Etos Soap + WIN! [23-01-2017 GESLOTEN]

Handzeep: typisch zo'n product waar je eigenlijk geen seconde bij stilstaat als je 't aanschaft. Te vinden op alle plekken (of te...

Handzeep: typisch zo'n product waar je eigenlijk geen seconde bij stilstaat als je 't aanschaft. Te vinden op alle plekken (of tenminste, zo goed als..) waar een wasbak te vinden is of waar je normaal gesproken je handen reinigt. Maar wist je ook dat er nu bij Etos héle lekkere geuren en varianten te verkrijgen zijn? Vandaag een korte review plus een hele fijne winactie!


In samenwerking met Etos kreeg ik afgelopen week een pakketje toegestuurt waar 3 soorten handzeep en een blokzeep in zaten. De vormgeving van de flessen vind ik in ieder geval al heel mooi; niet te veel poespas, bijzondere geuren waar ik nog niet eerder van had gehoord en ook de kleuren vind ik best pretty (zeg nu zelf, op de foto ziet het er toch fabulous uit?). Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd naar hoe ze ruiken!

De eerste handzeep - of course pak ik als eerst de roze - bevat cederhout en rozemarijn; oftewel een hele warme geur gecombineerd met een bloemige geur. Interesting! Wanneer ik de handzeep ruik, ruikt het best kruidig en fris. De bloemige rozemarijn is wat meer overheersend, maar de typische 'mannelijke' geur van cederhout maakt de zeep wat stoerder (yep, zelfs met dit roze tintje!). Dit is echt zo'n zeep die ik best lang zou willen ruiken na het wassen van mijn handen.

De prachtige witte, minimalistische fles is juist bedoeld voor de wat gevoeligere en drogere handen. De 'silk' in de naam verraadt al dat deze zeep zijdezacht moet aanvoelen. Ik ben benieuwd!
En oh man.. als ik deze geur ruik. Zo lekker subtiel en toch met een zoete, frisse ondertoon; helemaal niet wat ik ervan had verwacht (ik verwachtte zo'n typisch standaard zeepluchtje). Als ik ze precies op volgorde van 'lekkere geur' aan het reviewen ben, belooft dit nog wat voor de laatste.


En die laatste ben ik eigenlijk al meteen mega nieuwsgierig naar zodra ik de naam zie. Lotus en waterlelie. Somehow doet me dit een beetje denken aan de Efteling (hahaha). Wanneer ik deze handzeep ruik, herken ik eigenlijk meteen iets; het ruikt naar een snoepje dat heel zoet en zelfs een beetje zuur is. De geur wint het helaas net niet van de Sensitive Silk, maar ook deze is suuuperfris (ik denk wel de meest frisse van allemaal), en ik geloof dat je handen met deze zeep je wel het langst het gevoel geven dat alles helemaal fris & fruitig is. 

Maar naast de drie handsoaps zat er nog iets heel leuks in het pakketje: deze Olive blokzeep! Deze geur overheerste eigenlijk meteen toen ik de doos openmaakte. Een hele warme, kruidige olijfgeur die me echt een beetje doet denken aan een bos waar het net heel hard geregend heeft (and I LOVE that). De zeep is daarnaast verrijkt met dood zeezout waardoor je handen extra zacht aanvoelen. Dit blokje hoef je echt maar een paar seconden over je handen te wrijven en de geur blijft ontzettend lang - maar toch op een fijne, subtiele manier -  hangen.Héél blij verrast ben ik met deze zeep-producten van Etos. Voelen zacht aan, ruiken ieder heel fris op hun eigen manier, zijn niet chemisch en zijn héél verzorgend. En guess what! Ik mag precies zo'n zelfde pakketje weggeven aan één van jullie. Dus zoek je nog een ideaal cadeautje, mis je nog wat lekkere handzepen in huis of lijkt het je superleuk om eens wat anders te proberen dan de 'normale' handzeep die al in je badkamer of keuken staat (en geef toe; deze staat toch veel leuker op je wastafel?): doe dan mee!

Het enige wat ik van je nodig heb is een geldig e-mailadres en een reactie onder deze post dat je meedoet. Op maandag 23 januari kies ik een winnaar. Good luck!

Related posts

19 reacties

 1. Ik probeer het graag uit, ik doe mee hoor. nynkeboer21@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. MMMM klinkt heerlijk :) Ik ben wel benieuwd: info @ gekopmakeup.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er zo heerlijk uit! Nice<3

  http://www.twoarticals.com/fashion/sooco/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze lijken me heerlijk! Vooral de witte variant, hmm <3 Ik doe heel graag mee met de winactie, want ik ben erg benieuwd! Mijn e-mail is annajirina@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik snap wel waarom je aan de Efteling moest denken, want toen ik dat las dacht ik het ook haha. Ik ben nu wel heel benieuwd geworden naar deze zeepjes, dus ik doe mee hihi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik sla deze win-actie eventjes over want ik heb een tas vol met dit soort producten aan mijn zus en vriendin gegeven, mijn kast stond TE vol haha, lang leven een blogger zijn, succes iedereen X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zeep komt altijd van pas! Ik vind de vormgeving in ieder geval leuk :) Ik sla even over, aangezien ik zelf al Etos friend ben!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een fijn review! Leuk dat je ook een pakketje mag weggeven. Ik doe heel graag mee want ik ben wel erg benieuwd naar deze zeepjes van Etos. Ze zien er echt heel leuk uit! Mn email adres is chantallemauritsch@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah ik ben echt dol op zeepjes en ze vliegen hier de deur uit. Dat terwijl we maar met zn tweetjes wonen. Alle kleine beetjes helpen en ik doe daarom zeker mee. Wist niet eens dat Etos het verkocht van hun eigen merk hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie producten heeft etos toch!
  Ik doe graag mee en zou dit als verrassing voor mijn moeder doen, die vindt dit helemaal leuk en verdiend het ook!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk zo met die kleurtjes. Ik ben heel benieuwd, dus ik doe graag mee. :) paramara1982@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ohhh wat leuk! Nu ik op mezelf woon vind ik dit een belangrijk aspect in huis! Op de toilet, badkamer en in de keuken! Deze van de etos zien er alleen al prachtig uit! Ik ben ook echt benieuwd naar de geuren! Ik doe heel graag mee. Sharonjansen97@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat zijn de verpakkingen mooi, mij zijn ze nog niet opgevallen in de etos. ik doe zeker mee
  mail: kraanannewil@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heerlijk ik doe graag mee voor deze zeep!
  Mijn e-mailadres is xx_glamourgirls@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. oh wat leuk zeg!
  ik doe zeker mee, polishedcats.blog@gmail.com

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De producten op zichzelf zien er al superleuk uit! Ik waag ook een kansje :) chelseymeijners@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Goed bezig daar bij Etos! Ik maak graag kans. Vooral de roze klinkt voor mij geweldig!
  Sabrina at denklicht punt nl

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh ik ben zo dol op zeepjes! Ze staan hier overal: wc, badkamer en de woonkamer. Ik doe daarom graag mee! Mijn email is: info@deneesi.nl

  BeantwoordenVerwijderen