KIKO Endless Love Lipstick Cute Cherry

Een nieuwe lipstick? Alwéér?! Ach, why the hell not. Ik heb 'm verdiend, en ook omdat deze van KIKO weer een beetje meer bijzonder is d...


Een nieuwe lipstick? Alwéér?! Ach, why the hell not. Ik heb 'm verdiend, en ook omdat deze van KIKO weer een beetje meer bijzonder is dan normaal. Hij komt namelijk uit de Valentijnscollectie, en na het zien van dit pareltje op verschillende blogs en Instagram-pagina's, kon ik hem echt niet laten liggen!Hoewel Valentijn natuurlijk allang voorbij is, stond de collectie toch nog bij het KIKO-filiaal in Rotterdam Alexandrium te pronken. Jammer genoeg waren veel kleurtjes lipstick al weg, en anderen bleken zelfs al een beetje beschadigd te zijn. Ik moet toegeven dat ik me van tevoren helemaal niet had verdiept in de kleuren, dus ik nam op de gok nummer 03: Cute Cherry mee.


Wanneer ik de lipstick uit het te zoete hartjesdoosje haal, komt er een superschattige huls tevoorschijn. Mooi glanzend zilver met in het midden een hartje, en ik nam al aan dat het hartje de kleur heeft van de lipstick die erin zit. Echt ontzettend leuk gedaan van KIKO, een simpel, maar oh-zo-mooi design.


Oh la laaaaa, wat er tevoorschijn komt als ik de dop van de huls haal is ook al prachtig. Een hartjesvormige lipstick zoals ik 'm nog nooit heb gezien. Wat origineel bedacht voor deze Valentijnscollectie! Ik ben alleen benieuwd of de lipstick niet een heel stuk lastiger aan te brengen is door de vorm, maar daar komen we snel genoeg achter.


De kleur zag er - toen ik 'm in de winkel bekeek - een beetje rood/paarsachtig uit. Terwijl ik de foto's maakte, neigde hij toch meer naar roze. Ik was al bang dat 'ie een beetje op mijn Gossamer Emotion lipstick in de kleur Sangria zou lijken, want heel vaak draag ik die helaas niet.


Aan de swatch te zien komt hij inderdaad vrij overeen met mijn Gossamer Emotion lipstick van KIKO. Ik plaatste toen ik deze review maakte zelfs nog een foto op Twitter om de gelijkenis te laten zien. Wel bevat deze Endless Love lipstick iets meer glans en voelt hij wat romiger aan. 

Oké, first things first: de lipstick aanbrengen was inderdaad nog een stuk lastiger dan ik dacht. De vorm van het hartje in de lipstick is lastig te mooi te krijgen naar de vorm van mijn lippen, maar na veel proberen is het uiteindelijk aardig gelukt om 'm er goed op te krijgen. Ik merk meteen dat deze lipstick heel erg romig en glanzend is en dat 'ie vrijwel meteen op mijn tanden ging zitten. Over de kleur ben ik wel heel tevreden; in het echt is 'ie toch iets meer roze dan rood en is het een kleur die bij mijn gezicht heel opvallend is.

Over de houdbaarheid was ik al een stukje minder tevreden. Een maaltijd is altijd een groot gevaar voor creme-achtige lipsticks zoals deze. Klein minpuntje is ook dat deze natuurlijk niet 'even snel' bij te werken is, maar dat je hier zeker wel even de tijd voor moet nemen vanwege de vorm van de lipstick. Ik zou als ik eerlijk ben dan toch eerder kiezen voor wat meer kwaliteit en de Gossamer Emotion lipstick erbij pakken.


Maar of het leuk is om zo'n lipstick (die toch wel een klein beetje limited edition is) in je collectie te hebben? Dat zeker. Gelukkig was 'ie ook een stukje goedkoper dan lipsticks uit de normale collectie van KIKO. Voor deze legde ik maar €5,90 weg! Overigens is de hele Valentijnscollectie in de winkels in de sale gegaan. Helaas zijn deze lipsticks op de webshop niet meer te vinden, maar wie weet heb je geluk en ligt er nog een mooi kleurtje bij het dichtstbijzijnde KIKO-filiaal!

Related posts

25 reacties

 1. WAUW, dit is echt wel een pareltje in je stash. Gewoon heeel leuk om te hebben haha. Nog nooit gezien ook, die vorm lipstick én die verpakking. Super mooi! Het kleurtje staat je trouwens ook super. Jammer van de houdbaarheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De vorm is erg leuk zeg en vind de kleur ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke! Lijkt mij ook best lastig met aanbrengen, maar de lipstick zelf ziet er al heel leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw hij is wel erg mooi vormgegeven! Dat hartje, zo cute, staat je ook nog eens super Daph. Ik kan ook nooit genoeg krijgen van lipsticks, oepsie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is echt een bijzondere lipstick! Het lijkt mij inderdaad ontzettend lastig aanbrengen maar het is wel een leuke toevoeging aan je stash. Oh en hij staat je heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat je er niet zo heel enthousiast over bent, maar qua uiterlijk ziet de lipstick er wel super cute uit met die hartjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi kleurtje. Hij lijkt mij ook erg lastig aan brengen, maar voor die prijs. Leuk hebbedingetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, ik zou hem alleen voor de verpakking eigenlijk al willen hebben haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Meh! Jammer dat die minder lang houdt maar hij is wel echt suuuuper prettieh! Staat je echt heel mooi die kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De houdbaarheid is wel jammer, maar de kleur en dekking zijn goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie kleur! De vorm lijkt mij alleen wat onhandiger

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Schattige lipstick, erg mooie kleur ook. Jammer dat de houdbaarheid niet zo is

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie lipstick, bijna zonde om te gaan gebruiken haha! Ik vind het altijd leuk als merken iets speciaals met de verpakking enz. doen, alleen daarom al zou ik 'm kopen. De kleur staat je super goed :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een prachtig kleurtje! En wat cute in die hartjes vorm. <3
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De vormgeving is al 1 geldige reden om hem te kopen hihi. Jammer dat het lastig aan te brengen is. Bij mij zou deze lipstick eindigen in een bakje om nooit meer gebruikt te worden gok ik. De kleur knalt wel lekker in combinatie met je huid/haar. Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind het een prachtige kleur lipstick, de punt ziet er super leuk uit maar het lijkt me wel heel erg lastig om met deze punt de lipstick netjes aan te brengen. Het is je uiteindelijk inderdaad wel netjes gelukt hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zo mooi deze! Ik kocht 'm puur voor het hartje ook haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jammer van de houdbaarheid maar wat ziet de verpakking er Cute uit!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hij ziet er zo ontzettend mooi uit <3 Wel jammer dat hij niet zo praktisch is, haha. De kleur is wel pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vind het een supermooie kleur! Hoewel ik het hartjesdesign leuk vind zou ik hem toch niet kopen. Doordat ik weet dat ik hem zou laten liggen omdat hij moeilijker aanbrengt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh wat een leuke lipstick! Het is zo jammer dat ik een eindje moet reizen voor een KIKO filiaal, anders had ik het op dit moment wel geweten. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik vind hem je heel mooi staan en vind dat je deze - en Gossamer Emotion - maar vaker moet gaan dragen! <3

  BeantwoordenVerwijderen