaar heb en hij al ontzettend veel met me mee is gegaan, kan ik me geen dag meer inbeelden zonder dit pareltje. Wat een geweldige aankoop is dit geweest zeg!

Wat is jouw grootste fashion-favoriet?

Related posts

8 reacties

 1. Leuk om te zien! Ik ben ook nog steeds zo blij met My Paper Bag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh die Paperbag en sjaal zijn super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. So pretty! Ik denk dat één van mijn favoriete kledingstukken een fluffy vest is, volgens mij heb ik er een stuk of 6 haha. Kokerrokken zijn inderdaad jouw ding, heb je nog nooit met een broek aan gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie items Daphne! Ik zou zelf ook graag een MYOMY tas willen. Vind ze echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk en origineel artikel! Die laarsjes zijn zo gaaf <3 Ik ben heel erg blij met mijn leren jasje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah wat een superleuk artikeltje! Mijn beste investering was toch wel mijn paar adidas-sneakers. Die dingen zijn in korte tijd helemaal afgedragen, haha. Gelukkig staat er al een nieuw paar op me te wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk die Chelseaboots! En die tas van MYOMY ook!

  BeantwoordenVerwijderen