Het grote 'Wat zal ik eens vragen voor mijn verjaardag?'-artikel

Over 11 dagen is het alweer zo ver: mijn 23e verjaardag. En ieder jaar is het weer een grote opgave om de vraag 'wat zou je graag will...

Over 11 dagen is het alweer zo ver: mijn 23e verjaardag. En ieder jaar is het weer een grote opgave om de vraag 'wat zou je graag willen voor je verjaardag?' te beantwoorden. Hoewel het me toch steeds lukte om een wish list te maken, ben ik nu een beetje het spoor bijster. Er is zòveel wat ik leuk vind!Wie mij goed kent, weet in ieder geval dat ik een sucker ben voor minimalistische sieraden. Met mijn - op maat gemaakte - Prisma horloge wissel ik eigenlijk nooit af (omdat ik simpelweg niets heb om af te wisselen), maar toch ben ik laatste tijd ontzettend veel mooie andere exemplaren tegengekomen. Vooral die van Rosefield, Daniel Wellington, Cluse en Mockberg zijn érg pretty. Daarnaast ben ik ook he-le-maal fan van zilveren oorbelletjes, en zag ik een paar hele bijzondere op de webshop van Zilver & Zoet. Ik zie het met dit paar oorbellen ook helemaal voor me hoe het zou zijn als ik twee gaatjes per oor zou hebben, iets wat ik nog steeds ooit een keer wil gaan doen. Verder ben ik niet zo'n armband- of ring'koper', omdat ik er zelf vaak best lang over doe eer ik iets moois heb gevonden. Maar zolang mensen mij ermee verrassen (en zolang het subtiel en minimalistisch is) ben ik eigenlijk wel om en draag ik ze non-stop. Sieraden'merken' als Moonloft, Olivia Burton, Anna + Nina, Fashionology en Mimi et Toi zijn hierin groot favoriet. Eigenlijk is bijna alles op die webshops schitterend!

Wat betreft beauty ben ik gek genoeg niet zo hebberig meer. Wel doen lipsticks het altijd goed - en dan met name van MAC of de Velvet Passion Mattes van KIKO - en een matte high end-lipstick of een mooie mascara kan ik héél erg waarderen (Dior, YSL, Chanel..). Lipstick is immers toch wel het product dat ik het meest gebruik. Ook ben ik al best een tijdje benieuwd naar de Dipbrow Pomade van Anastasia aangezien ik nog steeds op zoek ben naar de perfecte, assige wenkbrauwkleur.Qua lichaam & verzorgingsdingetjes ben ik ook helemaal in love met een aantal producten. Hoog op mijn wish list staat een Ro's Argan Body Conditioner van Lush, een nieuwe Sakura Sugarscrub van Rituals èn twee parfums: Rosa Excelsa van Dolce & Gabanna en Miss Dior Blooming Bouquet (of Absolutely Blooming). Absoluut twee eyecatchers op mijn parfumtafeltje. Oh ja, met giftcards van Douglas, Rituals, Hunkemöller of Ici Paris XL (of juist restaurantbonnen) ben ik overigens ook altijd heel erg blij.Een echt fashion-item heb ik niet echt op mijn wensenlijstje, maar accessoires zijn altijd een goed idee. Een mooie sjaal, een gave merkzonnebril (ook al erg lang gewild: een echte Ray Ban!) of een clutch zijn dingen die het in mijn ogen altijd wel goed doen. Dat laatste is overigens wel ècht iets wat ik onlangs op mijn wish list erbij zette. De Chloé Fay is veel te duur (maar prachtig!), maar een look-a-like hiervan heb ik erg hoog op mijn verjaardagslijstje. En oh.. rokjes zijn altijd welkom (zo vind ik al best een tijdje de buttonskirts èrg mooi!)

Verder ben ik ook echt een 'doe'-mens. Ik krijg ontzettend graag een lekker uitgebreid etentje, kopje koffie met taart of uitgebreide lunch cadeau, waardoor ik weer uit kan kijken naar iets leuks. Daarbij ben ik ook altijd gelukkig te maken met mooie notitieblokken/boekjes, panty's, oude camera's, lifestyleboeken of dingen die met Parijs te maken hebben. Een nieuwe cameralens (van rond de 85 mm) is ook iets wat ik echt graag zou willen, maar ik heb me daar nog niet heel erg in verdiept!

Zo; een lekker veelzijdig wensenlijstje! Of ik m'n verjaardag ga vieren weet ik nog niet, omdat het nu wel erg kortdag wordt en ik het waarschijnlijk druk genoeg ga hebben met schooldeadlines. Maar wie weet dat ik nog wel een keertje met wat meiden ga stappen!

Related posts

10 reacties

 1. Wat een leuk lijstje!
  Etentjes of lekker koffie drinken is inderdaad ook een super leuk idee om te krijgen!

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woohoo, ik denk dat je mijn cadeautje erg leuk gaat vinden! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!! Ik vind het altijd zo lastig dus ik ga dit keer cadeaubonnen vragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke dingen, het helpt mij helemaal niet helaas. Ik ben 18 maart jarig en kan helemaal niets bedenken. Ja, ik zou wel een leuk jurkje willen, maar kan er geen leuke vinden.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat rokje is echt superleuk! Eigenlijk zou iedereen zo'n artikel moeten schrijven. Weet je meteen wat je wel en niet voor iemand moet kopen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi lijstje heb je gemaakt! Ahh, wat zijn de scrubs van Rituals heerlijk. Ik ben helemaal verliefd op de Himalaya Scrub. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Allemaal leuke items en hebbedingetjes. Stiekem vind ik dit soort artikelen altijd wel leuk om te maken. Jezelf lekker maken met toffe spullen die misschien binnenkort van jou zijn blijft leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke items allemaal! Ik moet ook maar eens beginnen aan een lijstje, ahh! Volgende maand is het al zover. Het Sleek highlight palette staat in ieder geval op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtig lijstje heb je ervan gemaakt! Ik vond het dit jaar juist lastig, omdat ik niks wist te verzinnen haha.

  BeantwoordenVerwijderen