IK HEB VAKANTIE! + Alles wat eraan vooraf ging...

JOEHOEEE, ik heb ein-de-lijk vakantie. Na een overweldigende en hele stressvolle periode waarin ik alles heb gegeven tijdens mijn premaste...

JOEHOEEE, ik heb ein-de-lijk vakantie. Na een overweldigende en hele stressvolle periode waarin ik alles heb gegeven tijdens mijn premaster, kan ik nu eindelijk een paar weekjes rusten. Even genieten, weer lekker afspreken met iedereen die ik heel lang niet heb gezien, kerstmis vieren, het nieuwe jaar inluiden en vooral: héél veel bijslapen. Omdat afgelopen maandag geen weekoverzichtje online kwam, leg ik vandaag even kort uit hoe mijn afgelopen anderhalve week eruit zag.

Tentamens
De anderhalve week radiostilte op mijn blog was niet voor niets, want zoals veel van jullie weten stond het einde van de premaster voor de deur: tentamens! Ik moest nog even alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat ik een hele zware periode goed kon afsluiten. En hoe ze allemaal zijn gegaan? Nou, dat is wat dubbel. Ik krijg vandaag of morgen het tentamen van vorige week maandag terug, die ik toch wel erg lastig vind. Die van donderdag en afgelopen maandag gingen net ietsje beter en die van gisterochtend vroeg heb ik bijna 100% zeker niet gehaald. Het laatste vak was ook het allermoeilijkst; en hoeveel uren ik er ook aan heb besteed, ik kreeg het er gewoon met geen mogelijkheid in. Héél erg jammer, maar als dat mijn enige herkansing zou zijn, ben ik allang dolgelukkig. Het zou sowieso al een godswonder zijn als ik het in één keer zou halen (heel onwaarschijnlijk, maar toch haha)De Efteling!
Om mijn vakantie toch nog wat positiever in te luiden dan de domper van gisteren, ben ik vandaag lekker in de (Winter)Efteling te vinden! Absoluut een droom die uitkomt, want ik ben nog nooit in de Winterefteling geweest en ik heb al van zoveel mensen superleuke verhalen gehoord. Eindelijk lekker samen met mijn vriend genieten (die ik de afgelopen maand slechts drie keer heb gezien..) en even alle tijd inhalen die we hebben gemist!Beste poster
Tussen alle tentamens door hadden we vorige week ook een posterpresentatie van het groepsproject op het programma staan. Ik dacht dat groepsprojecten alleen op het HBO nog veel voorkwamen, maar ook nu had ik er toch weer een aantal! Het leuke was dat we (wetenschappelijk) onderzoek moesten doen naar Instagram, en het bedenken van een hypothese was ook niet heel moeilijk. Met de Universiteit zelf in de hoofdrol vroegen we ons af of de engagement van universiteitsfoto's op Instagram hoger of lager zou zijn met mensen op foto's. Aan de hand van vooronderzoek bleek dat dit namelijk wel zo was, en na uitgebreid enqueteren, testen uitvoeren in SPSS en de resultaten op een rij zetten bleek ons onderzoek ook te kloppen (of in mooie woorden: het bleek significant!). En het allermooiste was ook dat we van de 20 groepen de beste poster-award wonnen. Zo, die is in de pocket!De laatste kerstcadeautjes en SR16
Ook heb ik tussen de drukte door nog heel wat kerstcadeautjes ingeslagen, maar toch moet ik bekennen dat ik nog steeds niet klaar ben. Aanstaande vrijdag ga ik nog even de drukte trotseren, op zoek naar een mooie kerstoutfit en de laatste cadeautjes zoeken. Daarnaast staat het glazen huis van Serious Request dit jaar in Breda, waar ik natuurlijk heel wat keren te vinden ben omdat m'n vriend er woont. Natuurlijk zal ik een bezoekje hieraan ook niet overslaan!

Tot zover even een kleine update van waar ik de afgelopen tijd was (onder een steen dus, ahum), en mijn plannen voor de aankomende twee dagen. Dit weekend is het natuurlijk ook alweer kerst: een hoop gezelligheid en ik heb er HEEL VEEL ZIN IN!!! <3

Related posts

2 reacties

  1. Phoee wat een drukke dagen. Geniet in de Winter Efteling, het is echt zoo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heeeerlijk dat je nu lekker vakantie hebt! Geniet er van, je hebt het verdiend!

    BeantwoordenVerwijderen